reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

WItam mamuśki....ja już po usg no i jest ....CÓRECZKA :-) Misiek troszke zawiedziony,ale się oswaja z myślą:}hahaha nio to bedzie Marika :-) Maleńka ma 17cm bez nóżek i jest wszystko dobrze.... jak zeskanuje zdjątka to wstawie...a się wierciła jak modelka :-)

reklama
Już nie mogę doczekać się poniedziałku, może dowiemy się o płeć dzidzi. Moja pani doktor nie ma USG więc musimy cierpliwie czkać na przepisowe minimum: 8tc, 13tc, 20(21) tc itd.
Marzycielko super pamiątka.

kana161 Gratuluję! Pamiętajcie tylko,dziewczynki, że jak mówią podczas USG "chłopiec" to jest duża szansa, że to rzezywiście chłopiec, ale jak mówą, że to dziewczynka,to może być różnie :) A ja dalej nie mam imienia dla chłopca jak mi sie podoba to mężowi nie i na odwrót a jak już znajdziemy coć "wspólnego" to jest to tylko nudny kompromis

marzycielka gratuluję super pamiątki...emocje pewnie nieocenione....
Kana a Tobie gratuluję córeczki :-)
Szykuje się poważne babskie pokolenie hehe :-):-):-)

WItam mamuśki....ja już po usg no i jest ....CÓRECZKA :-) Misiek troszke zawiedziony,ale się oswaja z myślą:}hahaha nio to bedzie Marika :-) Maleńka ma 17cm bez nóżek i jest wszystko dobrze.... jak zeskanuje zdjątka to wstawie...a się wierciła jak modelka :-)

Kana gratulacje Córeczki!!!!:-D

Kana gratuluję córeczki:-)
Marzycielko super,że macie filmik:tak: U nas na 4D nagrywają niestety tylko zdjęcia...Ale za to będziemy oglądać nasza dzidzie przez 30 minut na USG:tak: A idziemy we wtorek,bo w poniedziałek nie było już miejsc.Nie możemy sie doczekać:-)

Ewushka - no większość mówiła, że na dziewuszkę wyglądam, hehehe. Ja bym się z chłopaczka też cieszyła, chociaż kocham moją kluseczkę nad życie i nie zamieniłabym jej na żadnego chłopaczka. Teraz się cicesz drugą laseczką, będzie mały babiniec w domku.

Justyna - ja też jestem bardzo ostrożna z dzieckiem, kiedyś mniej uważałam, ale od pierwszej ciąży cykor okropny. A mój mąż to pogięty, zawsze zdąży!! A ja się drę na niego na środku ulicy, jak za blisko jezdni postawi wózek, musi być metr co najmniej, bo jak ktoś straci panowanie to co? ja mam świra... tylko, że wtedy, nic nie było widać!

Kana gratuluje córci

Ja dzisiaj dalej walczyłam u dentysty - tutaj nic nie zrobią bez zgody lekarza prowadzącego więc cały dzień spędziłam na ganianiu od dentysty do prowadzącego i tak w kółko. Mam nadzieję że noc dzisiaj prześpie.....bez bóli:no:.

reklama
kasiula - gratuluję córci!! Emilka to bardzo fajne imię!

Zapominajka - Igor to jedno z moich ulubionych imion!

Agacia - spoko luzik, Misia zawsze miała główkę mniejszą o tydzień, raz mi nawet ginka powiedziała, że coś za mała główka, a teraz jest wszystko super, luzik - guzik!!

Kluliczek - zapraszamy!! hehehe

Marzycielka - gratuluję córuni!!

Kana - ogromne gratulinki!

Renia mam nadzieję, że ból szybko minie!

Do góry