reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

100 lat kochaniutkie szkrabki:happy2::happy2:

u nas nocka jak zwykle 100 000 pobudek ...no ale coz....o tyle dobrze ze niemezowy wstawal...budzilam sie ale chociaz dupci nie musialam podnosic z wyrka;-):-D

STO LAT, STO LAT! :tak:

Ja dziś mega niewyspana, pomimo że mały spał ze mną ( mężowy w pracy był na nocce ) więc teoretycznie powinien spać lepiej niż w łóżeczku, bo zawsze tak było. Ale nie tym razem :no: Budził się jak zawsze, a w dodatku o 4 był już wyspany i ja próbowałam go uspać, a on tylko się cieszył i wołał och i ach :sorry2: w końcu zasnął o 5 ale tylko po to żeby już o 6 wstać na dobre :crazy: teraz śpi sobie od 15 min i sobie dosypia, a biedna mama wspomaga się dużą, mega mocną kawusią :sorry2:

to ja jednak sie ciesze ze Alex ma takie spanie:-D bo do tej pory jeszcze spi kurcze tv wlaczone ja pranie wstawilam ,rozwiesilam dom na blysk wypucowalam a maly nadal spi :szok: juz z nudow to 2 kawe pije :rofl2: no i czekam az ksieciuni sie raczy obudzic zeby wyjsc z domku

reklama
Hej

Daje Wam znać, ze u mnie wszystko ok :tak:

Sto latek dla dzisiejszych solenizantów :-)

Landrynka daj znać co powiedziała pediatra w poniedziałek, bo jak dziecko jest takie ospałe to też nie dobrze, ale pewnie to taka natura małego :tak:

Witajcie mamuski, my dzisiaj dla odmiany juz po wizycie u ortopedy:tak::tak::tak:z bioderkami wszystko ok...zalecenia lekarza NIE ZACHĘCAĆ DO STAWANIA I CHODZENIA!!!!!!
My dzisiaj znowu same:-:)-:)-:)-(tatuś pojechal integrowac się:-):-):-)na weekend

Kanuś jak przygotowania do wielkiego dnia???

O wczorajszej waszej rozmowie lepiej nie będę wspominala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:szok::szok::szok:

Bardzo dziekujemy za przemile komentarze na NK:tak::tak::tak::tak:

I juz sama nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:baffled::baffled::baffled:
Wszystkiego naj naj naj dla naszych duuużych solenizantów: Inanki,Jasia i Zosienki.....

Buziaczków 1000-ce kochane bobasy nasze:*

I od nas...buziaczki kochani!!!!!!!!!!!!

Hej

Daje Wam znać, ze u mnie wszystko ok :tak:

Sto latek dla dzisiejszych solenizantów :-)

Landrynka daj znać co powiedziała pediatra w poniedziałek, bo jak dziecko jest takie ospałe to też nie dobrze, ale pewnie to taka natura małego :tak:

ja tam sie nie martwie on od malego spal dosc duzo ale zapytam przy najblizszej okazji :tak:

Witajcie mamuski, my dzisiaj dla odmiany juz po wizycie u ortopedy:tak::tak::tak:z bioderkami wszystko ok...zalecenia lekarza NIE ZACHĘCAĆ DO STAWANIA I CHODZENIA!!!!!!
My dzisiaj znowu same:-:)-:)-:)-(tatuś pojechal integrowac się:-):-):-)na weekend

Kanuś jak przygotowania do wielkiego dnia???

O wczorajszej waszej rozmowie lepiej nie będę wspominala:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:szok::szok::szok:

Bardzo dziekujemy za przemile komentarze na NK:tak::tak::tak::tak:

I juz sama nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:baffled::baffled::baffled:

I od nas...buziaczki kochani!!!!!!!!!!!!
Super, ze z Julci bioderkami wszystko dobrze....jejku jakby mi kazali nie zachęcac to bym miala problem wsumie nie musze, Mari staje przy czym sie da.....i wez teraz takiemu maluszkowi zabraniaj....szok...

A co do przygotowan to juz chyba wszystko jest.... sukiienusia gotwa, lokal tez, tort zamówiony, my tez jezeli chodzi o stroje przygotowani..jeszcze dizisja tylko spotkanie po wieczirnej mszy z chrestnymi i jakas mini próba:p hahha mam nadzieje,ze pogoda dopisze,a przynajmniej,ze nie bedzie padało:tak::tak::tak:
Mamuski czy ktoraś z Was wygrala coś w tym konkursie Bobovity????

Ja dostalam podziekowania i soczek taki w kartoniku:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dze slomką
Madziu my nic nie wygrałysmy,ale ten soczek Mariczka juz piła....najpierw nie wiedziała o co chodzi tej słomce,ale pozniej było juz dobrze....tylko co otwieramy nowy soczk to uczy sie na nowo pic:p hahahha :-):-p

reklama
Witam mamuśki!
Niestety zeby was nadrobić musiałabym wziąć urlop i w pracy i w domu:-D:-D więc przyznaje, że forum ulubione zaniedbalam:zawstydzona/y:.

Po pierwsze więc chcę wszystkiego naj naj życzyć wszytkim jubilatom byłym i przyszłym. Niech rosną nam zdrowo choć tak serducho sciska ajk patrzę jakie niedawno jeszcze były małe.

No i co? Ponieważ nic nie przeczytałam nie wiem co pisać.
U nas bida! Tęsknię w pracy za syneczkiem a on jak mnie juz widzi to z rąk mi nie schodzi, tuli się i gryzie - tłumaczę sobie ze tak całuje ale kto go tam wie. Może chce matkę zagryźć. Ciocia zgodziłą się jeszcze miesiąc z nim posiedzieć więc moze nie będę musiała go w torbie do pracy przemycać, bo żłobków nadal niet:-(. Z jednej strony to dobrze, bo zaczynam bać się tej instytucji a z drugiej - no same wiecie. Już tydzień mamy gile, wzyscy. Zawze to lepiej niż ogólna jelitówka ale i tak nam źle.
No nic, poczytam was troszkę z doskoku ale w drugim oknie.

Do góry