reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej:-p:-p?Ile razy mam pytac:angry:;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego:szok::tak:??
bo ta dieta nie dla ciebie;-);-):-D:-D:-D

dieta jest na zdrowiu:-p
nie czytaj,taka dieta nie dla Ciebie:nerd:
ty sie nie lapiesz ja diete kaszaniana:-D
:tak::tak::tak::tak:
Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiu:sorry2:
A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna:nerd:
zgadzam sie:-p:tak::tak::tak:

reklama
A co Ty myślałaś ze do końca życia będzie maminsynkiem???:szok::szok::szok: Weźmie slub i zostaniesz teścichą, a co:szok:

Ja tam jak na wyrodnice przystało, obudziłabym paniczyka, życie to nie bajka niech se nie myśli:-D:szok::-D

Mogą być mlodsze, przynajmniej wychowają sobie chlopaki od małego żonki:-)

Nie czyta dokładnie i jeszcze się wkurza na nas, ja już nie odpisywałam bo Lilac, z samego rana odpisała, ze wszystko o dietce jest na zdrowiu:sorry2:
A tak wogóle to Tobie dieta nie potrzebna:nerd:

bo ta dieta nie dla ciebie;-);-):-D:-D:-D

:tak::tak::tak::tak:

zgadzam sie:-p:tak::tak::tak:
Pindusie male...;-):-D:-D

Wczoraj inensywnie myslałam o Misiówce, Justine i Dzwoneczce, moze ściągnę je tu myślami, szkoda ze juz nie wpadają:sorry2:
No wlasnie!!Ale Dzwonka byla,jak ja wyjezdzalam do Pl,a jak wrocilam to ju nie widzialam...Justine,wlasnie,wlasnie,napisalam do niej maila, juz ze dwa m-ce temu,zeby sie odezwala,ale bez odzewu:-(

Beciaczku my nic klubowego niet ale polecam- amy winehouse, aretha franklin, nelly furtado,sting, madonna, michael buble, składanka PINacolada,sade, ive mendes,

A z rnb możesz justina timberlaka, rihanne, ashanti, beyonce, destinys child, leona lewis, j.lo, aaliah, kelis - kiedyś się słuchało ;-)
Widzie na podobne klimaty Myszqa mamy :-):-):-) aj to były czasy ..hahahah a Aaaliyah to ja jestem mega fanka....uwielbiam ja....
poczytalam co nieco, bo Jula marudzi dzisiaj na potegę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:i szykuje nas na basen, do wieczorka
Mamy nadzieje,ze wypadzik na basenik sie udał :)
A w ogole,to dlaczego nikt mi nie mowi o tej diecie gryczanej:-p:-p?Ile razy mam pytac:angry:;-)??A moze ja bym chciala ja zastosowac,ale dalej nie wiem co to takiego:szok::tak:??
diete dla Ciebie????? takich szczuplutkich chudziutkich nie obejmuja....:rofl2::sorry2::dry:
Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?
Oj bidulek......zdróweczka maluszku!!!!!!

A my po całodzinnnym spacerkwoaniu, hustaweczkach, zakupkach.... i teraz księzniczka spi.....
A mamusia jeszcze troskzu pobuszuje na necie i tez spaćku...

chyba spadam do wyra, Bianka najdłużej śpi zawsze po kąpieli a pózniej budzi się standardowo co 2 godz, więc chyba skorzystam i się kimnę :tak:o ile zasnę normalnie:baffled:, bo odkąd zalożyłam jej kolczyki cały czas zaglądam do łóżeczka czy jej któryś nie wypadł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:schizo normalnie :no:

reklama
ja ostatnio jestem do tyłu z nowościami jeśli chodzi o muzę :zawstydzona/y: i z książkami też :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

za to dzisiaj byłam z mężusiem w kinie :tak::tak::tak: Bartek został u moich rodziców, a my poszliśmy się zrelaksować :tak::tak::tak: fajnie było

a mojemu tacie rano ktoś przebił oponę w samochodzie, pojechał do serwisu, wymienili mu, a popołudniu znowu ktoś mu przebił :szok::szok::crazy: no co za ludzie :angry:

Do góry