reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Martusia sto latek!!!!!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń i żeby te wszystkie problemy dnia codziennego poszły sobie a sio a sio!!!!!!!! Życzy Tygrysek z Filipkiem:)):tak::tak:

Hej Laseczki

Magdunia 100 lat w szczęściu i zdrowiu i spełnienia marzeń kochana:tak:

jeszcze raz dziękuję dziewczynki za wsparcie na "opiece" buziaki dla każdej z osobna,
dzisiaj juz mi lepiej postanowiłam na własną rękę zrobić jeszcze kilka badań Bianusi aby wykluczyć" internetowe" podejrzenia, bo ostatnio non stop szukam tu rozwiązania zanim doczekam się wizyty w poradni:zawstydzona/y:
no i chyba nam zębole idą kolejne, Bianka ma takie dziwne ropne kreseczki na górze(1i2:eek:) hmm zobaczymy ,bo dolne jedynki inaczej wyglądały

Jak maludy spia w nocy i jak długo rano, bo ja sie obawiam ze mój mały jest nadpobudliwy :eek:
Bianka usypia około 20, potem budzi się ok 23-24 a póżniej to już różnie najczęściej nastepne pobódki na piciu są o 2 i 5 i wstajemy o 7 a w dzień śpi 2 razy po 1,5 godz czasami mniej:tak:

reklama
Dzien dobry, ale u nas dzisiaj ciepelko....rano ziąb a teraz upal...my juz po zakupach i krotkim spacerku, teraz mala drzemka i zaraz znowu na dwor:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martuśka sto latek zyj nam!!!!!

Agacia Jula spi od 21.15-21.30 do 6.30-7.30 to zalezy od humoru, pozniej jeszcze do 9 i w dzien jakies dwie drzemeczki zalicza:tak::tak:

Dzisiaj nadprogramowo wstala o 7 zjadala i mamuska zabrala ja na zakupy wiec teraz odsypia:-D:-D:-D:-D

my dzisiaj idziemy na szczepienia wiec trzymajcie kciuki...:sorry::sorry:choc nie wiem czy ją zaszczepią bo jakis katarek ma:shocked2::shocked2::shocked2:

Do góry