reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Idę sobie odpocząć i nie mysleć o złych rzeczach :no:. Trzymajcie się dziewczyny, odezwię się później, bo jestem ciekawa dzisiejszego USG niektórych :happy:

Agacia82 nie martw się na zapas. Przy moim pierwszym dziecku tez były rozbierzności. Nawet pan doktor zazartował, że gdyby nie widział tatusia to by się martwił co główka taka duża :-p. A nóżki to krótkie mają obydwa szkraby, bo to obecnie w brzusiu też :-).

Tak Was sobie podczytuje, bo dzidzia z upodobaniem terminy na USG pokazuje na okolice sylwestra.

Wiec teraz juz wiem dlaczego u mnie tez jest płód mniejszy, jaki ma byc jak ja mam 1.50cm wzrostu a moj 1.74- wielkoluda raczej nie mamy co sie spodziewac:-D:-D:-D;-)

Witam Kochane! Bardzo się za Wami stęskniłam:) Dla mnie już po wakacjach i zaczęłam czytać posty z ostatnich 3 tygodni ale nie dałam rady nadrobć zaległości.
Mam za sobą ostatnie ekstremalne wakacje koniec z beztroską czas na odpowiedzialną rolę matki:-D
Byłam w ISLANDII pod namiotem!!! dodam, że średnia temperatura lipaca to 14 stopni, ale wierzcie mi to o wiele przyjemniejsze niż tutejsze upały.

Już jesteśmy:-D

Ale mamy piękną córeczkę! Zaraz wstawię zdjęcia.Aha cipeńke pokazała bez krępowania:-)

Aha to waga córci 670 g i ma razem z nóżkami ok 25 cm:-)
Jest w 100 % zdrowa i nie wykryto żadnych wad.
Spałą sobie jak ją oglądaliśmy aha mam filmik i na Nim 3 razy szeroko ziewaaaaa! Piękny widok!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zazdroszczę:tak:ja muszę się na razie zadowolić zwykłymi fotkami z usg.
Szkoda, że nie mam tyle kasy, żeby sobie kupić własny aparat do usg:-D

Do góry