reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana, tygrysek, fajnie macie z tymi wyprzedażami;-), też bym tak chciała.
Kanuś zadbaj o niemęzowego jak wróci z tych wyprzedaży, obiadek pod nosek, gazetka do ręki, niech odpocznie biedaczek:-D

Mopku, duzo zdrówka dla Tomka, od jutra juz szkoła, wie moze będziesz miała dla starych koleżanek więcej czasu;-).

reklama
nowy Filipowy hicior
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xd12hR68sWM&feature=related"]YouTube - Nuki Nuki (The Nuki Song) Full Version Gummy Bear[/ame]

Sawka wogóle Ci się nie dziwię i nie uważam że przesadzasz! Chyba by mnie szlag jasny trafił gdyby mi mama zrobiła coś takiego!:szok:
No chyba że ona chciała jej tylko tak troszke dać popróbować słodkiego smaku a potem to tylko Tobie na złość jeszcze troche jej tego dała.....
ja to chyba jakas dziwna jestem, bo pozwalam mamie dawac malej co uwaza za potrzebne, bo skoro wychowala i wykarmila trojke dzieci i nic nam nie jest to czemu ma zaszkodzic wnuczce:eek::eek::eek:moja niunka smakowala juz wszytsko, ale oczywiscie w takich ilosciach jak mala lyzeczka i nic jej nie jest, dzieki mamie wiem co jest dla niej bezpieczne, a co nie, no ale to tylko moja opinia

Sawka wogóle Ci się nie dziwię i nie uważam że przesadzasz! Chyba by mnie szlag jasny trafił gdyby mi mama zrobiła coś takiego!:szok:
No chyba że ona chciała jej tylko tak troszke dać popróbować słodkiego smaku a potem to tylko Tobie na złość jeszcze troche jej tego dała.....
pierwszy raz dała jej na smaczek i dlatego powiedziałam jej spokojnie że ja słodkości jeszcze Małej nie podaje a ta oczywiście swoje " że ona szóstke dzieci wychowała i żadnej nic nie jest a podawała rożne rzeczy juz w tym okresie... bla, bla bla" , za drugim i trecim razem to zrobiła mi już na złość...

ja to chyba jakas dziwna jestem, bo pozwalam mamie dawac malej co uwaza za potrzebne, bo skoro wychowala i wykarmila trojke dzieci i nic nam nie jest to czemu ma zaszkodzic wnuczce:eek::eek::eek:moja niunka smakowala juz wszytsko, ale oczywiscie w takich ilosciach jak mala lyzeczka i nic jej nie jest, dzieki mamie wiem co jest dla niej bezpieczne, a co nie, no ale to tylko moja opinia
Mamusiu tutaj nie chodzi o to jak kto wychowuje swoje dziecko i co mu pozwala juz jesc bo to kazdego indywidualna sprawa, to My jako Matki wychowujemy swoej dzieci i to od nas nie od naszych mam czy babć zalezy w jaki sposob to wychowanie przebiega to my decydujemy o jadlospisie i zabawach spedzanym czasie i nasi rodzice powinni sluchac sie nas w tych sprawach nie robic nic na co My nie wyrazamy zgody , wiec jesli Safka nie chce dawac swojej niuni jeszcze slodyczy czy soli to jej swiete prawo i jej mama powiina to zrozumiec a nie jak dziecko sie zachowywac i naprzekor jej zdaniu robic swoje. Mamusiu a czy Ty sobie wyobrazasz ze Twojaja mama robi cos na co Ty nigdy byś nie pozwoliła Karolince????;-)

Mamusiu tutaj nie chodzi o to jak kto wychowuje swoje dziecko i co mu pozwala juz jesc bo to kazdego indywidualna sprawa, to My jako Matki wychowujemy swoej dzieci i to od nas nie od naszych mam czy babć zalezy w jaki sposob to wychowanie przebiega to my decydujemy o jadlospisie i zabawach spedzanym czasie i nasi rodzice powinni sluchac sie nas w tych sprawach nie robic nic na co My nie wyrazamy zgody , wiec jesli Safka nie chce dawac swojej niuni jeszcze slodyczy czy soli to jej swiete prawo i jej mama powiina to zrozumiec a nie jak dziecko sie zachowywac i naprzekor jej zdaniu robic swoje. Mamusiu a czy Ty sobie wyobrazasz ze Twojaja mama robi cos na co Ty nigdy byś nie pozwoliła Karolince????;-)
nie wyobrazam, bo do tych czas nie zdarzylo mi sie jeszzce takiego
ale ja nikogo nie osadzam i nie mowie ze sawka robi zle tylko wyrazam swoje zdanie

reklama
Helo helo

100 lat solenizantom!!

tak odnośnie jadłospisu Tomka , to was zszokuję:szok::szok:. Daję mu prawie wszystko :-D. Uwielbia lody Magnum, winogrona, pomidory, mleczną kanapkę Kinder:-D. Z dietą uważałam ale swoją do czwartego miesiąca to masakra, karmiłam go samym mlekiem całe pięć miechów:tak:, potem zaczęłam stopniowo wprowadzać mu produkty i jak mu nie zaszkodziły to nieżałuję . Na początku oddawał mi tylko żóltko ale teraz już jest oki i nawet wysypki zero:tak:. Moja siorka tak się cyckała ze swoim starszym od naszych o 1.5roku i mały teraz stale coś ma z brzuszkiem:-(.
Ale oczywiście każdy ma prawo wychowywać swoje dzieci jak uważa za stosowne. Moja mama się nie wtrąca do mojego ani siostry wychowania i posłusznie przestrzega naszych metod chociaż wychowała sama czwórkę, ale ona jest kochana:tak::tak:. A teściowej to dziecia nia dam, bo ona jest difrent , dla niej dzieci rodzą się niedobre ,a jak na żelu na bóle ząbków jest napisane żeby stosować najwyżej trzy razy na dobę to ona i sześć razy posmaruje coby wrzasków nie słuchać:szok:. Ale odsunęłam ją maksymalnie z życia mojej rodzinki i widzę że mojemu mężowi tylko na dobre to wyszło.

Pozdrowionka
Miłego dzionka

Do góry