reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja jeszcze troszeczke ponadrabiam zaleglosci, bo moj Anioleczek zasnel przy kaszce:-):-):-)

Witamy wraz z Oliwką

Jutro przyjeżdża moja mamusia i już nie możemy się doczekać.
Jak zobaczy Oli to na pewno się rozpłacze ze szczęśia.:-)
Ostatni raz ją widziała jak Mała miała 4 miesiące.
A dzisiaj kolejny dzień sprzątania domu rodziców bo co tu ukrywać brat z tatą zapuścili chatę:angry:

Życzymy Miłego Dnia.

Kasia dla mamy to musi byc przezycie, pozdrawiamy i również zyczymy udanego dnia:tak::tak:

Witam w słoneczny poniedziałek! Tyle,zedziśniebęde miećdużo czau. Musze lecieć na dworzec kupić bilety i jakieś zakupki bo wczoraj potanowiliśmy wyjechać na ostatni weekend wakacji do sopotu no i jedziemy:-D:-D:-D:-D Tylko niecierpie pakowania. A za tydzień do pracy buuuuuuuu!

miłego dzionka wszystkim a ! i uściśki dla weekendowych jubilatów.

A gdzie planujecie zamieszkac???w tym soposcie oczywiscie

tygrych czekamy na :ninja2:

ja też czekam:-D:-D

reklama
o 20 a potem o 7 rano;-);-) myslalam ze sie przebudzi gdzies po 5 jewszcze czy ok 6 t wtedy dam mleko a ten pospal do 7:szok::-D:-D:-D wiesz nie to zebym narzekala:-D:-D:-D:-D

no to pieknie:-)

Fifa sie chyba już przyzwyczaił że matka go głodzi w nocy i totalna zlewka dla mleka:-D:-D:cool2::cool2::eek::eek::eek:

wyrodna matka...i pomyslec ze jeszcze niecale 2 tygodnie temu moj dziec szamal o 2 w nocy:-p:-phihihih

W sobotę idziemy:tak::tak:

Tygrysku podobno dzieciaczki po chrzcie zmieniaja się:szok::szok::szok:ciekawe co bedzie z Filipkiem:-D:-D

Bo bylismy nad jeziorkiem a tak kompa brak:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za gratulacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idziemy kaszke zjesc;-);-);-)

no moja mama tez mowila ze dzieci sie zmieniaja po chrzie...w naszym przypadku bylo na gorsze:sorry2:

ok to czekam na sobotnia relacje wozkowa:-D:-D

Madziu tez tak slyszalam o tych zmianach po chrzcie mam nadzieje ze będą na lepsze:-D:-D:-D:-D

ja wybralam sobie 2 modele ale musze je obejrzec najpierw jak wygladaja na zywo

dawaj linka stara:-D
Ojej a ja zapomniałam

Wszystkiego najlepszego dla Ksawerka i Lenki !!!!

i my tez sie podinamy...buziaki :tak:

no to pieknie:-)

wyrodna matka...i pomyslec ze jeszcze niecale 2 tygodnie temu moj dziec szamal o 2 w nocy:-p:-phihihih

no moja mama tez mowila ze dzieci sie zmieniaja po chrzie...w naszym przypadku bylo na gorsze:sorry2:

dawaj linka stara:-D

i my tez sie podinamy...buziaki :tak:

Pyciol przeciez moj tez wcinal mleko co 3 godziny w nocy :szok::szok: patrz jak my umiemy te nasze dzieci wychowac minely 2 tygodnie a one juz o mleko sie nie dopominaja :-D:-D:-D:-D:-D

co do zmiany to ja licze ze bedzie na lepsze!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Pyciol przeciez moj tez wcinal mleko co 3 godziny w nocy :szok::szok: patrz jak my umiemy te nasze dzieci wychowac minely 2 tygodnie a one juz o mleko sie nie dopominaja :-D:-D:-D:-D:-D

co do zmiany to ja licze ze bedzie na lepsze!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
no sztycz mlekowego jedzenia byl jak moj dziec zjadliwszy o 20 jadl o 24.00 potem o 4.00 zwariowalam i powiedzialam koniec:-Di wcale nie walczylam z nim jakos extra dlugo...czyli to poprostu bylo jego glupie przyzwyczajenie:szok:
ale mama opanowala sytuacje....teraz jeszcze musze go nauczyc niejedzenia calonocnego i bedzie git:-D i tak dobrze wyglada,nie potzrebuje futrowania nocnego:-Dale ze mnie babsko przeprzydle:zawstydzona/y::-(

no sztycz mlekowego jedzenia byl jak moj dziec zjadliwszy o 20 jadl o 24.00 potem o 4.00 zwariowalam i powiedzialam koniec:-Di wcale nie walczylam z nim jakos extra dlugo...czyli to poprostu bylo jego glupie przyzwyczajenie:szok:
ale mama opanowala sytuacje....teraz jeszcze musze go nauczyc niejedzenia calonocnego i bedzie git:-D i tak dobrze wyglada,nie potzrebuje futrowania nocnego:-Dale ze mnie babsko przeprzydle:zawstydzona/y::-(
a jaka masz byc???? jestes przeciez liderką w KWMW:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry