reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

justine :-D:-D:-Dwitamy witamy ....i pamietamy...

a u nas.....dupa dupa dupa :no:z autem mamy problemy a raczej z poprzednimi właścicielami...od 2 lat auto nie było przerejestrowane i musimy skompletowac umowy...a ludzie nawet nie chca wspłpracować..no co im szkodzi wysłac umowe...maatko...aż co chwile na kibelek biegam takiego mam stresA :baffled:

reklama
Witajcie kochane:-)
dzisiaj życzonka dla Tośki

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
Obok takich pięknych życzonek niesposób przejśc obojętnie więc się podpinamy:tak:

witam sie czwartkowo...a gdzie Wy wsyztskie jestescie...CUKS,TYGRYCH,BLIZNIAKI,KANA,KOKUSIA I INNE....

wyłazcie wreszcie:crazy::crazy::crazy::crazy:
no ja już usłyszałam wołanie i jestem:tak:Byłam już wcześniej ale net mi się zwiesił bo burza była.

i musze sie po cichaczu pochwalic:tak: moj dziec przespal od 20.00 do 5.00 rano bez zadnej pobudki:-p o 5.00 mleczko i kuma do 6.30...fakt 6.30 ale cos za cos:-p
mam nadzieje ze teraz bedzie juz coraz lepiej:tak:oby....:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

I ja witam czwartkowo

Tosieńko, wszystkiego naj, naj

Justine, fajnie ze sie odezwałaś, brakuje nam Ciebie.
A co do Netii to też cos o tym wiem, bo w biurze jakis czas temu zmienialismy tp na netię i miesiąc byliśmy bez netu, a mialo pójsc bezproblemowo

A od samego rana mnie K wkurzył, dowiedziałam się, ze jak mnie wczoraj nie było to teściowa do niego zadzwoniła i powiadomiła ze zalatwiła nianie do małego.. to szczegół ze z nią wczesniej rozmawiałam, i mówiłam ze tej własnie osoby nie chce, no ale cóz ona wie lepiej zadzwoniła do tej babki i załatwiła z nią zeby była z Matim.
Agaciu ja też bym zaprotestowała. Teściowa nie może decydować za Ciebie. To Twoje dziecko i do Ciebie należy decyzja kto ma się nim zająć. Powiedz teściowej delikatnie, że nie chcesz, aby takie decyzje podejmowała za Ciebie. Jeśli mówisz, że nie chcesz, aby akurat ta osoba zajmowała się Matim to powinna to uszanować:tak:

postanowiłam że za rok tak mniej wiecej o tej porze bede starac sie z moim M o drugie dziecię... musze tylko jeszcze z nim o tym porozmawiać...
Gratulujemy odważnej decyzji:tak: Ja chce poczekać aż Filip troszkę podrośnie:tak:

:-(
dziewczyny jak myślicie czy rozmiar 80 kombinezonu na zimę będzie wystarczający ??bo już po mału się rozglądam;-)
To zależy jak duża jest Twoja mała. Filip ma obecnie ok 77cm i waży 9kg i już zakładam mu ubranka na 80, więc dla nas na zimę ten rozmiar może być za mały.

dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych
nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?:confused::-D
Ojj ja strasznie sie smucę jak pakuję kolejną rzecz Filipka, tym bardziej, że ubranka są na tak krótko:-( My również pakujemy, prawdopodobnie poczekaja na następna dzidzię, tylko że ja w przeciwieństwie do większości dziewczyn marzę o parce, więc chciałabym kolejną dziewczynkę, ale co los da tego nie jestem w stanie przewidzieć:tak:

Cześć kobietki kochane, sto lat mnie tu nie było. Pamiętata mnie jeszcze??? :-)

Nie jestem w stanie nadrobić tych kilometrów stron przez Was zapisanych wiec tak skrótowo popytam: czy wszystko ok z Waszymi skarbkami? Problemy z mężuchami zakopane, rozwiązane, przeminięte?

Ja siedzę trzeci miesiąc bez netu, Netia doprowadza mnie do szału, przekierowanie numeru okazało się dla nich zbyt trudnym zadaniem, to temat na osobny wątek heheh co ja z nimi mam. Normalnie na youtube umieścić jako ciekawostkę można.

Dzieciaczki moje generalnie zdrowe, jedyne co to Miki zaczął nam trochę zezować, jutro mam kolejne badanie wzroku, komputerowe.
Sporo się wydarzyło, ale za dużo by pisać, generalnie jest ok, ino nostalgia dopada, że lato odchodzi chlip chlip

Buźka dla wszystkich forumowiczek!
Witamy kochana po dłuższej przerwie. Wstaw jakieś zdjątka małej, bo dawno jej nie widzieliśmy, pewnie bardzo urosła. Ja też doła łapię jak tylko sobie pomyślę o zimie:-( Zaglądaj do nas częściej:tak:

U nas w końcu nocki coraz lepsze:tak: Może wrócimy do starych dobrych czasów;-) Wczoraj brat przyjechał do mnie 10-letni, bo coś mu się stało i bardzo chce się Filipem zajmować. I dobrze, bo mam mała pomoc z jego strony:tak:
A z nowości to wyszedł nam trzeci ząbek. Coś szybko nam to idzie. 3,5 tyg temu wybiły się dwie dolne jedynki, a tu kolejny;-)
Wczoraj miałam straszną kłótnię z moim mężowym:-( I od czego się zaczęło. Oczywiście od moje teściowej. napisze o wszystkim na innym wątku, ale tak mi dziś cholernie przykro i jakoś nie mogę się pozbierać:-(

A może chcesz książeczkę "usnij wreszcie" - kolejna skarbnica wiedzy ale moze przydac się....???:tak::tak::tak:
Jesli ktoraś z Was chce prosze o maila...wyślę w pdf.....:happy2:

Ja bym Madzienko również poprosiła. Co prawda Filipek je w nocu lub nad ranem tylko raz, ale nie chciałabym takiej sytuacji do 2 roku życia:zawstydzona/y:
asiawlp@interia.pl

No i oczywiście życzonka dla naszej ślicznej solenizantki Tosi i spóźnione dla wszystkich dzieciaczków, którym życzeń nie złożyłam

witajcie mamuski :-)
dziewczyny a co robicie z ciuszkami z krotych nasze maluchy juz wyrosly...w niedziele pakowalismy juz rzezczy Alexa i jest tego tyle ze szok...a jeszcze te wyrosniete...(przykro mi jak mam je zostawic) wy tez takie sentymentalne czy tylko ja taka glupia?:confused::-D
ja odkładam dla nastepnego dziecka (moze bedzie dziewczynka:-D) tym bardziej ze chce za rok postarac sie o drugie:tak:

dzisiaj życzonka dla Tośki

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
i my sie podpisujemy pod tak ślicznym wierszykiem :tak::tak::tak:

u nas nocka może być, Nuśka budziła sie cztery razy więc nie jest źle:tak: poza tym juz za pare dni przyjerzdza moja siostrzyczka z Angli, ta co jest w ciązy:-) juz nie moge sie doczekać:tak::-D
w pracy zapierdziel na całego, terminy ścigają... poza tym ostatnio tez nie za dobrze mi sie tu dzieje...
miłego dnia

U nas w końcu nocki coraz lepsze:tak: Może wrócimy do starych dobrych czasów;-) Wczoraj brat przyjechał do mnie 10-letni, bo coś mu się stało i bardzo chce się Filipem zajmować. I dobrze, bo mam mała pomoc z jego strony:tak:
A z nowości to wyszedł nam trzeci ząbek. Coś szybko nam to idzie. 3,5 tyg temu wybiły się dwie dolne jedynki, a tu kolejny;-)
Gratulujemy kolejnego ząbka
U nas chyba też się trzeci przebija

u nas nocka może być, Nuśka budziła sie cztery razy więc nie jest źle:tak: poza tym juz za pare dni przyjerzdza moja siostrzyczka z Angli, ta co jest w ciązy:-) juz nie moge sie doczekać:tak::-D
w pracy zapierdziel na całego, terminy ścigają... poza tym ostatnio tez nie za dobrze mi sie tu dzieje...
miłego dnia
Fajnie że siostra przyjeżdża, pogłaskaj ją po brzuszku ode mnie:zawstydzona/y:
A czemu w pracy nie za dobrze się dzieje?

Ja wszystkie rzeczy Madzi zbieram dla siostry, we wrześniu bierze ślub, a potem starają sie o dzidzię, więc mam nadzieję że szybko sie przyda

reklama
A ja się kimnęłam z moim synkiem i spalismy 2 godz :szok:
Teraz dopiero będę jadła śniadanie.

Ja tez zostawiam ubranka dla nastepnego dziecka, ale ja chce drugą dziewczynkę. Synka juz mam to teraz chce byc córeczka :tak:. Tylko jak tak będę chowała te ciuszki do 5 roku zycia mojego małego to będę musiała zrobic jeszcze jednego komandora takiej wielkości :baffled:.

Do góry