reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Siostra przeprowadzała się z Sadyby na Mokotów bo im baba wymówiła mieszkanie. Ale jest bardzo zadowolona z tej zamiany bo za takie same pieniądze większy metraż i jeszcze bliżej do pracy. A jak sobie radzi? Jakoś się trzyma. Przynajmniej przy ludziach. Mieszka z naszym bratem. A jeszcze teraz wzięła sobie dodatkową pracę i będzie się zajmowac trzyletnim chłopczykiemA gdzie siostra się przeprowadza?
I jak się czuje, daje jakoś radę?
Ollcia gratulujemy udanych wakacji i kolejnego zębolka u Bartusiahalooooo, wróciliśmy :-)
wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, sądzę że nie dam rady Was nadrobić, no ale jutro postaram się choć trochę poczytać co się działo
Było super, jestem bardzo zadowolona
Bartek robi pierwsze samodzielne kroczki trzymając się brzegu łóżka, no i wyszedł w końcu drugi zębolek
Dzisiaj spała z małymi przerwami do samego rana Ona mi zawsze tak chodzi spac że max ósma to ona już śpi. I zasypia sama wtulona we mnie. Na początku też ja lulałam na rękach no ale teraz 10kg klocek to by mi chyba odpadły i nauczyła się zasypiac sama trzymana za dupkęKokusia Twoja malutka jak tak zasnie po 19 np to ile spi????
A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo. Już jutro wrzesień i zaczyna się jesień
KANKIYA
Fanka BB :)
Witamy i my, u nas nocka w miarę - budzenie co 3 godz dwa razy był cycek i dwa razy herbatkaZa chwilę idziemy donieść siuski na badanie i może odbierzemy dziś wyniki i skończą się moje mękidam znać po powrocie,buziole
Wszystkiego najlepszego dla naszych cudownych dzieciaczków :Martusi, Zosienki, Krystianka,Madziuni i Kacperka:-):-)
Wszystkiego najlepszego dla naszych cudownych dzieciaczków :Martusi, Zosienki, Krystianka,Madziuni i Kacperka:-):-)
Agacia82
Mami :)
Bardzo współczuje Twojej siostrze ... jezu nawet nie wyobrazam sobie co ona czuje :-(.Siostra przeprowadzała się z Sadyby na Mokotów bo im baba wymówiła mieszkanie. Ale jest bardzo zadowolona z tej zamiany bo za takie same pieniądze większy metraż i jeszcze bliżej do pracy. A jak sobie radzi? Jakoś się trzyma. Przynajmniej przy ludziach. Mieszka z naszym bratem. A jeszcze teraz wzięła sobie dodatkową pracę i będzie się zajmowac trzyletnim chłopczykiem
Ollcia gratulujemy udanych wakacji i kolejnego zębolka u Bartusia
Dzisiaj spała z małymi przerwami do samego rana Ona mi zawsze tak chodzi spac że max ósma to ona już śpi. I zasypia sama wtulona we mnie. Na początku też ja lulałam na rękach no ale teraz 10kg klocek to by mi chyba odpadły i nauczyła się zasypiac sama trzymana za dupkę
A wogóle to dzień dobry poniedziałkowo. Już jutro wrzesień i zaczyna się jesień
A co do lulani to Mati na noc i w nocy zasypia sam, w dzien niestety nie i musze go lulc ale jest ten plus, ze połoze sobie go na kolanach i ruszam nimi ... i mój syn zadowolony
Noooo Mateuszek to cwaniaczek ...Witamy się i my:-)
Serdecznie dziękujemy za wczorajsze życzonka i gratulacje!!!:-)
Chciałam wczoraj jeszcze odpisać, ale miałam takie spięcie z moim, że patrzylam w ten ekran, z nim "rozmawiałam" i nie wiedziałam co napisać:-(
Wcześniej byłam z Krystiankiem u jego pradziadka, który zrobił nam obiadek, wypiliśmy lampkę wina, kawka, ciasto, mój dziadzio śpiewał kołysanki małemu, nawet kasiorkę nam dał:-) Ogólnie było bardzo przyjemnie;-)
Agacia Mateuszek mały cwaniaczek, mamusię w konia robi, że na amku a jemu nocne harce po prostu w głowie
U nas piękna pogoda się robi, także pewnie na spacerek się wybierzemy, może działka no i postanowiłam małemu cosik kupić za dziadziowy prezencik
A dziadka tez chce takiego !
Dziewczyny czy wasze dzieci tez tak krzyczą jak czegos nie dostaną ?
Agacia82
Mami :)
bedzie dobrze zobaczysz ... nie martw sieWitamy i my, u nas nocka w miarę - budzenie co 3 godz dwa razy był cycek i dwa razy herbatkaZa chwilę idziemy donieść siuski na badanie i może odbierzemy dziś wyniki i skończą się moje mękidam znać po powrocie,buziole
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Agaciu ale mój zieńciunio świętuje pierwszego czyli jutroiiiii sto latek dla dzisiejszego solenizanta Kacperka !!!!!!
Dunia moja siostra jest kierowniczką sklepu więc na brak kontaktu z ludzmi raczej nie narzeka;-)Dziękuję za pozdrowienia w jej imieniu.
Kokusia dobrze, że siostra ładnie sobie daje radę, zawsze dodatkowa pracka ( w dodatku z dzieciątkiem) i spotkania z ludźmi powodują,że człowiekowi troszkę łatwiej... Pozdrów ją ode mnie
Kankiya trzymamy mocno zaciśnięte kciukale za Bianeczkę. Napewno już będzie dobrze.Witamy i my, u nas nocka w miarę - budzenie co 3 godz dwa razy był cycek i dwa razy herbatkaZa chwilę idziemy donieść siuski na badanie i może odbierzemy dziś wyniki i skończą się moje mękidam znać po powrocie,buziole
U nas w dzień też są problemy i tak samo na kolanach mi usypia w rytm piosenek Bebe Lily których mam już serdecznie dosycA co do lulani to Mati na noc i w nocy zasypia sam, w dzien niestety nie i musze go lulc ale jest ten plus, ze połoze sobie go na kolanach i ruszam nimi ... i mój syn zadowolony
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie kochane
my juz w Wawie
wczoraj wrocilismy, oj najezdzilismy sie w tym miesiacu ze szok
wczoraj policzylam ze nasza Karolinka w tym miesiacu jezdzila az 3500km, dzielna dziewczynka
my juz w Wawie
wczoraj wrocilismy, oj najezdzilismy sie w tym miesiacu ze szok
wczoraj policzylam ze nasza Karolinka w tym miesiacu jezdzila az 3500km, dzielna dziewczynka
100latek dla dzisiejszych solenizantow
ide was nadrabiac
a potem biore sie za spzatanko
milego dzionka kochane
mam pytanie czy ktos moze wie jak powiekszyc czcionke na BB, bo u mnie nie wiem jak to sie stalo, ale zmniejszyla mi sie czcionka i ja prawie nic nie widze:----(
a potem biore sie za spzatanko
milego dzionka kochane
mam pytanie czy ktos moze wie jak powiekszyc czcionke na BB, bo u mnie nie wiem jak to sie stalo, ale zmniejszyla mi sie czcionka i ja prawie nic nie widze:----(
mia_
Fanka BB :)
witajcie mamuski
weekend minał szybciutko i niestety problemowo... byłam wczoraj u rodziców na obiedzie i pokłóciłam sie z moja mamą... boze czemu ta kobieta jest taka uparta ja nie sole Nusce obiadków ani nie daje jej słodyczy, wychodze z założenia że mamy jeszcze czas na takie jedzenia i moja mam o tym wie a jednak i tak musiała wczoraj postawic na swoim wczoraj dała Nusi bita smietane z czekoladą... poprosiłam ja żeby nie dawała jej takich rzeczy bo nie chce aby Mała to jadła a ta jak na złość jak ja sie odwróciłam dała Niuni jeszcze jedna łyzeczke, na to ja znów spokojnie prosze ja zeby nie dawała mojemu dziecku tej głupiej bitej smietany a co na to moja mama - ciach i jeszcze jedna łyzeczka wladowała Lence w buźce wtedy to sie juz wściekłam, ostro wymieniłysmy zdania i skwitowalam ze nie bede jej zostawiac dziecka pod opieką, bo nie chce sie głowic czy oby nie karmi mojego dziecka czyms czego ja nieakceptuje... pewnie zaraz powiedzie ze pszesadzam bo wiem że roznie każda z was karmi maluszki ale mi tu chodzi o sam fakt nieuszanowania moich pogladów i robienia mi na złość... to sie pozaliłam...
aha i najlepsze zyczenia dla weekendowych i dzisiejszych solenizantów!!!!
weekend minał szybciutko i niestety problemowo... byłam wczoraj u rodziców na obiedzie i pokłóciłam sie z moja mamą... boze czemu ta kobieta jest taka uparta ja nie sole Nusce obiadków ani nie daje jej słodyczy, wychodze z założenia że mamy jeszcze czas na takie jedzenia i moja mam o tym wie a jednak i tak musiała wczoraj postawic na swoim wczoraj dała Nusi bita smietane z czekoladą... poprosiłam ja żeby nie dawała jej takich rzeczy bo nie chce aby Mała to jadła a ta jak na złość jak ja sie odwróciłam dała Niuni jeszcze jedna łyzeczke, na to ja znów spokojnie prosze ja zeby nie dawała mojemu dziecku tej głupiej bitej smietany a co na to moja mama - ciach i jeszcze jedna łyzeczka wladowała Lence w buźce wtedy to sie juz wściekłam, ostro wymieniłysmy zdania i skwitowalam ze nie bede jej zostawiac dziecka pod opieką, bo nie chce sie głowic czy oby nie karmi mojego dziecka czyms czego ja nieakceptuje... pewnie zaraz powiedzie ze pszesadzam bo wiem że roznie każda z was karmi maluszki ale mi tu chodzi o sam fakt nieuszanowania moich pogladów i robienia mi na złość... to sie pozaliłam...
aha i najlepsze zyczenia dla weekendowych i dzisiejszych solenizantów!!!!
reklama
M
marzycielka
Gość
Witam
Dzisiaj taka fajna pogoda :-)
Za godzinę lecę do endokrynologa ale raczej nic dobrego się nie dowiem.
Tarczyca chcyba już całkowicie mi siadła....:-(
Zaczynam się martwić.
Po południu poprawę sobie humorek bo jadę po butki dla Młodej i parę ciuchów sobie też kupię.
Teraz cały czas oszczędzaliśmy więc dzisiejsze zakupki poprawią mi humorek.
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów:-)
Dzisiaj taka fajna pogoda :-)
Za godzinę lecę do endokrynologa ale raczej nic dobrego się nie dowiem.
Tarczyca chcyba już całkowicie mi siadła....:-(
Zaczynam się martwić.
Po południu poprawę sobie humorek bo jadę po butki dla Młodej i parę ciuchów sobie też kupię.
Teraz cały czas oszczędzaliśmy więc dzisiejsze zakupki poprawią mi humorek.
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów:-)