reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

No to nieźle cie w ciula zrobili, ale czy oni nie mają obowiazku zabrac tej starej lodówki, bo przecież jest jakaś ustawa o utylizacji starego sprzetu

?
ustawa jest , maja obowiazek skladowac stary sprzet od klienta ale nie maja obowiazku odbierac go osobiscie:wściekła/y::wściekła/y: gdy sama go dostarcze oczywiscie wtedy mi ja zabiora:no::no:

reklama
Landryneczko, niezłą komedię miałaś w nocy, maloletni pijaczek
Moja kiedyś przed kąpielą tak padała, chcieliśmy ja przetrzymac, a jej głowa leciała i oczy się zamykały i znów otwierala i się śmiała, śmiesznie to wyglądało

Marta sto lat z okazji urodzin !!!!

Dziękuję:-)

U nas ze spaniem jest tak- w nocy śpimy ładnie, od 19.30- 20.00 do 6-6.30. Czasem się przebudzi, żeby jej smoczka podać, albo jak leży w poprzek łóżeczka. W dzień troszkę gorzej, bo nie chce mi sama zasypiać, albo muszę się z niĄ położyć albo w wózeczku bujać:sorry: A śpi mi 3 razy dziennie, raz ok 1,5h, a dwa razy po ok 40 minut

reklama
Jak maludy spia w nocy i jak długo rano, bo ja sie obawiam ze mój mały jest nadpobudliwy :eek:
Agacia Problemy sobie wymyślasz zaraz nadpobudliwy hihh;-);-);-)
Fifi jest kąpany o 19 30 dostaje flache i o 20 śpi do 7 rano (czasem 6 30) ( no chyba ze nas jakis wstrętny telefon obudzi:wściekła/y:) moze niekiedy powierci sie troche w lozeczku w nocy poprzekreca ale spi , ok godziny 4 niekiedy obudzi sie na chwilunie to dam herbatke i spi dalej.w dzien idzie 2 razy spac roznie raz na godzinke innym razem potrafi przespac 2 godzinki. jak pogoda nijaka to potrafi pospac 3 razy w dzien

Do góry