reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
pewnie ze Cię nie wywalimy :tak:
Kurde zeby lekarze nie wiedzieli co jest dziecku :-(, a senny jest może dlatego bo taki osłabiony :-(

reklama
Kochane witam poniedziałkowo i ja:)

Widze ,ze tu od rana pełno mamusiek...dobrze dobrze:-)

Kurcze wyobrazacie sobie,ze moje dziecie dopiero zasneło od rana jak wstala o 8.... szok w trampkach.... myslalam,ze juz nigdy nie padnie....:sorry::sorry::sorry:

Ja chyba tez sie kulne.....tatusiek pojechał do pracki po 2 godznkach snów ,a wyprzedaze ciuszków...moze cosik sie dla mnie ostanie:tak::tak::-p w końcu byłam w miare "grzeczna" :-p
A co Ty go tak wymęczyłaś, że spał biedak tylko 2 godz ? :szok::-D

o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakuje :-D
no wlasnie, ja bylam u rodzicow, mezowy w wawie i pyciol obserwowal mojego m:-D:-D
Hejka Babolki
Zabieram sie za nadrabianie zaległosci ale marnie idzie bo znow sie sporo nazbierało:zawstydzona/y::-(
Poniewaz nie wiem na razie za wiele co u Was, wiec w skrócie moje usprawiedliwinie - zeszły tydzień koszmarny -Tomek w poniedziałek wyladował w szpitalu na oddziale zakaznym na obserwacji miał bardzo silne bóle głowy i wymioty i podejrzenie zapalenia opon, na szczescie na strachu sie skonczyło ,w piatek go wypisali a przyczyny nie znaja do dzis:eek:, wazne ze juz sie lepiej czuje choc i tak dalej jest taki nie swój, senny w dzień :confused2:
Pisze cobyscie mnie nie wyrzuciły całkiem z pamieci bo bardzo bardzo fajnie mi sie z Wami pisze ale ostatnio jakies doły łapie i nie mam do tego weny zupełnie,
sorki i Buziolki dla Małych i Dużych :tak:
wspolczuje przezyc
duzo zdrowka dla Tomka

:laugh2::laugh2::laugh2: od razu wymeczyłas:-p:-p przperaszał cała noc:-p zarcik

Mis był na nocce w pracy,a o 10 jechali na ta wyprzedaż... już go widze jak wróci....wrak misiaczka:p

Mopku oj bidulek.....oby było juz tylko lepiej :tak::tak::tak:
jaką wyprzedaż? Ja lubie wyprzedaże ... :-p, a to jest aż tak daleko, że jutro dopiero wróci?

Wiesz co Agacia bo kamil pracuje wt akiej firmie gdzie przywozone sa ciuchy z reserved, cropp i haus i jakies tam jeszcze i rozprowadzane posklepach na trójmiescie głownie,ale nie tylk tez na całym pomorzu....

No i co jakies czas jak wchodzi nowa kolekcja np teraz jesienna to to co nie poszo w skleach spada do nich i sa u niech w firmie takie wypredaze..idziesz z siatkami i łowisz co sie da:p hahaah

Tylko - jest takie,ze nie moga wziac nikogo z rodziny....bo jak ja bym tam wpadła....hahahah

Nie- wróci dzisiaj ,ale wyobraz sobie,ze po nocce spał tylko 2 godiznki i pojechał tam, wróci i tez sie pewnie kulnie...ale to juz nie to samo,a o 21 znowu do pracy....

Wiesz co Agacia bo kamil pracuje wt akiej firmie gdzie przywozone sa ciuchy z reserved, cropp i haus i jakies tam jeszcze i rozprowadzane posklepach na trójmiescie głownie,ale nie tylk tez na całym pomorzu....

No i co jakies czas jak wchodzi nowa kolekcja np teraz jesienna to to co nie poszo w skleach spada do nich i sa u niech w firmie takie wypredaze..idziesz z siatkami i łowisz co sie da:p hahaah

Tylko - jest takie,ze nie moga wziac nikogo z rodziny....bo jak ja bym tam wpadła....hahahah

Nie- wróci dzisiaj ,ale wyobraz sobie,ze po nocce spał tylko 2 godiznki i pojechał tam, wróci i tez sie pewnie kulnie...ale to juz nie to samo,a o 21 znowu do pracy....
ale fajnie macie z tymi wyprzedażami :tak:
No ale Kamilowi nie zazdroszczę ... i jeszcze ta nocka :eek:

hihih to ja mam takie wyprzedaze top secret troll morgan hihihih moje ulubione spodnie jeansowe to wlasnie z takiej wyprzedazy za 10 zl:-D:-D:-Di marynarka sztruksowa na jesien tez za 10zl:-D:-D:-D:-D

To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował :eek:.

I gadaj z takim :eek:
mój tez miał faze że drugi wózek niepotrzebyny, tylko mojego boldera oddała do reklamacji i nie miałam dziecka w czym wozić, poza tym i tak chciałam kupic spacerówke parasolke, no i kupiłam :tak:

ojejku... współczuję... najważniejsze ze Tomkowi juz lepiej

reklama
Sawka wogóle Ci się nie dziwię i nie uważam że przesadzasz! Chyba by mnie szlag jasny trafił gdyby mi mama zrobiła coś takiego!:szok:
No chyba że ona chciała jej tylko tak troszke dać popróbować słodkiego smaku a potem to tylko Tobie na złość jeszcze troche jej tego dała.....

Do góry