pyciolek87
Mama Alexa:*
mowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszylahhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszylahhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mieli
nie no ona załuje biednego mężamowisz tak jakbys sie conajmniej nie cieszyla
BABY górą...nie no ona załuje biednego męża
hihhi ta co swojemu w akcie zemsty wyprala telefon i spalila koszulke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie no ona załuje biednego męża
a co tylko tobie wolno wchodzic na profil mojego mezowegoMamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk
nieno co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorym)
oo chociaz ktos mnie lubi na bb, dzieki kochanaej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebie . Nie ma tak !!!!
Mamusia dobrze ze juz wróciłas
hihi... wózek jedyny w swoim rodzajuAgaciu a mowilam ci juz że macie śliczny wózeczek:-):-):-):-) no Wy tez jestescie sliczni
o matko mamusia pilnuj męzowego bo pyciol atakujea co tylko tobie wolno wchodzic na profil mojego mezowego