reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny to moze jakas relacja ze spotkania cichociemna:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ja na swoim aparacie mam tylko zdjęcia Alanka z Hanią, bo pózniej karmiłam Alanka i mój aparat został w domu Pyti, a pamiątkowe zdjęcia nas wszystkich zrobiła Ollcia, ale ona wraca dopiero w niedziele z Ustronia, więc napewno wrzuci, zresztą sama jestem ciekawa jak wyszly :tak::tak:

reklama
Ja na swoim aparacie mam tylko zdjęcia Alanka z Hanią, bo pózniej karmiłam Alanka i mój aparat został w domu Pyti, a pamiątkowe zdjęcia nas wszystkich zrobiła Ollcia, ale ona wraca dopiero w niedziele z Ustronia, więc napewno wrzuci, zresztą sama jestem ciekawa jak wyszly :tak::tak:
ojeju i trzeba czekac do niedzieli buuuuuuuuuuuuuuu a ja taka niecierpliwa bihihihihih:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D niedobra ede be ede jak mogla zapomniec aparatu :baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2:

Hejkaaaaaaaa
Ja sie musze pochwalic ze Alex sam juz siada ,raczkuje na calego,zaczyna chodzic za raczki lapie sie czego moze i prubuje wstawac dzis udalo mu sie kilka min samemu stac trzymajac sie krzesla :-D taka jestem z niego dumna :tak:
u nas nadal gorac i jakos nie moge sie do tego przyzwyczaic, nie mam na nic sily i ten 2 tygodniowy odwyk od netu jakos tak na mnie podzialal ze wogole jakos nie chce mi sie kompa odpalic:-D
dzis moja siostra ma urodzinki niestety my juz wrocilismy od niej ale prezencik zostawilam dla niej i jej chlopak dzis z rana jej dal kupilam ladne perfumiki takie jak jej sie podobaly i torebke bo moja siora kocha torebki :-D:-D a tak to u nas po staremu widze ze tu marna produkcja i nie ma co za bardzo nadrabiac :szok: leniuszkiiiiiiii

reklama
Do góry