reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam w słoneczny poniedziałek! Tyle,zedziśniebęde miećdużo czau. Musze lecieć na dworzec kupić bilety i jakieś zakupki bo wczoraj potanowiliśmy wyjechać na ostatni weekend wakacji do sopotu no i jedziemy:-D:-D:-D:-D Tylko niecierpie pakowania. A za tydzień do pracy buuuuuuuu!

miłego dzionka wszystkim a ! i uściśki dla weekendowych jubilatów.

udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

dziendoberek mamusencje:tak::tak::tak::tak:
u nas nocka w miare oki
pogoda tez super
ja zaraz sie wybieram na masaz
milego dzionka wam zycze
tygrych czekamy na :ninja2:
beda beda:tak::tak::-D:-D
dzem bobły;-)

u nas nocja gites...dziec zasnal o 20.00 i wstal dopiero o 5.00 na mleczko:szok::szok: bez zadnej dodatkowej pobudki:szok::szok: zjadl i komarzyl jeszcze do 7.00:szok::szok:
w ciezkim szoku jestem...nie wiem jak wy macie ale ja mam tak ze jak dzec ma super spanie(a zadko sie to zdarza) to ja spac nie moge:sorry2: a jak dziec dokazuje to mam ja takie spanie ,zem tylko sie zloszcze ile razy trzeba bedzie wstac:baffled::confused::szok:

u nas identycznie zasnal o 20 o 4 herbatke sie przebudzil i wstal o 7:szok::szok:

Hej, my juz po spacerku, ale u nas dzisiaj pogoda zdradziecka...niby sloneczko i cieplo ale wiatr to chyba od Kaji do nas przylecial...zimny brrrrr

Nikt nie zauważyl ze pisalam o naszym pierwszym ząbku....:-:)-:)-:)-(takie jesteście koleżanki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Julenko ciotunia z Filipkiem gratuluja zebolka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Madziu i byliscie ogladac te spacerowe wozki?????

reklama
Hej, my juz po spacerku, ale u nas dzisiaj pogoda zdradziecka...niby sloneczko i cieplo ale wiatr to chyba od Kaji do nas przylecial...zimny brrrrr

Nikt nie zauważyl ze pisalam o naszym pierwszym ząbku....:-:)-:)-:)-(takie jesteście koleżanki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Aaaaaa no gratuluje ząbka, ale i tak jestes beeee bo nie napisałaś od razu ze Juleczka ma ząbka tylko po dwóch dniach :szok::szok::szok::-D

Madziu i byliscie ogladac te spacerowe wozki?????

W sobotę idziemy:tak::tak:

hej My juz wrocilismy:tak::tak: Filipek darl sie w Kosciele przy polewaniu woda ze hohoho smialam sie ze niezlego diabelka musial miec w sobie hhihi ok ide Was nadrabiac:tak::tak:

Tygrysku podobno dzieciaczki po chrzcie zmieniaja się:szok::szok::szok:ciekawe co bedzie z Filipkiem:-D:-D

Aaaaaa no gratuluje ząbka, ale i tak jestes beeee bo nie napisałaś od razu ze Juleczka ma ząbka tylko po dwóch dniach :szok::szok::szok::-D

Bo bylismy nad jeziorkiem a tak kompa brak:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za gratulacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idziemy kaszke zjesc;-);-);-)

W sobotę idziemy:tak::tak:

Tygrysku podobno dzieciaczki po chrzcie zmieniaja się:szok::szok::szok:ciekawe co bedzie z Filipkiem:-D:-D

Bo bylismy nad jeziorkiem a tak kompa brak:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za gratulacje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:idziemy kaszke zjesc;-);-);-)
ok to czekam na sobotnia relacje wozkowa:-D:-D

Madziu tez tak slyszalam o tych zmianach po chrzcie mam nadzieje ze będą na lepsze:-D:-D:-D:-D

ja wybralam sobie 2 modele ale musze je obejrzec najpierw jak wygladaja na zywo

reklama
Do góry