reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no coooooooooooooooooo przeciez dzieci tez sie musza czyms bawic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dvd to fajna zabawka:-D:-D:-D

przypomnialo mi sie jak jeszcze dawniej byly odtwarzacze kaset video to mojej kuzynce synek do tej szparki wlozyl jakas mala zabaweczke i to sprzecicho nie chcialo dzialac wiec oni zapakowali i sru do naprawy :-D:-D:-Da pan majster odkrecil pudeleczko i znalazl przyczyne awarii:-D:-D:-D:-D

PYCIOL JA TEZ CIE KOCHAM :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A CO TAM NAWET DZIS:-D:-D:-D:-D
Pamiętam jak byliśmy mali to mój brat miał taki magnetofon dwukasetowy i kiedyś wsadził tam chomika zeby mu tor przeszkód zrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( i biedny futrzak tam utknął i trzeba było sprzęcicho rozkręcać. Mama powiedziała zeby następnym razem sobie głowe tam wsadził.
wariacie moj kochany jestes troszke tez pogrzany...
dzien bez Ciebie dniem straconym...
jak Cie nie ma zem sfoszonym...
dobrze ze Cie mam,w glowce pare małych zmian...
nie mowie ze to dobre zmiany ale jestem Ci oddany:-D:-D:-D
Ale wyznanie:szok::happy:

Pamiętam jak byliśmy mali to mój brat miał taki magnetofon dwukasetowy i kiedyś wsadził tam chomika zeby mu tor przeszkód zrobić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-( i biedny futrzak tam utknął i trzeba było sprzęcicho rozkręcać. Mama powiedziała zeby następnym razem sobie głowe tam wsadził.

Ale wyznanie:szok::happy:
CHOMIKA ?????????? do magnetofonu!!!!!!!!!!!????????????:szok::szok::szok::szok: oszalał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:

dzień doberek,
i się w końcu doczłapałam, a tu widze dyskusja wrze:-D
dziękujemy za życzonka zębolkowe, aż tak źle nie było, więc mam nadzieję, ż ebędzie tak dalej.
Wiki przed chwilą siedział pod ławą w towrzystwie kabli...:-Damęczył i się i przed chwilą spać poszedł, a ja jakaś taka bleeee...zbieram się z napisaniem cv, bo jutro chce zanieść,i tam...ciężko

Witam wszystkie grudniowe mamusie :)
Jestem mamą dwóch córeczek - bliżniaczek :) Urodziły się przez cc w 36 tyg . Jedna ważyła 2430, a druga 2480. Teraz skończyły 8 miesięcy ważą ponad 9 kg. Raczkują sobie trochę do przodu, trochę do tyłu. I zaczynają ich interesować piloty od telewizora, wszelakie kable, kontakty itp :-):-)
A jak tam u was dziewczyny?? Jak tam wasze grudniowe bobaski??

witamy, o kolejne bliźniaczki, super!podwójna radośc;-)a my mamy juz narzeczone dla Grzesia i Krzysia:tak::-D:-D:-DBliźniaczku, chyba różnica wieku nie ma większego znaczenia dla Ciebie, co?:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok:

WOW, gratulacje, to ja te zsię w jakies góry wybiorę:tak: bo widze sposób skuteczny

A no i mega buziaczki i całuski dla naszych najcudowniesjzych solenizantów:

BIG dziewczynki Oliwki :)
rośni zdrowo mamusi kochana:* i troszku młodszych,ale równie cudownych
Igorka i Gabrysi:*:*:* :-):-):-)
podpinamy sie do ślicznych życzonek
siedemnasta:rofl2:
raz jedyny kopnal mnie zaszczyt bycia w pierwszej trojce w niedziele ..hmmm...hmmmm 4 tyg temu:rofl2::-p
nocka jako taka...dziec poszedl lulac o 20.00(sam w lozeczku tuz tuz po kolacyjce:-)) i pierwsza pobudka o 2.30 zrykiem ale mleka niewydebil od mamuniu...pociumlam herbatke i kazalam spac i sama wrocilam do wyrka i zasnal:szok: potem przed 4 dalam smoka i kazalam spac...i zasnal:szok: a potem na pol przytomny o 5.30 rabal mleczko...i kazalam spac i spal do 7.40:-p

powiedzcie ze jestem wyrodna....:-D:-D

a z tym telefonem to przypadek czysty...karta dziala ale telefon nie bardzo...:no:
ale lsni sie jak psu jajko:szok::-D

:-D:-D:-DPyciol mnie rozwala, kazała spać dzieciowi, amężowi telefon na błysk wyczuściła:-D

Natalka to nie dośc że ucieka przed nami(chociaż częściej zwiewa tatusiowi) to jeszcze potrafi się z Martyną po całym domu ganiac. A śmieją się przy tym obie jak oszalałe:-D:-D

słodkie, tez tak chce:tak::-D:-D

a my za 3 dni wyjazd, a wszystko w proszku, myślę, że prace typu pranie, peasowanie mam juz prawie za sobą, jutro zakupki, a w piątek wielkie pakowanie.

Mamusia udziel jakis rad bo Ty sie ostatnio pakowałaś z Karolinką, masakra, a musimy się zmieścić wszyscy troje w dwóch torbach:tak::tak:bo jeszcze kojec, wózek, i 20kg torba teściowej:baffled:i pozostawione rzeczy brata:dry:masakra, była wczoraj o to sprzeczka, no to usłyszałam:nie bądź taka zawistna suka:szok:ok, będę pokorne cielę, tylko kur....zaczyna mnie wkurzać, że ja zawsze muszę komus ustępować, i moje potrzeby zawsze są na końcu, bo komus trzeba pomóc...kurna na swoim jestem...chce w końcu robic jak mi sie podoba, chce w końcu byc egoistka i nie myśleć o sobie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy naprawde jestem taka zła? a zresztą gdzie sto mam, moge byc, ale chce miec w końcu święty spokój....

reklama
Do góry