reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam i ja wieczorkiem
Juz myślałam, ze nie dam rady nadrobić, bo cały dzionek nie zaglądałam, ale nie jest źle, przeczytane od dechy do dechy;-)
Ja mam stresa przed ta czwartą klasą chyba większgo niz Tomek, jacy nauczyciele, jaka klasa( od 4 jest podział bo klasy sportowe sa) czy bedzie sobie dawał rade ( czyli czy raczy sie choc troszke w domu pouczyc ) bo inaczej to mnie czeka rola straznika więziennego i pilnowanie kartka w kartke czy wsio zrobione :confused2::confused2::confused2:
Ja tez mam stresiora, mimo ze to trzecia klasa.
Wogóle to jestem wkurzona trochę, bo zrobili nam na 2 zmianę, więc chłopaki mają na 10:40 dopiero, a ja na 8 do pracy, trudno chyba jakoś trezba sie będzie przestawić na inny tor:eek:

Dużo zdrówka Kacperku !!!

oraz

Sto lat dla Mopka z okazji osiemnastych urodzinek :-D
Kochana mam nadzieję że n ie masz mi za złe, podpinam się
Wszystkiego najlepszego kochani

Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
Z tego co wiem, to z gorączka nie można wychodzić, z katarem, kaszlem można lae z gorączką nie.

A niemezowy mój wczoraj poprzywoził mi fajniutkie ciuszki...bo nawet wymeczona mała wczoraj juz nie napisałam nawet..sukieniuse, sódniczki dwie, bluzy rewelacyjne...az kochany moj:*"*:* i wyobrazcie sobie,ze nie dosc,ze idelanie dopasowane rozmiarowo to jeszcze jakie super...
Taki mąż to skarb.
A z Mari też się w końcu ułoży kiedyś sie dogadacie:-D

Cześć mamuśki kochane!
Za nami wielki dzień - mój Jasio pierwszy raz w przedszkolu...Rozstanie było dramatyczne, ale potem dzwoniłam i pani powiedziała, że parę minut po moim wyjściu już się bawił i w ogóle cały dzień był bardzo grzeczny. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Normalnie, nie miałam pojęcia, że tak to będę przeżywać!
Dzielny przedszkolaczek
Tak niedawno moi szli do przedszkola, a to już 3 klasa:szok:, kiedy to zleciało

Skrót z mojego dzisiejszego dnia:
rano z dzieciakami na mszę do kościoła, potem na rozpoczęcie roku szkolenego, potem szybko do domku na śniadanko, później siostra przyjechała mi robić pasemka (obcięła mi włosy i pierwszy raz w życiu mam grzywkę), potem szybko obiad (w międzyczasie kilka prań i sprzątanie) i z okazji zakończenia wakacji wzięłam chłopaków nad morze na lody. Wróciliśmy około 20, kąpiel, jedzenie i wszyscy śpią, a ja siedzę sama zamiast też sie już położyć.

Ktoś to dziisaj narzekał, że mąż w pracy:shocked2:, a co ja mam powiedzieć, jak mój pojechał tydzień temu i pewnie w tym tygodniu nie wróci, nawet nie wiadomo kiedy dokładnie:zawstydzona/y:

niema noszenia, ona przyjedzie ze swoim kojcem i kropka:-D:-D:-D
a jaki masz ten kojec bo ja właśnie szukam może byś mi coś doradziła
Dziewczyny ja tak szybciutko tylko, bo Filip mi się obudził i taka straszna maruda, że szok nawet minutkę sam nie posiedzi. Powiedzcie mi tylko czy mogę iśc z nim na spacer jeśli ma gorączkę czy lepiej sobie darować? Wczoraj wieczorem miał 38,7st, po czopku mu zeszła i dzis ma lekki stan podgorączkowy. Dodam, że u nas jest dziś bardzo gorąco, prawie 30stopni.
można śmiało wychodzić z dzieckiem nawet jak na temperaturę pod warunkiem że dziecko jest nie chodzące tylko jedzie w wózku, tak mi wczoraj powiedziała pediatra.
Aj kochane ja tez ja też sama...tylko teraz męzowego niedoszłego jeszcze mam bo po nockach jest.....
No i Was...:tak::tak::tak: ale ostatnio jak moja mała tak broi to nawet nie mam czasiku posiedzieć...:zawstydzona/y::-:)-:)-(

Ale muszę się pochwalić ,a raczej mojego dziecia ,ze poszła spac,bez lulkania zasnęła ładnie przy buteleczce na rączkach....kochana moja;*

Ja tez padam na twarz i jesce jedno dobre z dzisiaj to to ,ze umówiłam sie w koncu z księdzem na piątek to moze jeszcze Mari się załapie na chrzest 13 września w mamusine urodzinki :-):tak:

nadrabiam i lulku uciekam:*
Ja też jestem z 13 września:-)

pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jeny dziewczyny co z wami??? juz prawie 8 a Wy co????? wstawać!!!!!!!!!!!! ja juz poodkurzałam podlogi na mokro pomylam i pije kawusie :))

Wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps. dzis ok 11 bede miala ( tzn Fifi bedzie mial) nową bryke hihihihihihhi)

No ja już jestem dawno, ale jakos tak głupio mi był trzeci dzień z rzędu byc pierwszą na forum :szok::szok::szok::-D

Więc witam sie DRUGA :-D

A my nocka super. Mały zasnął o 20:00 obudził sie o 7:00 na pierwsze mleczko, no i juz buszuje :-D

Tygrys super masz z tym wózkiem, ja to jeszcze sobie poczekam :shocked2:

No ja już jestem dawno, ale jakos tak głupio mi był trzeci dzień z rzędu byc pierwszą na forum :szok::szok::szok::-D

Więc witam sie DRUGA :-D

A my nocka super. Mały zasnął o 20:00 obudził sie o 7:00 na pierwsze mleczko, no i juz buszuje :-D

Tygrys super masz z tym wózkiem, ja to jeszcze sobie poczekam :shocked2:
oj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezki :-D:-D:-Dzmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem latac:-D:-D:-Di jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udal:-D:-D:-D

oj tam Agacia ponarzekaj troche przy swoim ze kregoslup cie boli, ze wozek ciezki :-D:-D:-Dzmieknie jak nic ten Twoj hihihhi ja juz z 2 miesiace biadolilam nad swoim losem biednego kurczaka domowego co musi na 4 pietro z wozkiem latac:-D:-D:-Di jest rezultat baaaaaaaaa nawet kolor mi sie udal:-D:-D:-D
:sorry: tylko, że ja nie mieszakam na 4 piętrze .. to się nie uda :zawstydzona/y:, zosatwiam wózek w garazu :eek:

reklama
Do góry