reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale Wam zazdroszczę dziewuszki tych papatków,:zawstydzona/y: my kosi kosi rzadko kiedy (i to raczej nieświadomie mały robi:sorry2:) bo jak mu powiem, żeby zrobił to mnie nie słucha :zawstydzona/y:, a o papa to wcale nie ma mowy jak narazie :no::no: za to ma-ma jest wymawiane prawie bez przerwy :-D:-D:-D:-D

Ja za to uważam , że jeśli się nie przesadza to krzywdy się nie zrobi:-)
Mój pediatra mówi " we wszystkim co dotyczy dziecka trzeba znać umiar"
Ja tam swojego zdania nie zmienię:no: I jestem doskonałym przykładem że spokojnie można wychowac dzieci bez chodzika a mam prawdziwe żywe sreberka:tak:

A ja się muszę pochwalić że moje dziecię zaczeło robić "pa pa" i super jej już wychodzi "kosi kosi łapki" :) Taka mała zdolniacha mamusi:-D:tak:;-)
BRAWO dla Zuzi:tak: Natalka już od dawna bije sobie brawo a od tamtego tygodnia świadomie robi papa:tak:

Ale Wam zazdroszczę dziewuszki tych papatków,:zawstydzona/y: my kosi kosi rzadko kiedy (i to raczej nieświadomie mały robi:sorry2:) bo jak mu powiem, żeby zrobił to mnie nie słucha :zawstydzona/y:, a o papa to wcale nie ma mowy jak narazie :no::no: za to ma-ma jest wymawiane prawie bez przerwy :-D:-D:-D:-D
Edytko doczekasz się i Ty:tak:A może Alanek będzie bardziej wygadany:-)
U nas w słowniku mamy: mama, tata, op (do góry), am, da, a ti, ata (siostra) i mmm(o jakie pyszne):tak:

Ostatnia edycja:
Witam się i przede wszystkim dziękuję w imieniu Hanusi za wczorajsze życzenia - dopiero dziś dotarłam na bb.
Czytam, czytam i myślałam, że edde już mnie dawno ubiegła, ale widzę, ze chyba nie. Więc się chwalę, że zaliczyłyśmy nasze mini-spotkanko babyboomowe z edee i ollcią :-) I było bardzo, bardzo sympatycznie :-)Hania miała dwóch kawalerów i całkiem jej to pasowało.

Gratulujemy postępów wszystkim dzieciaczkom. U nas też papa już wychodzi, kosi-kosi od przypadku do przypadku, jeszcze umiemy kopać do piłeczki i uderzać ją. No i wczoraj dojrzałam pierwszego zębola, także zarwane nocki usprawiedliwione ;-)

Justine - to telepatia jakaś chyba, bo ostatnio myślałam o Tobie, że szkoda, ze o nas zapomniałaś, bo dobrze sie zawsze Ciebie czytało :-)No to teraz powiem: fajnie że wróciłaś!

dziewczyny super że spotkanie się udało :tak:

ja wkońcu znalazłam te wafelki ryżowe ale z hippa i tak po pierwsze latalam po wszystkich hipermarketach a dostałam w osiedlowym:-D mąż sie ze mnie śmiał :-D ale mały mi się dusił od nich:-(

Witam się i przede wszystkim dziękuję w imieniu Hanusi za wczorajsze życzenia - dopiero dziś dotarłam na bb.
Czytam, czytam i myślałam, że edde już mnie dawno ubiegła, ale widzę, ze chyba nie. Więc się chwalę, że zaliczyłyśmy nasze mini-spotkanko babyboomowe z edee i ollcią :-) I było bardzo, bardzo sympatycznie :-)Hania miała dwóch kawalerów i całkiem jej to pasowało.

Gratulujemy postępów wszystkim dzieciaczkom. U nas też papa już wychodzi, kosi-kosi od przypadku do przypadku, jeszcze umiemy kopać do piłeczki i uderzać ją. No i wczoraj dojrzałam pierwszego zębola, także zarwane nocki usprawiedliwione ;-)

Justine - to telepatia jakaś chyba, bo ostatnio myślałam o Tobie, że szkoda, ze o nas zapomniałaś, bo dobrze sie zawsze Ciebie czytało :-)No to teraz powiem: fajnie że wróciłaś!

Fakt, spotkanko z Pati i Ollcią było baardzo fajne :tak::tak:i udane, śmiać mi się chciało jak Alan wysypał całe chrupki kukurydziane a wszelki okruszki znalzły się we włoskach naszych pociech :-p:-D:-D:-D

No i co najważniejsze Hanusia gratulacje wielkie pierwszego ząbka :tak::-):-), tylko bądz grzeczna i nie podgryzaj nim cycusia mamusi :-p:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry