reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny to moze jakas relacja ze spotkania cichociemna:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ja na swoim aparacie mam tylko zdjęcia Alanka z Hanią, bo pózniej karmiłam Alanka i mój aparat został w domu Pyti, a pamiątkowe zdjęcia nas wszystkich zrobiła Ollcia, ale ona wraca dopiero w niedziele z Ustronia, więc napewno wrzuci, zresztą sama jestem ciekawa jak wyszly :tak::tak:

reklama
Ja na swoim aparacie mam tylko zdjęcia Alanka z Hanią, bo pózniej karmiłam Alanka i mój aparat został w domu Pyti, a pamiątkowe zdjęcia nas wszystkich zrobiła Ollcia, ale ona wraca dopiero w niedziele z Ustronia, więc napewno wrzuci, zresztą sama jestem ciekawa jak wyszly :tak::tak:
ojeju i trzeba czekac do niedzieli buuuuuuuuuuuuuuu a ja taka niecierpliwa bihihihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niedobra ede be ede jak mogla zapomniec aparatu :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:

Hejkaaaaaaaa
Ja sie musze pochwalic ze Alex sam juz siada ,raczkuje na calego,zaczyna chodzic za raczki lapie sie czego moze i prubuje wstawac dzis udalo mu sie kilka min samemu stac trzymajac sie krzesla :-D taka jestem z niego dumna :tak:
u nas nadal gorac i jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic, nie mam na nic sily i ten 2 tygodniowy odwyk od netu jakos tak na mnie podzialal ze wogole jakos nie chce mi sie kompa odpalic:-D
dzis moja siostra ma urodzinki niestety my juz wrocilismy od niej ale prezencik zostawilam dla niej i jej chlopak dzis z rana jej dal kupilam ladne perfumiki takie jak jej sie podobaly i torebke bo moja siora kocha torebki :-D:-D a tak to u nas po staremu widze ze tu marna produkcja i nie ma co za bardzo nadrabiac :szok: leniuszkiiiiiiii

reklama
Do góry