reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zieciunio wracaj do Polski szybciutko, u nas słoneczko i cieplutko 28stopni...my juz po dwoch spacerkach :tak::tak::tak:

Bylam w tym komisie i wiecie co wykupili mi wszystkie parasolki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:

jak na złość no....człowiek chce coś kupic a lipton normalnie:sorry:
zieciunio jesce tlosecke i bedzie w domku:tak::-D

a moje dziecie wlasnie wstalo, spala 2 godziny, to istny cud:szok::szok::szok::szok::szok:
nie umieraj pyciol, bo musisz jeszce dziecko postawic na nogi:laugh2::laugh2::laugh2:
predzej dziec mnie na nogi postawi:szok::-D

hej

Mały mi dzisiaj marudzi strasznie, nie chce jeść ... nie wiem może ząbek go męczy :-(
Gorąco u nas, nawet nie bylismy na spacerku, bo mi sie nie chce, ale jak Mati się obudzi to wyskoczymy gdzieś.

Tygrych cierpliwosci...wazne ze jest zielony:-p:rofl2:
heheh mowisz??:-):-):-)

hej

Mały mi dzisiaj marudzi strasznie, nie chce jeść ... nie wiem może ząbek go męczy :-(
Gorąco u nas, nawet nie bylismy na spacerku, bo mi sie nie chce, ale jak Mati się obudzi to wyskoczymy gdzieś.
oj kochana mam to samo dzis :-:)-:)-( gnijemy w domku:-:)-:)-(tak mi sie nic nie chceeeeeeeee:-:)-:)-(

a ja wyskoczyłam na szybciutki spacerek nie wim moze 30min było...bo zas nadciagały ciemne chmurzyska..:eek::eek:
a ja Wam zazdroszcze tych upałów jak nie wiem co:tak:

reklama
Do góry