reklama
edee24
Mama Alanka :-)
Ludu swiata,co Wy juz tak rano powstawalyscie
Ja mialam byc pierwszao 3 w nocy,jak moje dziecko sobie wymyslilo ze juz pora wstac...I kazde odkladanie do lozeczka konczylo sie dzikom wrzaskiem.I tak do 6
![]()

My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
87mArTuSia
Fanka BB :)
Dzien dobry:-)
My też się podłączymy, a co tam
Dzisiaj wstaliśmy o 5,40. Fajnie było, nie ma co:-)
My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)

87mArTuSia
W ogóle moje dziecko oszalało, od jakiejś godziny siedzi na podłodze i co chwila dosłownie kładzie sie na brzuch i siada, kładzie sie- siada, kładzie-siada
Rozumiem, że chce ćwiczyć nowe umiejętności, ale żeby aż tak się wczuwać

tygrysek82
Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
My tez,my tez sie dolaczamy:-):-)
Dzien dobry:-)
dziekowac dziekowac kochane

Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padl

87mArTuSia
dziekowac dziekowac kochanenormalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok
Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padlpospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30
i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????
:-
-(
Może...postaw mu jakąś małą przyciemnioną lampkę i niech się pali całą noc

blizniaki2000
Witam słonecznie
U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wiec szybko sprzątam, zrobię zakupy, bo w niedzile robimy grilla i spadam na plażę, a co będę sobie żałować, w poniedziałek już do pracy i nie bedzie czasu na plażę, a poza tym u nas nigdy nie wiadomo jak z pogodą.
Nocka jak zwykle ok, tylko teraz Młoda szaleje, a powinna sie zdrzemnąc. Co chwilkę klęka, wstaje, siada, a ja ją odkładam co chwilę, zaraz mnie coś trafi
Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta
U nas pięknej pogody ciąg dalszy, wiec szybko sprzątam, zrobię zakupy, bo w niedzile robimy grilla i spadam na plażę, a co będę sobie żałować, w poniedziałek już do pracy i nie bedzie czasu na plażę, a poza tym u nas nigdy nie wiadomo jak z pogodą.
Nocka jak zwykle ok, tylko teraz Młoda szaleje, a powinna sie zdrzemnąc. Co chwilkę klęka, wstaje, siada, a ja ją odkładam co chwilę, zaraz mnie coś trafi
Tygrysku to dla Was:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!
BARTUSIU, wszystkiego najlepszego z okzaji Twojego święta
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
dżem dobry;-);-)
ale zem dzisiaj nieprzytomna...
dzien zasnal o 19.30 i szamal dopiero o 4.00...wstal juz o 6.40 ale tata zgarnal go do salonu...a ja jakas taka rozlazla dzisiaj...
zdrowka przystojniaku:-)
i my tez sie dolaczamy....jakie plany na dzisiejszy wieczor?
albo kup mu taka lampeczke do kontaktu...daje taki polmroczek...moze bedzie czul sie pewnie
ale zem dzisiaj nieprzytomna...

Witamy piątkowo
Moc buziaków i uścisków i wogóle wszystkiego co najlepsze i najsłodsze dla kochanego Bartusia
zdrowka przystojniaku:-)
Tygrysku wszystkiego najlepszego dla Ciebie i mężusia z okazji pierwszej rocznicy zaślubinek ;-):-):-)
i my tez sie dolaczamy....jakie plany na dzisiejszy wieczor?

dziekowac dziekowac kochanenormalnie rok wytrzymalam bez rozwodu szok
Martusiu to tak , Fifi usnal o 19 30 spal do 24 30 wtedy to nastapilo przebudzenie , zrobilam herbatke wypil cala flaszke wiec ja dalej spac a on w ryk i tak chcial usnac a nie mogl i dopiero ok 1 30 padlpospal 3 godzinki i o 4 30 znow pobudka marudzenie wiec zrobilam herbatke wypil zostawilam zapalone swiatlo i momentalnie usnal
dopiero jak zasnal twardo zgasilam swiatlo, spal do 7 30
i teraz mam zonga gdyz o tej 24 po herbatce zgasilam swiatlo wiec moze moje dziecko boi sie ciemnosci i marudzil bo sie bał?????
:-
-(
albo kup mu taka lampeczke do kontaktu...daje taki polmroczek...moze bedzie czul sie pewnie