reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to nieźle cie w ciula zrobili, ale czy oni nie mają obowiazku zabrac tej starej lodówki, bo przecież jest jakaś ustawa o utylizacji starego sprzetu

?
ustawa jest , maja obowiazek skladowac stary sprzet od klienta ale nie maja obowiazku odbierac go osobiscie:wściekła/y::wściekła/y: gdy sama go dostarcze oczywiscie wtedy mi ja zabiora:no::no:

reklama
Landryneczko, niezłą komedię miałaś w nocy, maloletni pijaczek
Moja kiedyś przed kąpielą tak padała, chcieliśmy ja przetrzymac, a jej głowa leciała i oczy się zamykały i znów otwierala i się śmiała, śmiesznie to wyglądało

Marta sto lat z okazji urodzin !!!!

Dziękuję:-)

U nas ze spaniem jest tak- w nocy śpimy ładnie, od 19.30- 20.00 do 6-6.30. Czasem się przebudzi, żeby jej smoczka podać, albo jak leży w poprzek łóżeczka. W dzień troszkę gorzej, bo nie chce mi sama zasypiać, albo muszę się z niĄ położyć albo w wózeczku bujać:sorry: A śpi mi 3 razy dziennie, raz ok 1,5h, a dwa razy po ok 40 minut

reklama
Jak maludy spia w nocy i jak długo rano, bo ja sie obawiam ze mój mały jest nadpobudliwy :eek:
Agacia Problemy sobie wymyślasz zaraz nadpobudliwy hihh;-);-);-)
Fifi jest kąpany o 19 30 dostaje flache i o 20 śpi do 7 rano (czasem 6 30) ( no chyba ze nas jakis wstrętny telefon obudzi:wściekła/y:) moze niekiedy powierci sie troche w lozeczku w nocy poprzekreca ale spi , ok godziny 4 niekiedy obudzi sie na chwilunie to dam herbatke i spi dalej.w dzien idzie 2 razy spac roznie raz na godzinke innym razem potrafi przespac 2 godzinki. jak pogoda nijaka to potrafi pospac 3 razy w dzien

Do góry