reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam i ja wieczorkiem
Juz myślałam, ze nie dam rady nadrobić, bo cały dzionek nie zaglądałam, ale nie jest źle, przeczytane od dechy do dechy;-)
Wogóle to jestem wkurzona trochę, bo zrobili nam na 2 zmianę, więc chłopaki mają na 10:40 dopiero, a ja na 8 do pracy, trudno chyba jakoś trezba sie będzie przestawić na inny tor
Wszystkiego najlepszego kochani
A z Mari też się w końcu ułoży kiedyś sie dogadacie
Tak niedawno moi szli do przedszkola, a to już 3 klasa, kiedy to zleciało
Juz myślałam, ze nie dam rady nadrobić, bo cały dzionek nie zaglądałam, ale nie jest źle, przeczytane od dechy do dechy;-)
Ja tez mam stresiora, mimo ze to trzecia klasa.Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione
Wogóle to jestem wkurzona trochę, bo zrobili nam na 2 zmianę, więc chłopaki mają na 10:40 dopiero, a ja na 8 do pracy, trudno chyba jakoś trezba sie będzie przestawić na inny tor
Kochana mam nadzieję że n ie masz mi za złe, podpinam sięDużo zdrówka Kacperku !!!
oraz
Sto lat dla Mopka z okazji osiemnastych urodzinek
Wszystkiego najlepszego kochani
Z tego co wiem, to z gorączka nie można wychodzić, z katarem, kaszlem można lae z gorączką nie.Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
Taki mąż to skarb.A niemezowy mój wczoraj poprzywoził mi fajniutkie ciuszki...bo nawet wymeczona mała wczoraj juz nie napisałam nawet..sukieniuse, sódniczki dwie, bluzy rewelacyjne...az kochany moj:*"*:* i wyobrazcie sobie,ze nie dosc,ze idelanie dopasowane rozmiarowo to jeszcze jakie super...
A z Mari też się w końcu ułoży kiedyś sie dogadacie
Dzielny przedszkolaczekCześć mamuśki kochane!
Za nami wielki dzień - mój Jasio pierwszy raz w przedszkolu...Rozstanie było dramatyczne, ale potem dzwoniłam i pani powiedziała, że parę minut po moim wyjściu już się bawił i w ogóle cały dzień był bardzo grzeczny. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Normalnie, nie miałam pojęcia, że tak to będę przeżywać!
Tak niedawno moi szli do przedszkola, a to już 3 klasa, kiedy to zleciało
blizniaki2000
Skrót z mojego dzisiejszego dnia:
rano z dzieciakami na mszę do kościoła, potem na rozpoczęcie roku szkolenego, potem szybko do domku na śniadanko, później siostra przyjechała mi robić pasemka (obcięła mi włosy i pierwszy raz w życiu mam grzywkę), potem szybko obiad (w międzyczasie kilka prań i sprzątanie) i z okazji zakończenia wakacji wzięłam chłopaków nad morze na lody. Wróciliśmy około 20, kąpiel, jedzenie i wszyscy śpią, a ja siedzę sama zamiast też sie już położyć.
Ktoś to dziisaj narzekał, że mąż w pracy, a co ja mam powiedzieć, jak mój pojechał tydzień temu i pewnie w tym tygodniu nie wróci, nawet nie wiadomo kiedy dokładnie
rano z dzieciakami na mszę do kościoła, potem na rozpoczęcie roku szkolenego, potem szybko do domku na śniadanko, później siostra przyjechała mi robić pasemka (obcięła mi włosy i pierwszy raz w życiu mam grzywkę), potem szybko obiad (w międzyczasie kilka prań i sprzątanie) i z okazji zakończenia wakacji wzięłam chłopaków nad morze na lody. Wróciliśmy około 20, kąpiel, jedzenie i wszyscy śpią, a ja siedzę sama zamiast też sie już położyć.
Ktoś to dziisaj narzekał, że mąż w pracy, a co ja mam powiedzieć, jak mój pojechał tydzień temu i pewnie w tym tygodniu nie wróci, nawet nie wiadomo kiedy dokładnie
a jaki masz ten kojec bo ja właśnie szukam może byś mi coś doradziłaniema noszenia, ona przyjedzie ze swoim kojcem i kropka
można śmiało wychodzić z dzieckiem nawet jak na temperaturę pod warunkiem że dziecko jest nie chodzące tylko jedzie w wózku, tak mi wczoraj powiedziała pediatra.Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
Ja też jestem z 13 września:-)Aj kochane ja tez ja też sama...tylko teraz męzowego niedoszłego jeszcze mam bo po nockach jest.....
No i Was... ale ostatnio jak moja mała tak broi to nawet nie mam czasiku posiedzieć...:---(
Ale muszę się pochwalić ,a raczej mojego dziecia ,ze poszła spac,bez lulkania zasnęła ładnie przy buteleczce na rączkach....kochana moja;*
Ja tez padam na twarz i jesce jedno dobre z dzisiaj to to ,ze umówiłam sie w koncu z księdzem na piątek to moze jeszcze Mari się załapie na chrzest 13 września w mamusine urodzinki :-)
nadrabiam i lulku uciekam:*
tygrysek82
pierwsza
jeny dziewczyny co z wami??? juz prawie 8 a Wy co????? wstawać!!!!!!!!!!!! ja juz poodkurzałam podlogi na mokro pomylam i pije kawusie )
Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. dzis ok 11 bede miala ( tzn Fifi bedzie mial) nową bryke hihihihihihhi)
jeny dziewczyny co z wami??? juz prawie 8 a Wy co????? wstawać!!!!!!!!!!!! ja juz poodkurzałam podlogi na mokro pomylam i pije kawusie )
Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. dzis ok 11 bede miala ( tzn Fifi bedzie mial) nową bryke hihihihihihhi)
Agacia82
Mami :)
No ja już jestem dawno, ale jakos tak głupio mi był trzeci dzień z rzędu byc pierwszą na forum
Więc witam sie DRUGA
A my nocka super. Mały zasnął o 20:00 obudził sie o 7:00 na pierwsze mleczko, no i juz buszuje
Tygrys super masz z tym wózkiem, ja to jeszcze sobie poczekam
Więc witam sie DRUGA
A my nocka super. Mały zasnął o 20:00 obudził sie o 7:00 na pierwsze mleczko, no i juz buszuje
tygrysek82
oj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezki zmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem lataci jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udalNo ja już jestem dawno, ale jakos tak głupio mi był trzeci dzień z rzędu byc pierwszą na forum
Więc witam sie DRUGA
Agacia82
tylko, że ja nie mieszakam na 4 piętrze .. to się nie uda , zosatwiam wózek w garazuoj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezki zmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem lataci jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udal
tygrysek82
Oj Agacia to powiedz ze pchanie wozka podjazdem do garazu bardzooooooooooooooo cie meczy:-):-):-):-):-)tylko, że ja nie mieszakam na 4 piętrze .. to się nie uda , zosatwiam wózek w garazu
reklama
Agacia82
hihiOj Agacia to powiedz ze pchanie wozka podjazdem do garazu bardzooooooooooooooo cie meczy:-):-):-):-):-)