mamusia2008
mamusia Karolinki
uczni ambitnych lubiea pisalas kiedys ze lubisz ambitnych uczni
wagary?? to przeciez nie do ogarniecia dla Ciebie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uczni ambitnych lubiea pisalas kiedys ze lubisz ambitnych uczni
wagary?? to przeciez nie do ogarniecia dla Ciebie![]()
jak wam zazdoszcze tego morza. ot tak wyskoczyć w ciągu dnia na spacerek. super! My conajwyżej mozemy do parku gdzie co krok psie......... (a zresztą nieważne)A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?
O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
olcia, fajnie, że wieczorek sam na sam wam się udał ale to koło to szoka mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebiłno co za ludzie
![]()
My się podpinamy pod te zyzenia. Ogromniaste buziaki dzieciaki!Najgorętsze i najszczersze życzonka dla najukochańszej, najsłodszej, najpiękniejszej i wogóle naj naj Mariczki
A wiecie ze tu juz zaczeli grzac w kaloryferach
Ziiiima sie zaczyna
Ale tak serio,to serio,juz tylko 11-15 stopni jest na dworze...
Gdzie ja mieszkam![]()
No......... więc....... Byłam wczoraj na Pietrynie ale raczej nie o 18 bo wtedy już sklepki pozamykane a pamiętam, ze cosik kupowałam. Pewnie nicważnego alekase jednak wydawałam:-Witam witam, wiem, nie było mnie długo, wstyd, możecie krzyczeć i bić
Lilac, czy ja Ciebie wczoraj widziałam czy mi się wydawało?? Ok 18, na pietrynie...Bo mnie to kurde męczy i dręczy
![]()
A my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać
I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadaniajestem z niego taaaka duuumnaa
No nic ... idę kotleciochy klepać, bay, bay
Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem
Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?
A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?
GRATULKI dla Alanka, my dalej czekamy na postepy Biani i du....:-(co prawda zaczęła się przemieszczać tyłem i raz kicnęła dziś do przodu z dupką do góry więc może się rozkręciA my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku, pogoda boska, żyć nie umierać
I chciałam się tylko jeszcze pochwalić, że dziś Alan opanował sztukę samodzielnego siadaniajestem z niego taaaka duuumnaa
No nic ... idę kotleciochy klepać, bay, bay
Dziewczyny mam wazne pytanie bo spieram sie z mezem
Czy jak my bylysmy male;-) czyli w wieku jak szlysmy do szkoly to czy zerowka byla obowiazkowa?
Moj malzon chodzil do przedszkola i tam tez do zerowki ( 6 latkow) i mial normalne zabawy itd. Ja nie chodzilam do przedszkola i poszlam od 6 roku zycia do zerówki ktora znajdowala sie normalnie w podstawówce. Mialam tam normalne 45 minutowe lekcje, przerwy, robilismy szlaczki...Moj maz mowi ze obowiazkowo szlo sie do 1 klasy, ja za to mowie ze zerowka byla obowiazkowa jako wprowadzenie do pierwszej. Co wy na to?
A i jescze pytanie jak sie teraz idzie do szkoly/zerowki? Od kiedy obowiazek?