reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

Witam i ja niedzielnie :)

Kurcze ten komp jakis taki pusty i połowy progrmaów mi tu brak....nie dobzie....

Z tego co poczytałam to zberexnice królowały wczoraj wieczorkiem:p hahaah

U nas ładna pogoda, wiec pewnie spacerek i takie tam....

Udanego dzionka kochane;*:*:*

Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków:p haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*

No i specjalne, dla mojego przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego zięciunia Krystianka.....Buziaczków tysiące od " tesciowej" i Mariczki przyszłej małżonki :) Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić:) hahahah :*:*:*
Kanusia jeśli pozwolisz to dopne się do tych pięknych życzeń - sto lat kochani;-):tak:

reklama
Witam wieczorkiem:tak:
Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków:p haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*

No i specjalne dla przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego Krystianka.....Buziaczków tysiące Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić:) hahahah :*:*:*
Podpinamy się pod śliczniutkie życzonka
ps. Kana przepraszam za malutką modyfikację ale to dlatego żeby się Kacperek na nas nie obraził;-)
Coś czytałam o chorych dzieciaczkach więc dużo zdróweczka dla was maluszki:-)

Ja dzisiaj znowu sama w domu bo mężowy pojechał przeprowadzac moją siorkę.
Natalka właśnie usnęła mi na kolanach więc lecę ją położyc i szykowac kolację Tuśce.
Miłego wieczoru kochane.

:szok: jakie puchy
Renia, Pyciolek, Kokusia serdecznie dziękujemy za życzonka

niedziela jakos leci,wlasnie wzielam prysznic,makijaz strzelilam i zaraz musze sie przyodziac,potem smigniemy do tesco bo widzialam fajny basen dzungle dla Alexa...promocja jest:zawstydzona/y::-D
a na 16 jedziemy sprzedac silownie Dawida...jedno sprzedaje a ja drugie kupuje:szok::-D
Powodeznia w sprzedaży i w zakupach, dużo promocji życzę

Ja dzisiaj znowu sama w domu bo mężowy pojechał przeprowadzac moją siorkę.
Natalka właśnie usnęła mi na kolanach więc lecę ją położyc i szykowac kolację Tuśce.
Miłego wieczoru kochane.
A gdzie siostra się przeprowadza?
I jak się czuje, daje jakoś radę?

Wyskoczyłam z dzieciakami na dożynki, obżarłam się lodami i goframi:zawstydzona/y:

halooooo, wróciliśmy :-)
wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, sądzę że nie dam rady Was nadrobić, no ale jutro postaram się choć trochę poczytać co się działo :tak::tak:
Było super, jestem bardzo zadowolona :tak:

Bartek robi pierwsze samodzielne kroczki trzymając się brzegu łóżka, no i wyszedł w końcu drugi zębolek :tak:

Kobitki puchy jak nic.....ja tez uciekam lulku...

Męzowy (przyszły myśle:p) ma nocki wiec lipton...lulam sama....
Jeszcze Mari dała mi popalic...lulałam ja 50 minut....nieporozumienie jakies.... ona zdecydowanie chce mnie wykończyc....

Słodkich snów....

Olcia
super,ze spotkanie sie udało :)
Bliźniaki tylko pozazdroscic...jak ja bym sobie zjadła tyakiego "profsjonalnego" gofra....hmmmmm :-p
Kokusia Twoja malutka jak tak zasnie po 19 np to ile spi????

helloooooooooooo jest tam ktos
normalnie o malo nie padlam nie ma co nadrabiac :szok::szok: na bb szok normalnie...

Aleks dzis postanowil ze spac nie bedzie do 21.15 sie z nim meczylam no i nie wiedzialam co jest zwalalam na zabki a tu moj kochany mezulek mi sie przyznal ze na spacerku dal mu sie napic herbaty takiej w butelce o smaku brzoskwiniowym :crazy: no i pewnie teina malego tak pobudzila ze do tej pory sie bawic chcial:shocked2: myslalam ze go zamorduje...
pyciol pochwal sie co kupilas :cool2::cool2::cool2: jaki ten basen dzungla :-D
blizniaki dozynki sa super tez bym sobie poszla :-D no i gofry mniam mniam:-D
dunia gratulacje zabka

halooooo, wróciliśmy :-)
wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, sądzę że nie dam rady Was nadrobić, no ale jutro postaram się choć trochę poczytać co się działo :tak::tak:
Było super, jestem bardzo zadowolona :tak:

Bartek robi pierwsze samodzielne kroczki trzymając się brzegu łóżka, no i wyszedł w końcu drugi zębolek :tak:
Witaj Olciu. Super, że wakacje się udały:tak: I gratulajcie dla Bartusia. Za kolejnego zębolka i za nowe umiejętności;-)

Kobitki puchy jak nic.....ja tez uciekam lulku...

Męzowy (przyszły myśle:p) ma nocki wiec lipton...lulam sama....
Jeszcze Mari dała mi popalic...lulałam ja 50 minut....nieporozumienie jakies.... ona zdecydowanie chce mnie wykończyc....

Słodkich snów....
Kanusia a Ty usypiasz Marii lulając ją na rękach? Zawsze tak zasypia czy akurat teraz tak wyszło? Ja stwierdziłam, że Filipka fajnie się lulało jak ważył 5kg, a teraz z 9 kilogramowym klocem już nie jest tak fajnie, a będzie coraz gorzej. I szybciutko oduczyłam go tego lulania. I teraz woli zasypiać sam niż u mnie na rękach:tak:

Kurczę cały post mi się skasował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale napisałam jeszxcze raz:tak:

Widzę, że wszystkie mamusie spędzają niedzielę z rodzinką, bo nawet nie ma co nadrabiać. Nas dzisiaj siostra z mężem odwiedziła. Troche poplotkowałysmy, ponarzekałysmy na teściowe i jakoś tak koncze dzien w dobrym humorze:-)
A teraz już zmykam do mężulka mojego, bo mnie woła. Dobranoc kochane;-)

Hej laski wpadłam się przywitać i życzyć dzisiejszym solenizantom dużo zdróweczka i wszystkiego co najpiękniejsze:tak::-):-)
byliśmy dzisiaj u mojej mamci na obiadku i cały dzionek tam milusio spędziliśmy:tak: przed wyjazdem szybko napisałam posta,ale mi wywaliło:eek: i odpuściłam,bo nie miałam już czasu pisać od nowa:-(
spokojnej nocki kochane i do juterka, pędzę szybko was jeszcze nadrobić i też spadam lulu;-)

reklama
Pierwsza :szok::szok::szok:

Wczoraj mnie nie było wiec szybciutko śle zyczenia dla wczorajszych solenizantów
Martusi, Zosienki, Krystianka moc buziaków dla was kochani .

Oraz specjalne zyczonka dla mojej slicznej synowej Madziuni -rośnij zdrowo malutka oarz duuuużo uśmiechu na buźce !!!!

A mój mały od 2 dni pije kaszakę na noc :szok:, ale nie myślcie ze przesypia całe noce :zawstydzona/y:, oczywiście budzi sie na butle. Jedank dzisiaj stwierdziłam ze mój syn budzi się w nocy na jedzenie z ... przyzwyczajenia. Dosatał wczoraj butle kaszki o 20:00 i o 2:30 się obudził, mówie sobie oooo nieeeee .... nie ma jedzenia i dostał wodę do popicia , a on nie był głodny, nawet nie marudził, tylko sobie wstawał w łózeczku z uśmiechem na twarzy, co ja go połozyłam to on juz stał :eek: i tak 30 min, ale o jedzenie nie marudził i obudził sie dopiero na butle o 6:20 no i juz zero spania :crazy:.

Do góry