reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzisiaj to ja wiedziałam na pewno ze będę pierwsza :-(. Moje dziecko w stało o 5:00 :-(. Za jakie grzechy :zawstydzona/y:, jak mozna byc wyspanym o 5:00. Jak ja Wam zazdroszcze , że jeszcze sobie śpicie :zawstydzona/y:

reklama
dzisiaj to ja wiedziałam na pewno ze będę pierwsza :-(. Moje dziecko w stało o 5:00 :-(. Za jakie grzechy :zawstydzona/y:, jak mozna byc wyspanym o 5:00. Jak ja Wam zazdroszcze , że jeszcze sobie śpicie :zawstydzona/y:
ja nie spie od 6 30:wściekła/y::wściekła/y: zadzwonil kurier ze ma dla mnie taka sama przesyłkę jak wczoraj i czy to faktycznie ja zamawialam czy zamowienie zdublowali:wściekła/y::wściekła/y: miałabym dwa wozki:no::no::no: ponadto jak zwykle z lenistwa zamowilismy lodowke przez internet i co sie okazalo przywiozą ją ale tylko pod klatke nie maja opcji wnoszenia na gore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kuzwa chyba sobie ja na plecy zaladuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech...........
pije kawe chociaz moze nie powinnma gdyz dostatecznie mam podniesione cisnienie:confused2::confused2::confused2::confused2::crazy:

ja nie spie od 6 30:wściekła/y::wściekła/y: zadzwonil kurier ze ma dla mnie taka sama przesyłkę jak wczoraj i czy to faktycznie ja zamawialam czy zamowienie zdublowali:wściekła/y::wściekła/y: miałabym dwa wozki:no::no::no: ponadto jak zwykle z lenistwa zamowilismy lodowke przez internet i co sie okazalo przywiozą ją ale tylko pod klatke nie maja opcji wnoszenia na gore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kuzwa chyba sobie ja na plecy zaladuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ech...........
pije kawe chociaz moze nie powinnma gdyz dostatecznie mam podniesione cisnienie:confused2::confused2::confused2::confused2::crazy:
u nas byla taka sama sytuacja, ze lozko nam nie chcieli wniesc, dalam 10zl i wniesli:szok::-D

Witam się i ja przelotem bo wpadłam tylko podziękować wszystkim ciociom za wczorajsze życzonka dla Alanka :tak: dziękujemy bardzo, bardzo mocno ;-):-):-):-):-), a teraz poczytam resztę wątków, do pózniej :-)

cześć mamuski
To u nas w takim razie coś też jest nie tak, bo mała budzi się regularnie co dwie godziny, a ostatnio to nawet częściej. A powiedzcie mi, czy przy tej nauce samodzielnego spania, zrezygnowałyście z karmienia piersią??? Bo ja bym chciała jeszcze karmienie pociągnąć co najmniej do roczku.
ja postanowiłam ze bede dawac Nuśce cycka tak około 4 rano, tak zeby nieograniczac jej całkowicie nocnego cyckowania, tez chce karmic ja tak conajmniej do roczku
a dzis z ta nauka przesypiania nocek poleglam , chyba jestem zamiękka:zawstydzona/y: moje dziecko ma na mnie sposoby i odpuszczam... kurcze po półtoragodzinnym płaczu miałam juz dość i dałam Niuńce cycka... tymbardziej że rano trzeba wstac do pracy...

moj maly sie dzis pierwszy raz przebudzil o 3 nad ranem:szok: co prawda tylko na 15 min siedzial na lozku i tak kimal na pol siedzaco az w koncu padl sam :-D smiesznie to wygladalo tu mu sie glowa kiwa do spania a tu nie chce spac i otwiera oczy jak jakis pijaczek wygladal tak siee kiwal myslalam ze padne ze smiechu ale ja twardo udawalam ze spie:-D no i maly spal do samej 9 :zawstydzona/y:

reklama
Witam czwartkowo
Bylismy dzisiaj z Alexem na kontroli moj klok waży 10.5kg:szok::szok::szok::szok:
teraz już wiem skąt mam tego powera w bicepsie:szok::-D
Waga niezła, ale nie mów na niego klok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, najwyżej klocuś albo klocuszek, bo klok nie powiem z czym mi się kojarzy:zawstydzona/y:
A co do miss, to moja kumpela ostatnio szła z dzieciem na spacer i złapała ją ulewa, ale taka totalna, i zasłaniała się , bo sterczały jej 2 antenki:szok::-D, a że ona karmiąca to została miss podkoszulka:-D

A mam do Was pytanko,bo nie wiem....i powinnam spytac zanim dałam małej...
Czy takiemu dziecku mozna juz dawac kaszę gryczana,bo ja dałam niusi posmakowac i jej tak smakowało wczoraj i zadenj wysypki nic nie było i dzisiaj zrobiłam jej kasze, z marchewska i kurczaczkiem...wszystko gotowane....i tak sie zajadała....:-):tak:
No proszę jaka duzia dziewczynka, je dorosłe jedzonko, napewno nie zaszkodzi, jak coś smakuje to nie moze zaszkodzic

No to nieźle cie w ciula zrobili, ale czy oni nie mają obowiazku zabrac tej starej lodówki, bo przecież jest jakaś ustawa o utylizacji starego sprzetu

u nas byla taka sama sytuacja, ze lozko nam nie chcieli wniesc, dalam 10zl i wniesli:szok::-D
Bo to tzw. fucha:-D:-D:-D i jest na piwko

cześć mamuski

ja postanowiłam ze bede dawac Nuśce cycka tak około 4 rano, tak zeby nieograniczac jej całkowicie nocnego cyckowania, tez chce karmic ja tak conajmniej do roczku
a dzis z ta nauka przesypiania nocek poleglam , chyba jestem zamiękka:zawstydzona/y: moje dziecko ma na mnie sposoby i odpuszczam... kurcze po półtoragodzinnym płaczu miałam juz dość i dałam Niuńce cycka... tymbardziej że rano trzeba wstac do pracy...
Współczuje nocki i życzę zeby szybko to sie unormowało

ciekawe jak tam Kajka i Lilac w pracy?

Do góry