tygrysek82
Fanka BB :)
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam to mojemu codziennie a on tego i tak nierozumiebaba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam to mojemu codziennie a on tego i tak nierozumiebaba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!
To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował .gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam to mojemu codziennie a on tego i tak nierozumie
gdyz Agaciu Kobieta ma zawsze racje!!!!!!!!!!!!!!!!!! powtarzam to mojemu codziennie a on tego i tak nierozumie
oj Agacia niech sobie tak mowi a wozek i tak bedzie czy chce czy nie chceTo mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował .
I gadaj z takim
baba zawsze postawi na swoim ... niewazne jak ale zawsze !!!
To mój ostatnio wymyslił, że wózek laski jest niepotrzebny , bo jak chciał kupić samochód "sedan" to mu nie kazałam bo się wózek nie zmieści i teraz kupił "kombi" i wózek się zmieści wiec nowego nie bedzie kupował .
I gadaj z takim
no co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorym)Mamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk
ej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebie . Nie ma tak !!!!Mamusia wrocila i juz obczaja moj profil na nk
no co tesknila za twoim zdjeciem ( wiesz ktorym)
hihihi zazdrosnicaej samolubie nietylko Twój ... ta to by chciała mamusie tylko dla siebie . Nie ma tak !!!!
Mamusia dobrze ze juz wróciłas
hhihi no Pycioll przeciez wybral turkusowy a to moja wina ze w sklepie tego koloru nie mielihihihihi
biedny ten Twoj maz....nie ma w swoim domku nic do gadania...całymi dniami w pracy i nawet wózka nie może wybrać synowi