reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka witam się wieczorową porą

Rybka już śpi. A ja smażę powidła śliwkowe:tak:. Masakra jakaś pierwszy raz robię i się nie spodziewałam że tyle roboty przy tym. Mała marudzi już ze dwa tygodnie a zęba ani widu ani słychu, ja już nie wiem może to od czegoś innego.
Dobra uciekam się prysznicować może jeszcze zajrzę później zanim M wróci z pracy

reklama
Hej!!
Moja niunka ma 2 ząbki :-):-):-) i gada "tata":-)
darina - podziel się powidłami jak upichcisz.... uwielbiam ze świeżą bułeczką... mniam...
agania - moja pełza i trochę raczkuje i na zmianę.
kankya - mojej kumpeli filip (3 tyg starszy) do tyłu najpierw raczkował - i się wkurzał na to - bo ona mu zabawkę kładła przed nim - a on się oddalał :-D:-D:-Da potem do przodu się nauczył.:-)
landryneczko - dobrze wiedzieć na przyszłość jaki telefon w promocji brać - najtańszy oczywiście;-)
pycioł - nie martwkaj się bo moja też nieraz w połowie jedzenia tak mocno zaśnie że nic nie jest w stanie jej obudzić:tak:
Wszystkiego najlepszego dla leny ksawera i wiktora!!!!!!!!!!!!

wiajcie :-)
widze ze jestem druga o tej godzinie :szok::szok::szok:
dziekujemy wszystkim za wczorajsze zyczenia:tak: i my przesyłamy zyczonka dla wszystkich spóźnionych i obecnych solenizntów:-)
z tych gorszych wieści to na urlopie dostałam @ to pierwsza po porodzie:baffled: tak sobie myślałam ze może do pókikarmie to nie bede miała takich gosci a tu d..a

reklama
Do góry