KANKIYA
Fanka BB :)
bidulka mi co prawda też szczena osłabła, ale jeszcze sie trzymają zęboleKankiya[/B] to były milk toffe z Kauflanda;-) Po ciąży zrobiły mi sie straszniście słabe zęby:-(
ja nie, bo nie grałamMamuski czy ktoraś z Was wygrala coś w tym konkursie Bobovity????
Beciaczku,Ewelw,Pytia zaglądajcie do nas częściej kochane
ale pięknie, my też wam życzymy dziewuszki kochane 100 latekKanuś, Darina specjalnie dla Was
Szczęście ma wiele postaci. Potrzebujemy zarówno tych wielkich i niezapomnianych: trwałej miłości, przyjaźni, wspaniałych osiągnięć i odkryć jak i tych małych okruchów szczęścia: Flipa i Flapa, deszczu na szybie okiennej, kota grzejącego się w łóżku, grzybów na trawie, podwójnej tęczy, gasnących świateł w domu, szeptu odsuwanych zasłon, chleba domowej roboty, i blasku księżyca na łące, znalezienia na półce w księgarni dawno poszukiwanej książki, gwiazd, słów dentysty: Wszystkie zęby zdrowe
Wszystkich rzeczy, które rozgrzewają serce i sprawiają, że warto żyć nawet w najsmutniejszy dzień...
życzy Julcia, Magda i Paweł
bidula nie wiem jak Ci pomóc , sama jak chcę dłużej pospać biorę Biankę do siebieaj, gapa ze mnie, nie przywitałam się
Dzień dobry
Ja znowu nie wyspana, nigdy nie nauczę Bartka spać samemu całą noc w łóżeczku :--zawstydzona/y: Połowę nocy śpi fajnie w łóżeczku, a później nie chce dzisiaj po 2 godzinach marudzenia skapitulowałam więc od 3 spał znowu z nami.
napisz co się dzieje PytuśWitam mamuśki.
Dłuuugo mnie nie było, ale ostatnio cierpię na chroniczne niewyspanie i absolutny brak czasu. I jakoś tak mi sie nazbierało kłopotów mniejszych i większych, że na nic nie miałam ochoty.
Idę poczytać przynamniej z grubsza, co tam u Was słychać.
KANUSIA ZDAWAJ RELACJĘ Z WIELKIEGO DNIA jak znajdziesz czas i wystarczy Ci sił;-)