pyciolek87
Mama Alexa:*
przyszłam i pouciekały no...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam słonecznie
U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wiec szybko sprzątam, zrobię zakupy, bo w niedzile robimy grilla i spadam na plażę, a co będę sobie żałować, w poniedziałek już do pracy i nie bedzie czasu na plażę, a poza tym u nas nigdy nie wiadomo jak z pogodą.
Nocka jak zwykle ok, tylko teraz Młoda szaleje, a powinna sie zdrzemnąc. Co chwilkę klęka, wstaje, siada, a ja ją odkładam co chwilę, zaraz mnie coś trafi
Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta
i my tez sie dolaczamy....jakie plany na dzisiejszy wieczor?
albo kup mu taka lampeczke do kontaktu...daje taki polmroczek...moze bedzie czul sie pewnie![]()
aj aj ale Wam tej plaży zazdrościmy
ślicznie dziekuje koffany Blizniaczku za życzonka
ooooo kochana nawet nie pytaj o plany na wieczorbedzie sie dzialo a co
wlasnie chyba zakupie ta lampeczke do kontaktu ona taka delikatna jest, mam taka lampke przy lozeczku ale mimo ze ma zarowke o najmniejszej mocy to daje po oczach i jeszcze pieluszke na nia musze zakladac![]()
100 latek dla mojego zieciuniaWitamy piątkowo
Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
duzo milosci dla tygrycha naszego, badz grzeczna i kochaj swojego mezaWitam słonecznie
Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
wiesz co ja mam taka lampke ktora jest calkowicie zabudowana i zarowka jest w srodku nie ma do niej dostepu i sie nie nagrzewa abazur zeby dziecko sie nie poparzylo wiec pieluszka jest bezpieczna hhihh moze dziecko sie nia bawic i krzywdy sobie nie zrobi hihizta pieluszka to uwazaj...
wczoraj jak Alus mial goraczke i jak wkladalam mu czopka to zapalilam lampke i zeby Go tak nie rozbudzic i zeby nie dala mu po oczkach to narzucilam na nia koszulke niemezowego
o mały włos ją nie zjarałam do końcama taka wyjarana plame na plecach
ja nie wiem telefon mu wyprałam( i o dziwo działa....POLECAMY NOKIE
)to teraz zjarałam mu koszulke
![]()
Witamy piątkowo
Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta
zdrowka przystojniaku:-)
100 latek dla mojego zieciunia![]()
Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie
Ja mialam byc pierwszao 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikim
wrzaskiem.I tak do 6![]()
przyszłam i pouciekały no...![]()
ja jestem na chwilke tak was poczytac
Alex ma tu takie spanie ze obijam sie jak moge wogole moglby spac calymi dniami i nie przeszkadza mu czy w samochodzie czy w lozeczku czy w spacerowce byleby tylko spacwczoraj spedzilismy caluski dzien na sloneczku zwiedzamy ile sie da bo to juz ostatnie dni wylatujemy z venecji w niedziele :-( a w Bari u na upallllllllllll ponad 45 stopni ma byc w sobote chyba jakiegos szoku dostane bo tu takie chlodniutko normalnie temperaturka norrmalna 25-29 piekne slonko w w cieniu chlodniusio...
Alex dzieki wujaszkowipoznal juz wiele smakow obawaialam sie ze dostanie jakiegos uczulenia bo i jogurciki sprubowal a tu niccccc
jeszcze pyszczek otwiera po wiecej nie mowiac juz ze je makaronik o wiele wiekszy niz wczesniej i mu to wogole nie przeszkadza...maly juz sam siada odkad tu przyjechalismy i zaczol raczkowac no i stoi na nozkach bardziej lubi stac niz raczkowac
a i jeszcze musze sie pochwalic z maly przesypia cale nocki w swoim lozeczku dopiero kolo 8 przenosze go do siebie i dusimy razem komara do 9-10
![]()
a i mamy tez pierwszy wyczyn Alka zostalismy wczoraj zaproszeni do restauracji ja mowie ze nie ide bo Alex bedzie plakal jak przyjdzie pora spania a tu niezle zaskoczenie on do 23 bawil sie wogole na spanie go nie lamalo normalnie szok
oki znikamy na jakis spacerek
buziaki dla swietujacych
ja jestem na chwilke tak was poczytac
Alex ma tu takie spanie ze obijam sie jak moge wogole moglby spac calymi dniami i nie przeszkadza mu czy w samochodzie czy w lozeczku czy w spacerowce byleby tylko spacwczoraj spedzilismy caluski dzien na sloneczku zwiedzamy ile sie da bo to juz ostatnie dni wylatujemy z venecji w niedziele :-( a w Bari u na upallllllllllll ponad 45 stopni ma byc w sobote chyba jakiegos szoku dostane bo tu takie chlodniutko normalnie temperaturka norrmalna 25-29 piekne slonko w w cieniu chlodniusio...
Alex dzieki wujaszkowipoznal juz wiele smakow obawaialam sie ze dostanie jakiegos uczulenia bo i jogurciki sprubowal a tu niccccc
jeszcze pyszczek otwiera po wiecej nie mowiac juz ze je makaronik o wiele wiekszy niz wczesniej i mu to wogole nie przeszkadza...maly juz sam siada odkad tu przyjechalismy i zaczol raczkowac no i stoi na nozkach bardziej lubi stac niz raczkowac
a i jeszcze musze sie pochwalic z maly przesypia cale nocki w swoim lozeczku dopiero kolo 8 przenosze go do siebie i dusimy razem komara do 9-10
![]()
a i mamy tez pierwszy wyczyn Alka zostalismy wczoraj zaproszeni do restauracji ja mowie ze nie ide bo Alex bedzie plakal jak przyjdzie pora spania a tu niezle zaskoczenie on do 23 bawil sie wogole na spanie go nie lamalo normalnie szok
oki znikamy na jakis spacerek
buziaki dla swietujacych