reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
pewnie ze Cię nie wywalimy :tak:
Kurde zeby lekarze nie wiedzieli co jest dziecku :-(, a senny jest może dlatego bo taki osłabiony :-(

reklama
Kochane witam poniedziałkowo i ja:)

Widze ,ze tu od rana pełno mamusiek...dobrze dobrze:-)

Kurcze wyobrazacie sobie,ze moje dziecie dopiero zasneło od rana jak wstala o 8.... szok w trampkach.... myslalam,ze juz nigdy nie padnie....:sorry::sorry::sorry:

Ja chyba tez sie kulne.....tatusiek pojechał do pracki po 2 godznkach snów ,a wyprzedaze ciuszków...moze cosik sie dla mnie ostanie:tak::tak::-p w końcu byłam w miare "grzeczna" :-p
A co Ty go tak wymęczyłaś, że spał biedak tylko 2 godz ? :szok::-D

o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakuje :-D
no wlasnie, ja bylam u rodzicow, mezowy w wawie i pyciol obserwowal mojego m:-D:-D
Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
wspolczuje przezyc
duzo zdrowka dla Tomka

:laugh2::laugh2::laugh2: od razu wymeczyłas:-p:-p przperaszał cała noc:-p zarcik

Mis był na nocce w pracy,a o 10 jechali na ta wyprzedaż... już go widze jak wróci....wrak misiaczka:p

Mopku oj bidulek.....oby było juz tylko lepiej :tak::tak::tak:
jaką wyprzedaż? Ja lubie wyprzedaże ... :-p, a to jest aż tak daleko, że jutro dopiero wróci?

Wiesz co Agacia bo kamil pracuje wt akiej firmie gdzie przywozone sa ciuchy z reserved, cropp i haus i jakies tam jeszcze i rozprowadzane posklepach na trójmiescie głownie,ale nie tylk tez na całym pomorzu....

No i co jakies czas jak wchodzi nowa kolekcja np teraz jesienna to to co nie poszo w skleach spada do nich i sa u niech w firmie takie wypredaze..idziesz z siatkami i łowisz co sie da:p hahaah

Tylko - jest takie,ze nie moga wziac nikogo z rodziny....bo jak ja bym tam wpadła....hahahah

Nie- wróci dzisiaj ,ale wyobraz sobie,ze po nocce spał tylko 2 godiznki i pojechał tam, wróci i tez sie pewnie kulnie...ale to juz nie to samo,a o 21 znowu do pracy....

Wiesz co Agacia bo kamil pracuje wt akiej firmie gdzie przywozone sa ciuchy z reserved, cropp i haus i jakies tam jeszcze i rozprowadzane posklepach na trójmiescie głownie,ale nie tylk tez na całym pomorzu....

No i co jakies czas jak wchodzi nowa kolekcja np teraz jesienna to to co nie poszo w skleach spada do nich i sa u niech w firmie takie wypredaze..idziesz z siatkami i łowisz co sie da:p hahaah

Tylko - jest takie,ze nie moga wziac nikogo z rodziny....bo jak ja bym tam wpadła....hahahah

Nie- wróci dzisiaj ,ale wyobraz sobie,ze po nocce spał tylko 2 godiznki i pojechał tam, wróci i tez sie pewnie kulnie...ale to juz nie to samo,a o 21 znowu do pracy....
ale fajnie macie z tymi wyprzedażami :tak:
No ale Kamilowi nie zazdroszczę ... i jeszcze ta nocka :eek:

hihih to ja mam takie wyprzedaze top secret troll morgan hihihih moje ulubione spodnie jeansowe to wlasnie z takiej wyprzedazy za 10 zl:-D:-D:-Di marynarka sztruksowa na jesien tez za 10zl:-D:-D:-D:-D

To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował :eek:.

I gadaj z takim :eek:
mój tez miał faze że drugi wózek niepotrzebyny, tylko mojego boldera oddała do reklamacji i nie miałam dziecka w czym wozić, poza tym i tak chciałam kupic spacerówke parasolke, no i kupiłam :tak:

ojejku... współczuję... najważniejsze ze Tomkowi juz lepiej

reklama
Sawka wogóle Ci się nie dziwię i nie uważam że przesadzasz! Chyba by mnie szlag jasny trafił gdyby mi mama zrobiła coś takiego!:szok:
No chyba że ona chciała jej tylko tak troszke dać popróbować słodkiego smaku a potem to tylko Tobie na złość jeszcze troche jej tego dała.....

Do góry