reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam w słoneczny poniedziałek! Tyle,zedziśniebęde miećdużo czau. Musze lecieć na dworzec kupić bilety i jakieś zakupki bo wczoraj potanowiliśmy wyjechać na ostatni weekend wakacji do sopotu no i jedziemy:-D:-D:-D:-D Tylko niecierpie pakowania. A za tydzień do pracy buuuuuuuu!

miłego dzionka wszystkim a ! i uściśki dla weekendowych jubilatów.

udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

dziendoberek mamusencje:tak::tak::tak::tak:
u nas nocka w miare oki
pogoda tez super
ja zaraz sie wybieram na masaz
milego dzionka wam zycze
tygrych czekamy na :ninja2:
beda beda:tak::tak::-D:-D
dzem bobły;-)

u nas nocja gites...dziec zasnal o 20.00 i wstal dopiero o 5.00 na mleczko:szok::szok: bez zadnej dodatkowej pobudki:szok::szok: zjadl i komarzyl jeszcze do 7.00:szok::szok:
w ciezkim szoku jestem...nie wiem jak wy macie ale ja mam tak ze jak dzec ma super spanie(a zadko sie to zdarza) to ja spac nie moge:sorry2: a jak dziec dokazuje to mam ja takie spanie ,zem tylko sie zloszcze ile razy trzeba bedzie wstac:baffled::confused::szok:

u nas identycznie zasnal o 20 o 4 herbatke sie przebudzil i wstal o 7:szok::szok:

Hej, my juz po spacerku, ale u nas dzisiaj pogoda zdradziecka...niby sloneczko i cieplo ale wiatr to chyba od Kaji do nas przylecial...zimny brrrrr

Nikt nie zauważyl ze pisalam o naszym pierwszym ząbku....:-:)-:)-:)-(takie jesteście koleżanki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Julenko ciotunia z Filipkiem gratuluja zebolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Madziu i byliscie ogladac te spacerowe wozki?????

reklama
Hej, my juz po spacerku, ale u nas dzisiaj pogoda zdradziecka...niby sloneczko i cieplo ale wiatr to chyba od Kaji do nas przylecial...zimny brrrrr

Nikt nie zauważyl ze pisalam o naszym pierwszym ząbku....:-:)-:)-:)-(takie jesteście koleżanki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Aaaaaa no gratuluje ząbka, ale i tak jestes beeee bo nie napisałaś od razu ze Juleczka ma ząbka tylko po dwóch dniach :szok::szok::szok::-D

Madziu i byliscie ogladac te spacerowe wozki?????

W sobotę idziemy:tak::tak:

hej My juz wrocilismy:tak::tak: Filipek darl sie w Kosciele przy polewaniu woda ze hohoho smialam sie ze niezlego diabelka musial miec w sobie hhihi ok ide Was nadrabiac:tak::tak:

Tygrysku podobno dzieciaczki po chrzcie zmieniaja się:szok::szok::szok:ciekawe co bedzie z Filipkiem:-D:-D

Aaaaaa no gratuluje ząbka, ale i tak jestes beeee bo nie napisałaś od razu ze Juleczka ma ząbka tylko po dwóch dniach :szok::szok::szok::-D

Bo bylismy nad jeziorkiem a tak kompa brak:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za gratulacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idziemy kaszke zjesc;-);-);-)

W sobotę idziemy:tak::tak:

Tygrysku podobno dzieciaczki po chrzcie zmieniaja się:szok::szok::szok:ciekawe co bedzie z Filipkiem:-D:-D

Bo bylismy nad jeziorkiem a tak kompa brak:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za gratulacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idziemy kaszke zjesc;-);-);-)
ok to czekam na sobotnia relacje wozkowa:-D:-D

Madziu tez tak slyszalam o tych zmianach po chrzcie mam nadzieje ze będą na lepsze:-D:-D:-D:-D

ja wybralam sobie 2 modele ale musze je obejrzec najpierw jak wygladaja na zywo

reklama
Do góry