reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzieki dzoewczyny ze pomoglyscie mi dowiezc kolejny raz przed malzonkiem ze to ja jestem góra i ze i tym razem mam racje:-D:-D:-D

Cyprysiowa - zerówka była obowiązkowa, tyle że w jednych miejscach była ona w przedszkolu, a w innych przy szkole.
A Cyprian jest z 2006r.? Bo mój Jasio z lutego i niestety będzie pierwszym rocznikiem, który pójdzie jako sześciolatek do szkoły, a jako pięciolatek do zerówki.
Pytia moj Cyprian jest 2005r dokladnie 28.12.2005 :crazy: Czyli to znaczy ze on pojdzie od 6 lat do zerowki a od 7 do szkoly? Gdyby mial isc do zerówki jako 5 latek to w sumie bylby on jescze 4 latkiem :confused2: 5 skonczylby dopiero jakies 4 mies. po rozpoczeciu roku:crazy:

była sobie goraczka wczorajk wieczorem,była sobie goraczka w nocy...gorączki brak teraz...:confused:
nie to ze sie nie ciesze...ale o co kaman?:confused:
brak kataru,brak kaszlu,tylko gorączka:confused:

My tez tak miałyśmy...zrobiłam badanie moczu bo tak zalecają iii okazało sie ze infekcja dróg moczowych! Bierzemy antybiotyki! U dzieci taka infekcja objawia sie tylko praktycznie goraczką bez innych objawów, bo dzieci nie odczuwaja tak jak dorosli np pieczenia w tych okolicach

Ja się wybieram albo 17-18 września do Gliwic, albo 15-16 września do Chorzowa :tak:

A tak w ogóle to dzień dooobry :tak:

Ja też może bym się wybrała ;-) może do Chorzowa :confused: chyba mam najbliżej, hmmm choć coś też obiło mi się o uszy, że w Bielsku-Białej ma być :confused::confused::confused::baffled::baffled:, a to już całkiem rzut beretem :-)

reklama
Wstawać śpiochy !!! nie marnować życia i pogody na spanie ;-):-D:-D u Nas znowu upał jak ta lala :-p:-p:-D:-D

Dziękuję cioteczki każdej z osobna za gratulki dla Alanka, teraz tylko siedzi, albo klęczy (np. w łóżeczku) na zmianę :tak::tak::-):-)

Do góry