reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

Witam i ja niedzielnie :)

Kurcze ten komp jakis taki pusty i połowy progrmaów mi tu brak....nie dobzie....

Z tego co poczytałam to zberexnice królowały wczoraj wieczorkiem:p hahaah

U nas ładna pogoda, wiec pewnie spacerek i takie tam....

Udanego dzionka kochane;*:*:*

Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków:p haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*

No i specjalne, dla mojego przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego zięciunia Krystianka.....Buziaczków tysiące od " tesciowej" i Mariczki przyszłej małżonki :) Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić:) hahahah :*:*:*
Kanusia jeśli pozwolisz to dopne się do tych pięknych życzeń - sto lat kochani;-):tak:

reklama
Witam wieczorkiem:tak:
Wszystkiego naj naj naj dla naszych starszaków:p haha kochanej, przeuroczej Madziuni i tak samo słodkiej Martusi ora troszku młodszej Zosienki...:*

No i specjalne dla przecudownego, przeprzystojnego i przekochanego Krystianka.....Buziaczków tysiące Duzo usmiechu, słodyczy i radości....a no i daj czasem mamusi torskzu popalić:) hahahah :*:*:*
Podpinamy się pod śliczniutkie życzonka
ps. Kana przepraszam za malutką modyfikację ale to dlatego żeby się Kacperek na nas nie obraził;-)
Coś czytałam o chorych dzieciaczkach więc dużo zdróweczka dla was maluszki:-)

Ja dzisiaj znowu sama w domu bo mężowy pojechał przeprowadzac moją siorkę.
Natalka właśnie usnęła mi na kolanach więc lecę ją położyc i szykowac kolację Tuśce.
Miłego wieczoru kochane.

:szok: jakie puchy
Renia, Pyciolek, Kokusia serdecznie dziękujemy za życzonka

niedziela jakos leci,wlasnie wzielam prysznic,makijaz strzelilam i zaraz musze sie przyodziac,potem smigniemy do tesco bo widzialam fajny basen dzungle dla Alexa...promocja jest:zawstydzona/y::-D
a na 16 jedziemy sprzedac silownie Dawida...jedno sprzedaje a ja drugie kupuje:szok::-D
Powodeznia w sprzedaży i w zakupach, dużo promocji życzę

Ja dzisiaj znowu sama w domu bo mężowy pojechał przeprowadzac moją siorkę.
Natalka właśnie usnęła mi na kolanach więc lecę ją położyc i szykowac kolację Tuśce.
Miłego wieczoru kochane.
A gdzie siostra się przeprowadza?
I jak się czuje, daje jakoś radę?

Wyskoczyłam z dzieciakami na dożynki, obżarłam się lodami i goframi:zawstydzona/y:

halooooo, wróciliśmy :-)
wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, sądzę że nie dam rady Was nadrobić, no ale jutro postaram się choć trochę poczytać co się działo :tak::tak:
Było super, jestem bardzo zadowolona :tak:

Bartek robi pierwsze samodzielne kroczki trzymając się brzegu łóżka, no i wyszedł w końcu drugi zębolek :tak:

Kobitki puchy jak nic.....ja tez uciekam lulku...

Męzowy (przyszły myśle:p) ma nocki wiec lipton...lulam sama....
Jeszcze Mari dała mi popalic...lulałam ja 50 minut....nieporozumienie jakies.... ona zdecydowanie chce mnie wykończyc....

Słodkich snów....

Olcia
super,ze spotkanie sie udało :)
Bliźniaki tylko pozazdroscic...jak ja bym sobie zjadła tyakiego "profsjonalnego" gofra....hmmmmm :-p
Kokusia Twoja malutka jak tak zasnie po 19 np to ile spi????

helloooooooooooo jest tam ktos
normalnie o malo nie padlam nie ma co nadrabiac :szok::szok: na bb szok normalnie...

Aleks dzis postanowil ze spac nie bedzie do 21.15 sie z nim meczylam no i nie wiedzialam co jest zwalalam na zabki a tu moj kochany mezulek mi sie przyznal ze na spacerku dal mu sie napic herbaty takiej w butelce o smaku brzoskwiniowym :crazy: no i pewnie teina malego tak pobudzila ze do tej pory sie bawic chcial:shocked2: myslalam ze go zamorduje...
pyciol pochwal sie co kupilas :cool2::cool2::cool2: jaki ten basen dzungla :-D
blizniaki dozynki sa super tez bym sobie poszla :-D no i gofry mniam mniam:-D
dunia gratulacje zabka

halooooo, wróciliśmy :-)
wpadłam tylko na chwilkę się przywitać, sądzę że nie dam rady Was nadrobić, no ale jutro postaram się choć trochę poczytać co się działo :tak::tak:
Było super, jestem bardzo zadowolona :tak:

Bartek robi pierwsze samodzielne kroczki trzymając się brzegu łóżka, no i wyszedł w końcu drugi zębolek :tak:
Witaj Olciu. Super, że wakacje się udały:tak: I gratulajcie dla Bartusia. Za kolejnego zębolka i za nowe umiejętności;-)

Kobitki puchy jak nic.....ja tez uciekam lulku...

Męzowy (przyszły myśle:p) ma nocki wiec lipton...lulam sama....
Jeszcze Mari dała mi popalic...lulałam ja 50 minut....nieporozumienie jakies.... ona zdecydowanie chce mnie wykończyc....

Słodkich snów....
Kanusia a Ty usypiasz Marii lulając ją na rękach? Zawsze tak zasypia czy akurat teraz tak wyszło? Ja stwierdziłam, że Filipka fajnie się lulało jak ważył 5kg, a teraz z 9 kilogramowym klocem już nie jest tak fajnie, a będzie coraz gorzej. I szybciutko oduczyłam go tego lulania. I teraz woli zasypiać sam niż u mnie na rękach:tak:

Kurczę cały post mi się skasował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale napisałam jeszxcze raz:tak:

Widzę, że wszystkie mamusie spędzają niedzielę z rodzinką, bo nawet nie ma co nadrabiać. Nas dzisiaj siostra z mężem odwiedziła. Troche poplotkowałysmy, ponarzekałysmy na teściowe i jakoś tak koncze dzien w dobrym humorze:-)
A teraz już zmykam do mężulka mojego, bo mnie woła. Dobranoc kochane;-)

Hej laski wpadłam się przywitać i życzyć dzisiejszym solenizantom dużo zdróweczka i wszystkiego co najpiękniejsze:tak::-):-)
byliśmy dzisiaj u mojej mamci na obiadku i cały dzionek tam milusio spędziliśmy:tak: przed wyjazdem szybko napisałam posta,ale mi wywaliło:eek: i odpuściłam,bo nie miałam już czasu pisać od nowa:-(
spokojnej nocki kochane i do juterka, pędzę szybko was jeszcze nadrobić i też spadam lulu;-)

reklama
Pierwsza :szok::szok::szok:

Wczoraj mnie nie było wiec szybciutko śle zyczenia dla wczorajszych solenizantów
Martusi, Zosienki, Krystianka moc buziaków dla was kochani .

Oraz specjalne zyczonka dla mojej slicznej synowej Madziuni -rośnij zdrowo malutka oarz duuuużo uśmiechu na buźce !!!!

A mój mały od 2 dni pije kaszakę na noc :szok:, ale nie myślcie ze przesypia całe noce :zawstydzona/y:, oczywiście budzi sie na butle. Jedank dzisiaj stwierdziłam ze mój syn budzi się w nocy na jedzenie z ... przyzwyczajenia. Dosatał wczoraj butle kaszki o 20:00 i o 2:30 się obudził, mówie sobie oooo nieeeee .... nie ma jedzenia i dostał wodę do popicia , a on nie był głodny, nawet nie marudził, tylko sobie wstawał w łózeczku z uśmiechem na twarzy, co ja go połozyłam to on juz stał :eek: i tak 30 min, ale o jedzenie nie marudził i obudził sie dopiero na butle o 6:20 no i juz zero spania :crazy:.

Do góry