reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam słonecznie
U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wiec szybko sprzątam, zrobię zakupy, bo w niedzile robimy grilla i spadam na plażę, a co będę sobie żałować, w poniedziałek już do pracy i nie bedzie czasu na plażę, a poza tym u nas nigdy nie wiadomo jak z pogodą.
Nocka jak zwykle ok, tylko teraz Młoda szaleje, a powinna sie zdrzemnąc. Co chwilkę klęka, wstaje, siada, a ja ją odkładam co chwilę, zaraz mnie coś trafi

Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta

aj aj ale Wam tej plaży zazdrościmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ślicznie dziekuje koffany Blizniaczku za życzonka:tak:

i my tez sie dolaczamy....jakie plany na dzisiejszy wieczor?:-p

albo kup mu taka lampeczke do kontaktu...daje taki polmroczek...moze bedzie czul sie pewnie:tak:

ooooo kochana nawet nie pytaj o plany na wieczor :-D:-D:-D:-Dbedzie sie dzialo a co:-D:-D:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wlasnie chyba zakupie ta lampeczke do kontaktu ona taka delikatna jest, mam taka lampke przy lozeczku ale mimo ze ma zarowke o najmniejszej mocy to daje po oczach i jeszcze pieluszke na nia musze zakladac:baffled::baffled:

aj aj ale Wam tej plaży zazdrościmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ślicznie dziekuje koffany Blizniaczku za życzonka:tak:

ooooo kochana nawet nie pytaj o plany na wieczor :-D:-D:-D:-Dbedzie sie dzialo a co:-D:-D:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wlasnie chyba zakupie ta lampeczke do kontaktu ona taka delikatna jest, mam taka lampke przy lozeczku ale mimo ze ma zarowke o najmniejszej mocy to daje po oczach i jeszcze pieluszke na nia musze zakladac:baffled::baffled:

:-D:-D zta pieluszka to uwazaj...
wczoraj jak Alus mial goraczke i jak wkladalam mu czopka to zapalilam lampke i zeby Go tak nie rozbudzic i zeby nie dala mu po oczkach to narzucilam na nia koszulke niemezowego:sorry2:
o mały włos ją nie zjarałam do końca:szok: ma taka wyjarana plame na plecach:szok::-D ja nie wiem telefon mu wyprałam( i o dziwo działa....POLECAMY NOKIE:-D:-D)to teraz zjarałam mu koszulke:szok:

Witamy piątkowo:tak:

Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
100 latek dla mojego zieciunia:tak::tak::tak::tak:
Witam słonecznie

Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
duzo milosci dla tygrycha naszego, badz grzeczna i kochaj swojego meza:tak::tak::tak:

:-D:-D zta pieluszka to uwazaj...
wczoraj jak Alus mial goraczke i jak wkladalam mu czopka to zapalilam lampke i zeby Go tak nie rozbudzic i zeby nie dala mu po oczkach to narzucilam na nia koszulke niemezowego:sorry2:
o mały włos ją nie zjarałam do końca:szok: ma taka wyjarana plame na plecach:szok::-D ja nie wiem telefon mu wyprałam( i o dziwo działa....POLECAMY NOKIE:-D:-D)to teraz zjarałam mu koszulke:szok:
wiesz co ja mam taka lampke ktora jest calkowicie zabudowana i zarowka jest w srodku nie ma do niej dostepu i sie nie nagrzewa abazur zeby dziecko sie nie poparzylo wiec pieluszka jest bezpieczna hhihh moze dziecko sie nia bawic i krzywdy sobie nie zrobi hihi

kurcze kocham tą piosenke tak mnie sentymentalnie nastraja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: osobiscie nie lubie tej pindy mialam w dawnej pracy z nia kilkakrotny kontakt i jak tylko ja widzilam z oddali to wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale piosenka koffam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2i00wi5Db5w&feature=related"]YouTube - Czas nie będzie czekał[/ame]

Ostatnia edycja:
Witamy piątkowo:tak:

Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia

BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta

zdrowka przystojniaku:-)

100 latek dla mojego zieciunia:tak::tak::tak::tak:

ślicznie dziękujemy cioteczkom :tak::tak::tak:

Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie:szok::szok:
Ja mialam byc pierwsza:rofl2::rofl2:o 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikim
wrzaskiem.I tak do 6:baffled:

oj, u nas było to samo, około 3 Bartek obudził się z wielkim płaczem , myślę że to przez tego zębolka co się przebija właśnie i jakoś nie mógł zasnąć, więc znowu wzięłam go do siebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no i tak jakoś pospał do 7.

przyszłam i pouciekały no...:szok:

ja jestem na chwilke tak was poczytac
Alex ma tu takie spanie ze obijam sie jak moge wogole moglby spac calymi dniami i nie przeszkadza mu czy w samochodzie czy w lozeczku czy w spacerowce byleby tylko spac:-D:-D:-D wczoraj spedzilismy caluski dzien na sloneczku zwiedzamy ile sie da bo to juz ostatnie dni wylatujemy z venecji w niedziele :-( a w Bari u na upallllllllllll ponad 45 stopni ma byc w sobote chyba jakiegos szoku dostane bo tu takie chlodniutko normalnie temperaturka norrmalna 25-29 piekne slonko w w cieniu chlodniusio...
Alex dzieki wujaszkowi :rofl2: poznal juz wiele smakow obawaialam sie ze dostanie jakiegos uczulenia bo i jogurciki sprubowal a tu niccccc :szok: jeszcze pyszczek otwiera po wiecej nie mowiac juz ze je makaronik o wiele wiekszy niz wczesniej i mu to wogole nie przeszkadza...maly juz sam siada odkad tu przyjechalismy i zaczol raczkowac no i stoi na nozkach bardziej lubi stac niz raczkowac :tak:a i jeszcze musze sie pochwalic z maly przesypia cale nocki w swoim lozeczku dopiero kolo 8 przenosze go do siebie i dusimy razem komara do 9-10:-D
a i mamy tez pierwszy wyczyn Alka zostalismy wczoraj zaproszeni do restauracji ja mowie ze nie ide bo Alex bedzie plakal jak przyjdzie pora spania a tu niezle zaskoczenie on do 23 bawil sie wogole na spanie go nie lamalo normalnie szok
oki znikamy na jakis spacerek
buziaki dla swietujacych

Alex ma tu takie spanie ze obijam sie jak moge wogole moglby spac calymi dniami i nie przeszkadza mu czy w samochodzie czy w lozeczku czy w spacerowce byleby tylko spac:-D:-D:-D wczoraj spedzilismy caluski dzien na sloneczku zwiedzamy ile sie da bo to juz ostatnie dni wylatujemy z venecji w niedziele :-( a w Bari u na upallllllllllll ponad 45 stopni ma byc w sobote chyba jakiegos szoku dostane bo tu takie chlodniutko normalnie temperaturka norrmalna 25-29 piekne slonko w w cieniu chlodniusio...
Alex dzieki wujaszkowi :rofl2: poznal juz wiele smakow obawaialam sie ze dostanie jakiegos uczulenia bo i jogurciki sprubowal a tu niccccc :szok: jeszcze pyszczek otwiera po wiecej nie mowiac juz ze je makaronik o wiele wiekszy niz wczesniej i mu to wogole nie przeszkadza...maly juz sam siada odkad tu przyjechalismy i zaczol raczkowac no i stoi na nozkach bardziej lubi stac niz raczkowac :tak:a i jeszcze musze sie pochwalic z maly przesypia cale nocki w swoim lozeczku dopiero kolo 8 przenosze go do siebie i dusimy razem komara do 9-10:-D
a i mamy tez pierwszy wyczyn Alka zostalismy wczoraj zaproszeni do restauracji ja mowie ze nie ide bo Alex bedzie plakal jak przyjdzie pora spania a tu niezle zaskoczenie on do 23 bawil sie wogole na spanie go nie lamalo normalnie szok
buziaki dla swietujacych

wiec pewnie jak juz wrociliscie do domu,zasnal to dam reke uciac ze spi nawet teraz:-D:-D

reklama
buziaki dla swietujacych

takiej to dobrze, nie dość że buja się gdzie tylko się da, to jeszcze dzieć przesypia całe noce i bawią się razem po knajpach :-p:-p;-)

Do góry