reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy się i my popołudniowo!
RAno byliśmy w rozjazdach, później na zakupach, po powrocie dziecie zjadło i poszło spać i aj też kimnęłm ale szok toż niemal 3 godziny. MOze będę miała siłę na nocne harce:-D Teraz syn mi własny deser oddał a sam sobie spiewa. A ja jestem taaaaka mega głodna i mam taaaki wielandzi bałagan, ze nie wiem za co wziąść się najpierw:-( i wybrałam bb;-)

A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?

O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
jak wam zazdoszcze tego morza. ot tak wyskoczyć w ciągu dnia na spacerek. super! My conajwyżej mozemy do parku gdzie co krok psie......... (a zresztą nieważne)
a mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebił :szok::szok::crazy: no co za ludzie :angry:
olcia, fajnie, że wieczorek sam na sam wam się udał ale to koło to szok:szok::szok::szok:. Codzień chcesz nas czymś zaskakiwać?

Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki
My się podpinamy pod te zyzenia. Ogromniaste buziaki dzieciaki!:-D
A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach:szok:
Ziiiima sie zaczyna:szok::szok::-D:-D
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...:baffled:
Gdzie ja mieszkam:rofl2::-D:confused:
:szok::szok::szok: To zima tuż tuż:-(

Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić:zawstydzona/y:

Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...:sorry2: Bo mnie to kurde męczy i dręczy:confused:
No......... więc....... Byłam wczoraj na Pietrynie ale raczej nie o 18 bo wtedy już sklepki pozamykane a pamiętam, ze cosik kupowałam. Pewnie nicważnego alekase jednak wydawałam:-:)-:)-(
A w ogóleto jakieś spotkanko miało być łodzinki??? Może jakoś się zoragnizujemy zanim wróce do pracy.

A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać :tak::tak:

I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadania :tak::tak::tak: jestem z niego taaaka duuumnaa :-p:-p:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

No nic ... idę kotleciochy klepać :confused2:, bay, bay

Gratulacje!!;-)
My też dzisiaj opanowaliśmy tą sztukę:-) Co prawda zdarzyło się nam to sporadycznie pare razy wcześniej, ale dzisiaj niunia trenowała cały dzień:-) I \idzie jej coraz lepiej

Cześć Mamuśki :)
Nie wyrabiam ostatnio, więc zaglądam tylko w biegu. Ale ściskam Was wszystkie mocno i całuję dzieciaczki.
My ostatnio mało śpimy, tzn. nocki porwane strasznie, a ja nieprzytomna. Ale za to taka słodzina się z Hanki ostatnio zrobiła, że jej chyba wybaczę to nocne pobudki na cycusia :-D

Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem :-D

Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...:tak: Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?

A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?

Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...:tak: Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?

ja do przedszkola nie chodzilam(maluchow) ale do zerowki szlam i byla obowiazkowa(znajdowala sie tez w przedszkolu) mialam lekcje,szlaczki,byly tez zabawy i lezakowanie(ja nie lezakowalam:-p) w moich czasach byla obowiazkowa...:tak:
nie wiem jak jest teraz ale chyba tak samo:tak:

A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać :tak::tak:

I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadania :tak::tak::tak: jestem z niego taaaka duuumnaa :-p:-p:-D:-D:-D:zawstydzona/y:

No nic ... idę kotleciochy klepać :confused2:, bay, bay
GRATULKI dla Alanka, my dalej czekamy na postepy Biani i du....:-(co prawda zaczęła się przemieszczać tyłem i raz kicnęła dziś do przodu z dupką do góry więc może się rozkręci:-D:-D:-D

Pyciolku no dziwna ta gorączka,ale dobrze,że już jej nie ma:tak:
Cyprysiowa zerówa była obowiązkowa z tego co pamiętam a teraz jak jest - nie wiem:eek::sorry:

Moje dziecię usnęło więc pójdę troszku poprasować , bo sterta rośnie i rośnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: gdzie się podziały krasnoludki? pewnie bzykają się po kątach:-D:-D

Helo cioteczki Tomcio dziękuje za życzonka:-):-)
Sto lat dla Mariczki i Emilki!!!

Cyprysiowa ja razem z moim bratem chodziłam do zerówki w szkole i napewno była obowiązkowa bo inaczej siedziałabym w domku, gdyż moja mamcia poszła do pracy jak skończyliśmy podstawówkę :-)(taka była kochana:-))

u nas tez była obowiązkowa zerówka, która była w przedszkolu i na zasadzie przedszkola, tzn.nie było 45min lekcji

reklama
w ogóle witam sie wieczornie, czasu niestety mało,
oczywiście niespakowana, jeszcze prasowanie musze dokończyć, pranie dosycha,
a jutro się zacznie sajgon:szok::tak:....pakowania

Do góry