reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kochane,
ja tylko chciałam się zameldować, ze dotarliśmy bez problemów...Wiki grzeczny:szok:aż w szoku byłam, prawie całą drogę spał, a jak juz dotarlismy wedrował z ręk do rąk i nawet nie kwęknął:szok:...dalsza relacja...szokująca zaznaczam:elvis:jak już będę u rodziców;-):tak:ale normalnie słów brak...:wściekła/y:
dwa zębalki juz mamy:tak:i bardzi się cieszymy, narazie bez większych problemów, oby tak dalej
nadrobic nie mam kiedy, ale juz zerknąłam, ż eJuleczka ma zębalka GRATULUJEMY
i Alexiu lepiej sypia, super Pyciolku, oby tak dalej,
juz sie steskniłam za wami, a wy?;-):-p

reklama
Wszystkiego najlepszego skarby nasze (Lenka i Ksawerek);-);-) dużo zdróweczka Wam życzę ;-);-):tak::-):-)

A mi dziś na spacerze Alan załatwił komórkę :no::crazy::angry:, zaślinił ... nie działa jak na razie:no::no:, ale próbuję ją wysuszyć :baffled::baffled: i zobaczymy czy ożyje :baffled::sorry2::sorry2::confused:

Do góry