asiulkaa
Fanka BB :)
Dzien dobry Mamusie;-)
Jej jak ja nie luibię poniedziałków Chociaz w sumie każdy dzien dla mnie jest taki sam, bo i tak dzien w dzien to samo
Dzis nawet fajna nocke mielismy. Tylko kurcze czemu ja tak mam, że jak Filip ładnie spi to ja spać nie mogę, a jak nie ma spania wtedy ja mam???
W kazdym razie slonko za oknem swieci, wiec chociaż pogoda ladna, pewnie cały dzionek na dworze spędzimy. A teraz idziemy zjesc sniadanko;-)
Nie wiem dokładnie co masz na myśli z tą zmniejszoną czcionką, ale jeśli całe posty Ci sie zmniejszyły to spróbuj zrobić tak: wejdź na widok, następnie powiekszenie i rozmiar pierwotny i powinno byc ok
Jej jak ja nie luibię poniedziałków Chociaz w sumie każdy dzien dla mnie jest taki sam, bo i tak dzien w dzien to samo
Dzis nawet fajna nocke mielismy. Tylko kurcze czemu ja tak mam, że jak Filip ładnie spi to ja spać nie mogę, a jak nie ma spania wtedy ja mam???
W kazdym razie slonko za oknem swieci, wiec chociaż pogoda ladna, pewnie cały dzionek na dworze spędzimy. A teraz idziemy zjesc sniadanko;-)
Ja też jestem zdania, że dzieci w wieku naszych dzieci budzą się w nocy na jedzenie z przyzwyczajenia Ja już od dawna daję małemu herbatkę jak się w nocy obudzi, a mleczka nie dostanie wcześniej niż o 5. Dziś np obudził się na na mleczko o 5.20, ale wypił może z 30ml i poszedł dalej spać, więc głodny na pewno nie byłA mój mały od 2 dni pije kaszakę na noc , ale nie myślcie ze przesypia całe noce , oczywiście budzi sie na butle. Jedank dzisiaj stwierdziłam ze mój syn budzi się w nocy na jedzenie z ... przyzwyczajenia. Dosatał wczoraj butle kaszki o 20:00 i o 2:30 się obudził, mówie sobie oooo nieeeee .... nie ma jedzenia i dostał wodę do popicia , a on nie był głodny, nawet nie marudził, tylko sobie wstawał w łózeczku z uśmiechem na twarzy, co ja go połozyłam to on juz stał i tak 30 min, ale o jedzenie nie marudził i obudził sie dopiero na butle o 6:20 no i juz zero spania .
Wszystko będzie dobrze Czekamy na wieści;-)Witamy i my, u nas nocka w miarę - budzenie co 3 godz dwa razy był cycek i dwa razy herbatkaZa chwilę idziemy donieść siuski na badanie i może odbierzemy dziś wyniki i skończą się moje mękidam znać po powrocie,buziole
Witaj mamusiu. Dzielna dziewczynka z Karolinki, tyle kilometrów zniosła, widać macie małą podróżniczkęwitajcie kochane
my juz w Wawie
wczoraj wrocilismy, oj najezdzilismy sie w tym miesiacu ze szok
wczoraj policzylam ze nasza Karolinka w tym miesiacu jezdzila az 3500km, dzielna dziewczynka
100latek dla dzisiejszych solenizantow
ide was nadrabiac
a potem biore sie za spzatanko
milego dzionka kochane
mam pytanie czy ktos moze wie jak powiekszyc czcionke na BB, bo u mnie nie wiem jak to sie stalo, ale zmniejszyla mi sie czcionka i ja prawie nic nie widze:----(
Nie wiem dokładnie co masz na myśli z tą zmniejszoną czcionką, ale jeśli całe posty Ci sie zmniejszyły to spróbuj zrobić tak: wejdź na widok, następnie powiekszenie i rozmiar pierwotny i powinno byc ok