reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
przez noc pomyślę, dobrze się zastanowię i z rańca dam Ci znać, pasi
ok ok czekam i az sie boje co tam edus sobie wymysli
dziekowac dziekowa lecem ogladacplosim
nio ja jestem tylko wieczorne rytuały musiałam odprawicZostałam sama ?????:-----(
tygrysek82
Jeny Edzia marszczynosek jest boski i jaki zdolny na ostatnim zdjęciu hohohoh a Haneczka urocza teraz spokojnie bede mogla poczekac do niedzieli na relacje Olci
edee24
Mama Alanka :-)
Jeny Edzia marszczynosek jest boski i jaki zdolny na ostatnim zdjęciu hohohoh a Haneczka urocza teraz spokojnie bede mogla poczekac do niedzieli na relacje Olci
Dziękujemy bardzo ;-) zaraz ja ide na rytuały, tzn. wyszorować dupsko, Alan dopiero teraz kimnoł, a tata poszedł na pożegnalne piwko, bo kloega odchodzi z jego pracy , i zostawił nas samych, był dziś w domu AŻ 2 godziny , beszczelny typ
Agacia82
Mami :)
A mój jeszcze nie wrócił z pracyDziękujemy bardzo ;-) zaraz ja ide na rytuały, tzn. wyszorować dupsko, Alan dopiero teraz kimnoł, a tata poszedł na pożegnalne piwko, bo kloega odchodzi z jego pracy , i zostawił nas samych, był dziś w domu AŻ 2 godziny , beszczelny typ
reklama
tygrysek82
to chociaz powinien przynieść Edzi w podziece piwko na wynos jak powroci ba nawet dwa piwka!!!!!!!!!!!!!Dziękujemy bardzo ;-) zaraz ja ide na rytuały, tzn. wyszorować dupsko, Alan dopiero teraz kimnoł, a tata poszedł na pożegnalne piwko, bo kloega odchodzi z jego pracy , i zostawił nas samych, był dziś w domu AŻ 2 godziny , beszczelny typ