reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziendoberek
jestem pierwsza:tak::tak::tak:
no bo zbereznice jeszcze spia:tak::tak::tak:ale juz sobie wczoraj zbereznikowaly:szok::szok::szok:, nawet serca 60-70 latkow podbijaly, :szok::-D:-D:-D:-D

100 latek dla Inanki, Jasia i Zosi
:-D:tak::-D:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::tak::-D:tak:

borsukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!numer 3:-D:-D:-D

po tym rumianku tak mi sie zaczely zamykac oczka ze jak bym zaraz nie poszla padla bym tu przed kompem :-D:-D

dziendoberek
no bo zbereznice jeszcze spia:tak::tak::tak:ale juz sobie wczoraj zbereznikowaly:szok::szok::szok:, nawet serca 60-70 latkow podbijaly, :szok::-D:-D:-D:-D

:-D:tak::-D:-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak::tak::-D:tak:

i my sie podlaczamy do zyczonek
ja juz wstalam bo idziemy na spacerek z Alusiem jak tylko sie obudzi :zawstydzona/y:i na obiadek kupic owoce morza ...
a ja kawusia i przegladam czata czy dziadek juz klnie czy nie:-D:-D ale nic nie ma:rofl2:

Witajcie kochane oszołomki:-D:-D:-D:-D

jesuuuu biedna bianeczka co ona bedzie mial za sny :szok:
nie wiem o czym sniła a dziwnie się zachowywała:-D:-D
No masz Ci los:-( Chyba się poryczę:no: Ale jutro napewno ta liczbunia wyląduje na moim kuponie;-) Wtedy jak wygram, to napewno coś Wam odpalę bo to już wtedy Wam będę po części zawdzięczać to szczęście:-D:rofl2:

A tak w ogóle to jestem w szoku:szok: O tej godzinie grudniówki jeszcze live:szok:

Kankiya oj lepiej trzymaj Bianeczkę z dala od kompa, bo bidulka załapie coś tu od tutejszych zboczuszków :-D:-D A tak poza tym to szybko się wyspała:no: Pewnie wyczuła że mamcia desperadoska popija:tak:
wziełam ją w porę od Was zboczki mam nadzieję,że nie doczytała dalej:-D
Kankiya aż się oplułam jak przeczytałam co do Landryneczki napisałaś:-D A ja tu za Tobą murem:no::-D:-D:-D
no wiesz???:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
"doprowadzic do konca" nie no...ja koniecznie musze sie skontaktowac z Twoim Amo...jka jutro obudzisz sie w pustym domu to mozesz to zawszdzieczac mnie:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
no ładnie Cukier niech dziad sam skończy a nie będziesz go doprowadzać:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
a gdzie Kijek z Cukrem?:baffled:
hmmmmmmmmmm nie pytaj:-D:-D
no....Cuks ma za dobrze z tym swoim dzieciem:szok:przeciez on spi po 18h/24:szok:
Kijek zyjesz?
żyję, Bianka jak się obudziła poszła spać dopiero po pólnocy:baffled::baffled:i póznierj padłam razem z nią:zawstydzona/y:
Albo publicznym:szok: co by miał dziadek więcej radości naraz:-D
A co do tego ze Kankiya walczy z małą... oczywiście chodziło mi o Bianeczkę:tak:
:-D:-D:-D
eee tam gadasz:-)jka bede w Polsce to sama nie wiem ile czasu mnie nie nie bedzie na bb wiec spokojna Twoja rozczochrana....pobijesz mnie i baaaaa nawet mamusie:szok::rofl2::-D
Ty nam tego nie rób Pyciol i sobie też:-D:-D:-D
To do kafejki bedziesz biegać;-)
Kurnaaaaaaaaa własnie ułamałam zęba na toffi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( Już nic z niego nie zostało:-(
to co to za tofii bylo??:confused::-D:-D

dziendoberek

STO LAT, STO LAT! :tak:

Ja dziś mega niewyspana, pomimo że mały spał ze mną ( mężowy w pracy był na nocce ) więc teoretycznie powinien spać lepiej niż w łóżeczku, bo zawsze tak było. Ale nie tym razem :no: Budził się jak zawsze, a w dodatku o 4 był już wyspany i ja próbowałam go uspać, a on tylko się cieszył i wołał och i ach :sorry2: w końcu zasnął o 5 ale tylko po to żeby już o 6 wstać na dobre :crazy: teraz śpi sobie od 15 min i sobie dosypia, a biedna mama wspomaga się dużą, mega mocną kawusią :sorry2:

dziendoberek

100 lat kochaniutkie szkrabki:happy2::happy2:

u nas nocka jak zwykle 100 000 pobudek ...no ale coz....o tyle dobrze ze niemezowy wstawal...budzilam sie ale chociaz dupci nie musialam podnosic z wyrka;-):-D

Witam i ja:-):-):-)

No no mamuski kochane nieźle wczoraj wieczorkiem dawałyście ..... zbereźnice nasze kochane;*:*

U nas nocka taka sobie mała poszła spac po 21, obudziła sie o 24, potem o 4:40 potem o 5:30 na mleczko i spała do 7:40....

Kumpela walneła mi wczorja odrosty to chociaz wyglądam jak ludz normalny...zaraz sie ubieramy i ostatnie zakupki przed jutrek ogarniamy.....potem do tesciowej na pogaduchy....

A na obiadek robimy dziisja kopytka...juz tak dawno nie jadłam,,,,ach juz mi slinka cieknie....:-):tak:

Wszystkiego naj naj naj dla naszych duuużych solenizantów: Inanki,Jasia i Zosienki.....
Buziaczków 1000-ce kochane bobasy nasze:*

reklama
Hey

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Solenizantów:-)

Nie wiem co mam napisać bo u mnie po staremu. Jesteśmy zdrowi co najważniejsze.
Miszkamy nadal u teściów i M. szuka pracy ale na razie bezskutecznie :-(
Humory jako takie ale im dłużej będziemy bez własnego kąta i pracy tym gorsze będą.

Młoda marudzi jak na ząbki a tu nadal żadnego. :wściekła/y:

Poczytam co tam u Was.
Buziaki

Do góry