A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim.
Agaciu ja też bym zaprotestowała. Teściowa nie może decydować za Ciebie. To Twoje dziecko i do Ciebie należy decyzja kto ma się nim zająć. Powiedz teściowej delikatnie, że nie chcesz, aby takie decyzje podejmowała za Ciebie. Jeśli mówisz, że nie chcesz, aby akurat ta osoba zajmowała się Matim to powinna to uszanować
postanowiłam że za rok tak mniej wiecej o tej porze bede starac sie z moim M o drugie dziecię... musze tylko jeszcze z nim o tym porozmawiać...
Gratulujemy odważnej decyzji
Ja chce poczekać aż Filip troszkę podrośnie
:-(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
To zależy jak duża jest Twoja mała. Filip ma obecnie ok 77cm i waży 9kg i już zakładam mu ubranka na 80, więc dla nas na zimę ten rozmiar może być za mały.
dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych
nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?
Ojj ja strasznie sie smucę jak pakuję kolejną rzecz Filipka, tym bardziej, że ubranka są na tak krótko:-( My również pakujemy, prawdopodobnie poczekaja na następna dzidzię, tylko że ja w przeciwieństwie do większości dziewczyn marzę o parce, więc chciałabym kolejną dziewczynkę, ale co los da tego nie jestem w stanie przewidzieć
Cześć kobietki kochane, sto lat mnie tu nie było. Pamiętata mnie jeszcze??? :-)
Nie jestem w stanie nadrobić tych kilometrów stron przez Was zapisanych wiec tak skrótowo popytam: czy wszystko ok z Waszymi skarbkami? Problemy z mężuchami zakopane, rozwiązane, przeminięte?
Ja siedzę trzeci miesiąc bez netu, Netia doprowadza mnie do szału, przekierowanie numeru okazało się dla nich zbyt trudnym zadaniem, to temat na osobny wątek heheh co ja z nimi mam. Normalnie na youtube umieścić jako ciekawostkę można.
Dzieciaczki moje generalnie zdrowe, jedyne co to Miki zaczął nam trochę zezować, jutro mam kolejne badanie wzroku, komputerowe.
Sporo się wydarzyło, ale za dużo by pisać, generalnie jest ok, ino nostalgia dopada, że lato odchodzi chlip chlip
Buźka dla wszystkich forumowiczek!
Witamy kochana po dłuższej przerwie. Wstaw jakieś zdjątka małej, bo dawno jej nie widzieliśmy, pewnie bardzo urosła. Ja też doła łapię jak tylko sobie pomyślę o zimie:-( Zaglądaj do nas częściej
U nas w końcu nocki coraz lepsze
Może wrócimy do starych dobrych czasów;-) Wczoraj brat przyjechał do mnie 10-letni, bo coś mu się stało i bardzo chce się Filipem zajmować. I dobrze, bo mam mała pomoc z jego strony
A z nowości to wyszedł nam
trzeci ząbek. Coś szybko nam to idzie. 3,5 tyg temu wybiły się dwie dolne jedynki, a tu kolejny;-)
Wczoraj miałam straszną kłótnię z moim mężowym:-( I od czego się zaczęło. Oczywiście od moje teściowej. napisze o wszystkim na innym wątku, ale tak mi dziś cholernie przykro i jakoś nie mogę się pozbierać:-(