reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć mamuśki kochane!
Za nami wielki dzień - mój Jasio pierwszy raz w przedszkolu...Rozstanie było dramatyczne, ale potem dzwoniłam i pani powiedziała, że parę minut po moim wyjściu już się bawił i w ogóle cały dzień był bardzo grzeczny. Mam nadzieję, że jutro też tak będzie. Normalnie, nie miałam pojęcia, że tak to będę przeżywać!

W dodatku dziś i jutro mamy dni otwarte w firmie. I jeszcze moja mama się pochorowała i muszę do Hani jutro poprosić moich dziadków, a oni już dość wiekowi i boję się, czy sobie poradzą :-(

aaa, zapomniałam napisać że Hania i Alanek są wspaniałymi maluszkami, a Pytia i Edee to świetne, urocze kobitki :tak:

Dziękujemy i wzajemnie!

Dunia - jak przeczytałam, że zobaczyłaś kreseczkę, to pomyślałam, że w ciąży jesteś :-D I już chciałam gratulować:-D:-D Ale i tak gratulujemy - zębolka :tak:
Marzycielka - a czemu mężowy wraca?
Pyciolek - widzę, że odliczanie do wyjazdu do PL wymierzone co do dnia :tak:;-)

Aj kochane ja tez ja też sama...tylko teraz męzowego niedoszłego jeszcze mam bo po nockach jest.....
No i Was...:tak::tak::tak: ale ostatnio jak moja mała tak broi to nawet nie mam czasiku posiedzieć...:zawstydzona/y::-:)-:)-(

Ale muszę się pochwalić ,a raczej mojego dziecia ,ze poszła spac,bez lulkania zasnęła ładnie przy buteleczce na rączkach....kochana moja;*

Ja tez padam na twarz i jesce jedno dobre z dzisiaj to to ,ze umówiłam sie w koncu z księdzem na piątek to moze jeszcze Mari się załapie na chrzest 13 września w mamusine urodzinki :-):tak:

nadrabiam i lulku uciekam:*

reklama
Do góry