reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane,
ja tylko chciałam się zameldować, ze dotarliśmy bez problemów...Wiki grzeczny:szok:aż w szoku byłam, prawie całą drogę spał, a jak juz dotarlismy wedrował z ręk do rąk i nawet nie kwęknął:szok:...dalsza relacja...szokująca zaznaczam:elvis:jak już będę u rodziców;-):tak:ale normalnie słów brak...:wściekła/y:
dwa zębalki juz mamy:tak:i bardzi się cieszymy, narazie bez większych problemów, oby tak dalej
nadrobic nie mam kiedy, ale juz zerknąłam, ż eJuleczka ma zębalka GRATULUJEMY
i Alexiu lepiej sypia, super Pyciolku, oby tak dalej,
juz sie steskniłam za wami, a wy?;-):-p

Tesknimy tesknimy i gratulujemy ząbeczków

Duzy buziak z okazji 8 miesiączka!!!!!

Madzienka FANKA BB;-)
:-D:-D

Bardzo śmieszne:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego skarby nasze (Lenka i Ksawerek);-);-) dużo zdróweczka Wam życzę ;-);-):tak::-):-)

A mi dziś na spacerze Alan załatwił komórkę :no::crazy::angry:, zaślinił ... nie działa jak na razie:no::no:, ale próbuję ją wysuszyć :baffled::baffled: i zobaczymy czy ożyje :baffled::sorry2::sorry2::confused:

no niezle mam nadzieje ze tobie ozyje bo moja juz na straty :-( boshe mialam slicznego samsunga takiego na dotyk i ni dziala Alex podpelzal i o ziemie zucil :szok: no i po komorce kosztowala prawie 600 euro:crazy: dzis kupilismy najzwyklejsza nokkie 7070 prism w ofercie i nie mam zamiaru wydawac znow kasy dobrego fona byle by tylko dobrze odbieral rozmowy i wysylal smsy nic wiecej mi nie potrzeba...bo i tak pewnie moj maly rozbujnik sie dobierze do komorki wczesniej niz pozniej przynajmniej nie bede zalowac:-D
ja sie melduje juz powrocilismy z wakacji no i szara rzeczywistosc mnie dopadla wiec mezus dzis zabral nas na zakupki no i na obiadek na miescie :-Dpoprawil mi sie troche humorek jak spacerwoalismy nad morzem... tu upalllllllllll 45 stopni :szok: w gorach nie przekraczalo 30 to byly piekne dni:-D

moj dziec byl dzisiaj tak wykonczony ze jedzac kaszke lyzeczka mi poprostu usnal:szok::szok: zjadl moze polowe i walnal komara:szok::szok: ktos mi dziecko podmienil...i nawet obcielam mu paznokcie i ani nie drgnal,jak go przenosilam tez bez reakcji a jesczze niemezowy zakladal mu spodenki i tez nic:szok::szok: martwie sie:szok::-D

no niezle mam nadzieje ze tobie ozyje bo moja juz na straty :-( boshe mialam slicznego samsunga takiego na dotyk i ni dziala Alex podpelzal i o ziemie zucil :szok: no i po komorce kosztowala prawie 600 euro:crazy: dzis kupilismy najzwyklejsza nokkie 7070 prism w ofercie i nie mam zamiaru wydawac znow kasy dobrego fona byle by tylko dobrze odbieral rozmowy i wysylal smsy nic wiecej mi nie potrzeba...bo i tak pewnie moj maly rozbujnik sie dobierze do komorki wczesniej niz pozniej przynajmniej nie bede zalowac:-D
ja sie melduje juz powrocilismy z wakacji no i szara rzeczywistosc mnie dopadla wiec mezus dzis zabral nas na zakupki no i na obiadek na miescie :-Dpoprawil mi sie troche humorek jak spacerwoalismy nad morzem... tu upalllllllllll 45 stopni :szok: w gorach nie przekraczalo 30 to byly piekne dni:-D
nareszcie jestes:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Hejo laski dopiero teraz się wyrobiłam aby tu wpaść na dlużej, przedtem tylko podczytywałam z tajniaka:-D

Jak wasze dzieci raczkuja? Mały tak jakos smiesznie, jedną nogą się odpycha a drugą ma zgiętą i ciągnie za sobą :sorry2:.
.
Bianka pełza do tyłu jak na razie , kręci się wokół własnej osi i kica czasami do przodu - hmmm to by było na tyle:-D
Lillac -udanego wypoczynku:tak:
Madzienko ogromniaste gratulki dla pierwszego ząbka i siadania:tak::tak::tak:
Sawko super,że naładowałaś akumulatorki czasami wraca się z wakacji bardziej zmęczonym niż przed

Wszystkiego najlepszego dla Ksawerka i Lenki i Wiktorka !!!

Marzycielko super,że Twoja mama w końcu ujrzy Oliwkę po tak długiej przerwie
Beciaczku super,że dotarliście bez problemów na miejsce , zdawaj relacje co jakis czas:tak:
hmm to chyba tyle, spadam na inne wątki:-)

Do góry