reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
ja nie spie od 6 30 zadzwonil kurier ze ma dla mnie taka sama przesyłkę jak wczoraj i czy to faktycznie ja zamawialam czy zamowienie zdublowali miałabym dwa wozki ponadto jak zwykle z lenistwa zamowilismy lodowke przez internet i co sie okazalo przywiozą ją ale tylko pod klatke nie maja opcji wnoszenia na gorei kuzwa chyba sobie ja na plecy zaladuje ech...........dzisiaj to ja wiedziałam na pewno ze będę pierwsza :-(. Moje dziecko w stało o 5:00 :-(. Za jakie grzechy , jak mozna byc wyspanym o 5:00. Jak ja Wam zazdroszcze , że jeszcze sobie śpicie
pije kawe chociaz moze nie powinnma gdyz dostatecznie mam podniesione cisnienie
mamusia2008
mamusia Karolinki
u nas byla taka sama sytuacja, ze lozko nam nie chcieli wniesc, dalam 10zl i wnieslija nie spie od 6 30 zadzwonil kurier ze ma dla mnie taka sama przesyłkę jak wczoraj i czy to faktycznie ja zamawialam czy zamowienie zdublowali miałabym dwa wozki ponadto jak zwykle z lenistwa zamowilismy lodowke przez internet i co sie okazalo przywiozą ją ale tylko pod klatke nie maja opcji wnoszenia na gorei kuzwa chyba sobie ja na plecy zaladuje ech...........
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziendoberek
tygrysek82
ale rozwozi te rzeczy sam kierowca wiec raczej nie wniesie:---( no jaka wsciekla jestem a wiaze sie to tez z tym ze starej lodowki mi tez nie zabiorą!! i ci ja z nia zrobieC ????:---(u nas byla taka sama sytuacja, ze lozko nam nie chcieli wniesc, dalam 10zl i wniesli
mia_
cześć mamuski
a dzis z ta nauka przesypiania nocek poleglam , chyba jestem zamiękka moje dziecko ma na mnie sposoby i odpuszczam... kurcze po półtoragodzinnym płaczu miałam juz dość i dałam Niuńce cycka... tymbardziej że rano trzeba wstac do pracy...
ja postanowiłam ze bede dawac Nuśce cycka tak około 4 rano, tak zeby nieograniczac jej całkowicie nocnego cyckowania, tez chce karmic ja tak conajmniej do roczkuTo u nas w takim razie coś też jest nie tak, bo mała budzi się regularnie co dwie godziny, a ostatnio to nawet częściej. A powiedzcie mi, czy przy tej nauce samodzielnego spania, zrezygnowałyście z karmienia piersią??? Bo ja bym chciała jeszcze karmienie pociągnąć co najmniej do roczku.
a dzis z ta nauka przesypiania nocek poleglam , chyba jestem zamiękka moje dziecko ma na mnie sposoby i odpuszczam... kurcze po półtoragodzinnym płaczu miałam juz dość i dałam Niuńce cycka... tymbardziej że rano trzeba wstac do pracy...
L
landryneczka_1982
Gość
dzisiaj to ja wiedziałam na pewno ze będę pierwsza :-(. Moje dziecko w stało o 5:00 :-(. Za jakie grzechy , jak mozna byc wyspanym o 5:00. Jak ja Wam zazdroszcze , że jeszcze sobie śpicie
moj maly sie dzis pierwszy raz przebudzil o 3 nad ranem co prawda tylko na 15 min siedzial na lozku i tak kimal na pol siedzaco az w koncu padl sam smiesznie to wygladalo tu mu sie glowa kiwa do spania a tu nie chce spac i otwiera oczy jak jakis pijaczek wygladal tak siee kiwal myslalam ze padne ze smiechu ale ja twardo udawalam ze spie no i maly spal do samej 9
reklama
blizniaki2000
Witam czwartkowo
A co do miss, to moja kumpela ostatnio szła z dzieciem na spacer i złapała ją ulewa, ale taka totalna, i zasłaniała się , bo sterczały jej 2 antenki, a że ona karmiąca to została miss podkoszulka
ciekawe jak tam Kajka i Lilac w pracy?
Waga niezła, ale nie mów na niego klok, najwyżej klocuś albo klocuszek, bo klok nie powiem z czym mi się kojarzyBylismy dzisiaj z Alexem na kontroli moj klok waży 10.5kg
teraz już wiem skąt mam tego powera w bicepsie
A co do miss, to moja kumpela ostatnio szła z dzieciem na spacer i złapała ją ulewa, ale taka totalna, i zasłaniała się , bo sterczały jej 2 antenki, a że ona karmiąca to została miss podkoszulka
No proszę jaka duzia dziewczynka, je dorosłe jedzonko, napewno nie zaszkodzi, jak coś smakuje to nie moze zaszkodzicA mam do Was pytanko,bo nie wiem....i powinnam spytac zanim dałam małej...
Czy takiemu dziecku mozna juz dawac kaszę gryczana,bo ja dałam niusi posmakowac i jej tak smakowało wczoraj i zadenj wysypki nic nie było i dzisiaj zrobiłam jej kasze, z marchewska i kurczaczkiem...wszystko gotowane....i tak sie zajadała....:-)
No to nieźle cie w ciula zrobili, ale czy oni nie mają obowiazku zabrac tej starej lodówki, bo przecież jest jakaś ustawa o utylizacji starego sprzetuja nie spie od 6 30 zadzwonil kurier ze ma dla mnie taka sama przesyłkę jak wczoraj i czy to faktycznie ja zamawialam czy zamowienie zdublowali miałabym dwa wozki ponadto jak zwykle z lenistwa zamowilismy lodowke przez internet i co sie okazalo przywiozą ją ale tylko pod klatke nie maja opcji wnoszenia na gorei kuzwa chyba sobie ja na plecy zaladuje ech...........
Bo to tzw. fucha i jest na piwkou nas byla taka sama sytuacja, ze lozko nam nie chcieli wniesc, dalam 10zl i wniesli
Współczuje nocki i życzę zeby szybko to sie unormowałocześć mamuski
ja postanowiłam ze bede dawac Nuśce cycka tak około 4 rano, tak zeby nieograniczac jej całkowicie nocnego cyckowania, tez chce karmic ja tak conajmniej do roczku
ciekawe jak tam Kajka i Lilac w pracy?