reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Martusia sto latek!!!!!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeń i żeby te wszystkie problemy dnia codziennego poszły sobie a sio a sio!!!!!!!! Życzy Tygrysek z Filipkiem:)):tak::tak:

Hej Laseczki

Magdunia 100 lat w szczęściu i zdrowiu i spełnienia marzeń kochana:tak:

jeszcze raz dziękuję dziewczynki za wsparcie na "opiece" buziaki dla każdej z osobna,
dzisiaj juz mi lepiej postanowiłam na własną rękę zrobić jeszcze kilka badań Bianusi aby wykluczyć" internetowe" podejrzenia, bo ostatnio non stop szukam tu rozwiązania zanim doczekam się wizyty w poradni:zawstydzona/y:
no i chyba nam zębole idą kolejne, Bianka ma takie dziwne ropne kreseczki na górze(1i2:eek:) hmm zobaczymy ,bo dolne jedynki inaczej wyglądały

Jak maludy spia w nocy i jak długo rano, bo ja sie obawiam ze mój mały jest nadpobudliwy :eek:
Bianka usypia około 20, potem budzi się ok 23-24 a póżniej to już różnie najczęściej nastepne pobódki na piciu są o 2 i 5 i wstajemy o 7 a w dzień śpi 2 razy po 1,5 godz czasami mniej:tak:

reklama
Dzien dobry, ale u nas dzisiaj ciepelko....rano ziąb a teraz upal...my juz po zakupach i krotkim spacerku, teraz mala drzemka i zaraz znowu na dwor:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martuśka sto latek zyj nam!!!!!

Agacia Jula spi od 21.15-21.30 do 6.30-7.30 to zalezy od humoru, pozniej jeszcze do 9 i w dzien jakies dwie drzemeczki zalicza:tak::tak:

Dzisiaj nadprogramowo wstala o 7 zjadala i mamuska zabrala ja na zakupy wiec teraz odsypia:-D:-D:-D:-D

my dzisiaj idziemy na szczepienia wiec trzymajcie kciuki...:sorry::sorry:choc nie wiem czy ją zaszczepią bo jakis katarek ma:shocked2::shocked2::shocked2:

Do góry