reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zazdroszczę moja Julcia w ogole nie spi na spacerkach:shocked2::shocked2:

U nas jest baba, buba, czasami mama, tata, a teraz kaka, koko, kuku i wszekie odmiany:-D:-D:-D

oj zimno ma być...

Pora przywitac sie dzien dobry, u nas upal....z tego nadrabiania zapomnialam co mialam Wam napisac:-:)-:)-(

Marzycielko trzymamy kciuki za plan B, a filmik z Oli w roli glowej boski:tak:
AAAAAA ciotka sklerotyczka zapomniala że też ogladała Oliwkowy filmik hihihi :)) super!!!!!:tak::tak::tak:

Madzienko u nas tez cieplutko dlatego czekamy na wozio i zmykamy na spacerek powozić sie nową bryką hihiih:-D:-D:-D:-D

reklama
.Jaeny teraz sie cieszymy z kazdego nowego slowa :-D:-D:-D a ciekawe jak zaczna nam pyskowac te male skrzaty oj wtedy juz nie bedzie tak wesolo:-D:-D:-D:-D
Oj ja już cos o tym wiem:shocked2::-p

U nas też jest coś w rodzaju akuku... uwielbia tą zabawe i próbuje powtarzac akuku i tak śmiesznie to brzmi :-D
my też kochamy a kuku i to we wszystkich jego odsłonach:-D

Zazdroszczę moja Julcia w ogole nie spi na spacerkach:shocked2::shocked2:
Madzienko witaj w klubie:tak:

A wogóle to dzień dobry. Jakoś pózno mi się dzisiaj bb włączyło;-):-D:-D:-D

Cześć Mamuśki :-)

Zawsze się zastanawiałam, dlaczego niektóre z nas nie mogą znależź czasu na bb. I o to się stało.... Zaczęłam należeć do grona zabieganych i wiecznie zajęteych. Jejku, naprawdę nie mogę znaleźć chwilki, żeby Was poczytać. Teraz własnie wysłałam mojego G na spacerek i już miałam telefon, że Mały nie chce spać. Nigdy mu się nie zdażyło, żeby nie zasnął w okolicach 11:30, a dzisiaj postanowił zastrajkować :-)

Przede wszystkim- Sto latek dla Alanka i mojego Olusia. Rośnijcie zdrowo chłopaki :-D:-D:-D

A u nas niestety chorób ciąg dalszy. W poniedziałek Olek znowu dostał okropnego kataru, z którym walczymy. Byłam u pediatry i oskrzela są czyste, ale Mały kaszle już dwa miesiące. Wczoraj zaczęliśmy inhalacje i jeżeli nie przejdzie w ciągu tygodnia czeka nas antybiotyk i prześwietlenie płuc. Do tago ja chyba też coś złapałam, bo boli mnie gardło. A Oluś waży już 9,3 kg. W ciągu trzech miesięcy przybrał 2 kg i skoczył z 25 centyla na 50 :-) To przez te jego ulubione kaszki i zupki. Ludzie jak widzą, jak on je, nie mogą się nadziwić. Pochłania wszystko z szybkością błyskawicy i płacze, jak mu się kończy żarcie :-) Poza tym woła już ślicznie "mama", a szczególnie jak widzi cycusia :-D No i przede wszystkim przesypia już ładnie całe noce, tylko czasami przebudza się, żeby mu dać smoczek. W końcu się wysypiam, do tego mamy już nowe ogromne łóżko, więc nic tylko spać :-D

reklama
Do góry