reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Idę sobie odpocząć i nie mysleć o złych rzeczach :no:. Trzymajcie się dziewczyny, odezwię się później, bo jestem ciekawa dzisiejszego USG niektórych :happy:

Agacia82 nie martw się na zapas. Przy moim pierwszym dziecku tez były rozbierzności. Nawet pan doktor zazartował, że gdyby nie widział tatusia to by się martwił co główka taka duża :-p. A nóżki to krótkie mają obydwa szkraby, bo to obecnie w brzusiu też :-).

Tak Was sobie podczytuje, bo dzidzia z upodobaniem terminy na USG pokazuje na okolice sylwestra.

Wiec teraz juz wiem dlaczego u mnie tez jest płód mniejszy, jaki ma byc jak ja mam 1.50cm wzrostu a moj 1.74- wielkoluda raczej nie mamy co sie spodziewac:-D:-D:-D;-)

Witam Kochane! Bardzo się za Wami stęskniłam:) Dla mnie już po wakacjach i zaczęłam czytać posty z ostatnich 3 tygodni ale nie dałam rady nadrobć zaległości.
Mam za sobą ostatnie ekstremalne wakacje koniec z beztroską czas na odpowiedzialną rolę matki:-D
Byłam w ISLANDII pod namiotem!!! dodam, że średnia temperatura lipaca to 14 stopni, ale wierzcie mi to o wiele przyjemniejsze niż tutejsze upały.

Już jesteśmy:-D

Ale mamy piękną córeczkę! Zaraz wstawię zdjęcia.Aha cipeńke pokazała bez krępowania:-)

Aha to waga córci 670 g i ma razem z nóżkami ok 25 cm:-)
Jest w 100 % zdrowa i nie wykryto żadnych wad.
Spałą sobie jak ją oglądaliśmy aha mam filmik i na Nim 3 razy szeroko ziewaaaaa! Piękny widok!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zazdroszczę:tak:ja muszę się na razie zadowolić zwykłymi fotkami z usg.
Szkoda, że nie mam tyle kasy, żeby sobie kupić własny aparat do usg:-D

Do góry