reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

WITAJCIE KOCHANE:-D:-D:-D
100 latek dla dzisiejszych solenizantów :-D:-D:-D:-D
my juz w niedziele wracamy do Wawy, jutro przyjezdza po nas tatus, ale sie stesknilam za nim, a on wczoraj dzwonil i mowil ze juz nigdy nie bedzie tak dlugo bez nas i ze codziennie oglada zdjecia Karolinki
z nowosci to my juz same siadamy, za 2 raczki chodzimy, raczkujemy na maksa, no i chodzimy wszedzie trzymajac sie za sciane, lozko, stol etc.trzeba miec oczy dookola glowy:-D:-D:-D:-Djemy prawie wszytsko injest nam z tym dobrze:tak::tak::tak:
edee, pytia, olcia super ze spotkanko udane
pyciol, gratuluje przespanej nocy

no i juz nie pamietam co mialam napisac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przesylam moc buziakow i tesknie za wami:tak::tak::tak::tak:

reklama
No, dobrze Edytka, że zdjęcia Ty wrzuciłaś, bo ja to jestem straszny leniuch do tego. Jak mam te kabelki podłączać, czekać, aż sie wszystko załaduje, to mi się nie chce. :sorry2:

No, dobrze Edytka, że zdjęcia Ty wrzuciłaś, bo ja to jestem straszny leniuch do tego. Jak mam te kabelki podłączać, czekać, aż sie wszystko załaduje, to mi się nie chce. :sorry2:
nieeeeeeeeeee noooooooooooooo Pytia ma tez zdjecia i nic nie mowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Pytia dawaj zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-Dz kabelkami to Hania pewnie ci pomoże:-D:-D:-D

nieeeeeeeeeee noooooooooooooo Pytia ma tez zdjecia i nic nie mowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Pytia dawaj zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-Dz kabelkami to Hania pewnie ci pomoże:-D:-D:-D

:-D:-D:-D Pytia to też z "tych złych" :no: niu niu niu, nie ładnie, mi się też nie chciało z kablami robić, Alan mi nie pomógł bo już śpiący był, i na mnie wszystko spadło :baffled: a po piweczko to G mi przyniusł "w ząbkach" zanim poszedł się szlajać, jak by mogło być inaczej :confused::-p:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D Pytia to też z "tych złych" :no: niu niu niu, nie ładnie, mi się też nie chciało z kablami robić, Alan mi nie pomógł bo już śpiący był, i na mnie wszystko spadło :baffled: a po piweczko to G mi przyniusł "w ząbkach" zanim poszedł się szlajać, jak by mogło być inaczej :confused::-p:-D:-D:-D:-D
Edusia oj Ty wariacie wychowałąs sobie meza wychowałas gratulowac:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak: to teraz daj troszke Tygrychowi tego piwka bo mi w gardle az zaschło:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p oddam jutro bo u nas jutro wieczor grilowo piwny na balkonie hihihi:-D:-D:-D:-D

Edusia oj Ty wariacie wychowałąs sobie meza wychowałas gratulowac:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak: to teraz daj troszke Tygrychowi tego piwka bo mi w gardle az zaschło:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p oddam jutro bo u nas jutro wieczor grilowo piwny na balkonie hihihi:-D:-D:-D:-D

Ty mi jeszcze za jedną usługę nie oddałaś i już o piwko prosisz :confused::confused::confused::-p:-D:-D:-D, ale zgoda dam Ci łyczka :-D:-D:-D aaa i jytro czekam na jakieś dobroci z grilla :tak::-D:-D:-D

reklama
Do góry