reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Beciaczku my nic klubowego niet ale polecam- amy winehouse, aretha franklin, nelly furtado,sting, madonna, michael buble, składanka PINacolada,sade, ive mendes,
A z rnb możesz justina timberlaka, rihanne, ashanti, beyonce, destinys child, leona lewis, j.lo, aaliah, kelis - kiedyś się słuchało ;-)
A z rnb możesz justina timberlaka, rihanne, ashanti, beyonce, destinys child, leona lewis, j.lo, aaliah, kelis - kiedyś się słuchało ;-)
jessssuuu, co za bratul z Ciebie
ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnikamnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie
co te głupie ludzie nie wymyślą
Ja slyszalam ze do mikrofalowki po czym ja wlaczyli

ja krecilam kotka do okola wlasnej osi za ogonek...ale kotek przezyl z nami do dzis dnia...stary podczciwy,podejrzewam ze Alex jeszcze bedzie mial z niego pozytek
brata corka tez go teraz szkoli![]()
Pyciol,Ty sadysto okrutny

pyciolek87
Mama Alexa:*
A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej?Ile razy mam pytac
;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego
??
dieta jest na zdrowiu

nie czytaj,taka dieta nie dla Ciebie

ty sie nie lapiesz ja diete kaszaniana

blizniaki2000
A co Ty myślałaś ze do końca życia będzie maminsynkiem???Jak to ???? to Filip bedzie bral ślub??????????i zostawi mnie sama na starość??????
dziewczyny dziewczyny dziewczyny od 1 w nocy do 4 wstawalam do Fifa doslownie co pare minut jestem padnieta , niewyspana a panciunio teraz odsypia nocke cwaniakmaz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy
![]()

Ja tam jak na wyrodnice przystało, obudziłabym paniczyka, życie to nie bajka niech se nie myśli

Mogą być mlodsze, przynajmniej wychowają sobie chlopaki od małego żonki:-)witamy, o kolejne bliźniaczki, super!podwójna radośc;-)a my mamy juz narzeczone dla Grzesia i KrzysiaBliźniaczku, chyba różnica wieku nie ma większego znaczenia dla Ciebie, co?
![]()
Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiuA w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej?Ile razy mam pytac
;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego
??

A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna

reklama
blizniaki2000
A wogóle to nie było mnie kilka godzin, a tu wyznania miłosne, gnębienie zwierząt, co tu się dzieje do jasnej anielki?
O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
O 12 pojechałam z Grzesiem i Madzią nad morze i dopiero niedawno wrócilismy, fajnie ze pogoda nam dzisiaj dopisała, mam nadzieję że jutro też tak będzie to znów śmigniemy, bo niedługo szkoła i będzie lipa
Ostatnia edycja: