pyciolek87
Mama Alexa:*
borsukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!numer 3lece spac paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolorowtch snow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
borsukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!numer 3lece spac paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolorowtch snow
ok ja tez wybywam....niemezowy zazdrosny o kompaSkądś to znam Mój też nieraz patrzy na mnie jak na ufo jak siedzę przed kompem i zacieszam się sama do siebie Często tak mam jak z kuzynka gadulę na gg.
borsukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!numer 3
dziendoberek
jestem pierwsza
no bo zbereznice jeszcze spiaale juz sobie wczoraj zbereznikowaly, nawet serca 60-70 latkow podbijaly,
100 latek dla Inanki, Jasia i Zosi
nie wiem o czym sniła a dziwnie się zachowywałajesuuuu biedna bianeczka co ona bedzie mial za sny
wziełam ją w porę od Was zboczki mam nadzieję,że nie doczytała dalejNo masz Ci los:-( Chyba się poryczę Ale jutro napewno ta liczbunia wyląduje na moim kuponie;-) Wtedy jak wygram, to napewno coś Wam odpalę bo to już wtedy Wam będę po części zawdzięczać to szczęście
A tak w ogóle to jestem w szoku O tej godzinie grudniówki jeszcze live
Kankiya oj lepiej trzymaj Bianeczkę z dala od kompa, bo bidulka załapie coś tu od tutejszych zboczuszków A tak poza tym to szybko się wyspała Pewnie wyczuła że mamcia desperadoska popija
no wiesz???Kankiya aż się oplułam jak przeczytałam co do Landryneczki napisałaś A ja tu za Tobą murem
no ładnie Cukier niech dziad sam skończy a nie będziesz go doprowadzać"doprowadzic do konca" nie no...ja koniecznie musze sie skontaktowac z Twoim Amo...jka jutro obudzisz sie w pustym domu to mozesz to zawszdzieczac mnie
hmmmmmmmmmm nie pytaja gdzie Kijek z Cukrem?
żyję, Bianka jak się obudziła poszła spać dopiero po pólnocyi póznierj padłam razem z niąno....Cuks ma za dobrze z tym swoim dzieciemprzeciez on spi po 18h/24
Kijek zyjesz?
Albo publicznym co by miał dziadek więcej radości naraz
A co do tego ze Kankiya walczy z małą... oczywiście chodziło mi o Bianeczkę
Ty nam tego nie rób Pyciol i sobie teżeee tam gadasz:-)jka bede w Polsce to sama nie wiem ile czasu mnie nie nie bedzie na bb wiec spokojna Twoja rozczochrana....pobijesz mnie i baaaaa nawet mamusie
to co to za tofii bylo??To do kafejki bedziesz biegać;-)
Kurnaaaaaaaaa własnie ułamałam zęba na toffi:---( Już nic z niego nie zostało:-(
100 latek dla kochanych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100 latek dla Inanki, Jasia i Zosi
dziendoberek
jestem pierwsza
no bo zbereznice jeszcze spiaale juz sobie wczoraj zbereznikowaly, nawet serca 60-70 latkow podbijaly,
100 lat kochaniutkie szkrabkidziendoberek
jestem pierwsza