reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienka dziekuje:-) napewno wypróbuje....jejku,zeby się nam pokazała w całej okazałości dzidźka.....a ja zaraz musze sie za siebie zabrac...jakas kapiel i takie tam...:-p

Kana mam nadzieję że to poskutkuję, nasza dzidzia, rozłozyła nóżki jakby wiedziała że jest na wizycie u ginekologa :-D

Czekamy na wieści!!!!

reklama
kana nie wiem czy to jest jakiś sposób ale podpowiedziały mi to już koleżanki mamuśki żeby przed usg 20-30 minut zjeśc cos słodkiego...dzidzia podobno wtedy jest bardziej aktywna...:-Dnie wiem czy to u nas pomogło ale zjadłam kawałek Marsa;-)

szkoda ze wczoraj o tym nie wiedziałam, bo za dużo sobie nie pooglądaliśmy, a chyba coś w tym musi byc, bo Dzidzia więcej się rusza po jakimś jedzonku słodkim.

hejka dziewczyny :-) byliśmy wczoraj na usg i dzidzia ślicznie pokazała co ma między nóżkami :tak: Będzie dziewczynka, jesteśmy prze szczęśliwi :-) Imię prawdopodobnie EMILKA

GRATULUJĘ dziewczynki:-)

Wit
gratuluję poznanych płci.
U mnie wicher wieje, dzidziuś sie kokosi.
Co myślicie o imieniu IGOR?

Kokusia musisz uzbroić sie w cierpliwość;-)Może dzidzia jest nieśmiała. A swoja droga dziwna ginka, że nawet nie pokazała ci monitora...:-(

IGOR to bardzzo fajne i nowoczesne imie:tak:

Witajcie mamuski kochane.....ja jestem dzisiaj masakrycznie szczęśliwa....o 18:20 mam usg...no i jejku już nie mogę się doczekać:} hahaha
Gratuluje tym mamuśkom,które poznały płe c....moze do Was dolączę dzisiaj:-)

My też szykujemy się dzisiaj na pierwsze USG 3D/4D:tak:
Zobaczymy czy Nasza córcia pokaże dzisiaj dla potwierdzenia siasię:tak:
Już się nie możemy doczekać badania i widoku pięknej twarzyczki córci.

No ja sie dzisiaj pierwszy raz w nocy obudziłam,bo tak maleństwo szalało....zeby teraz nie było tak,ze zmeczone bedzie spało:p hahaha:-) aj bedziemy przezywały...ja juz od rana czuje zwiększoną adrenaline:}

kasiula moje gratulacje!!!
kana i marzycielka powodzonka na usg......zazdroszczę Wam...ja dopiero w piątek:-)

A u Nas wichura i deszcz...aż strach z domu wyjść....o 7 musiałam powynosić krzesłam z balkonu bo latały we wszystkie strony....

Yoka u mnie tez tak wieje i pada deszcz,ze szok..niecierpie takiej pogody...:zawstydzona/y:
a musze isc po małe zakupki i jakos tak nie moge sie wybrac....włąsnie wziełam cieplutką kapiel i tak mi błogo było,ze wyszłam jak woda była zimna:-p

reklama
CZeść dziewczyny.
Kasiula gratuluję dziwczynki :tak:. Mamusie które idą na USG dzisiaj- zazdroszcze Wam. Ja miałam dwa razy USG w szpitalu w sobote i w poniedziałek, ale nic mi nie pokazali :no:. Nie widziałam mojego bobasa, zresztą modliłam się tylko zeby było wszystko dobrze po tym wypadku. Potem dopiero na wypisie widziałam ile mały wazy :-D ma już 498,2 g :tak:. A dzisiaj byłam na normalnej wizycie u mojej ginki. Przytyłam od ostatniej wizyty 300 g . Ale nie dała mi skierowania na badania glukozy :no:. dziwne.

Do góry