reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ciagnełyście kiedyś kota za ogon i krecilyscie sie z nim w kolko?:cool2:

jessssuuu, co za bratul z Ciebie:szok::-D:szok::-D

ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnika:szok:mnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie:szok::-D:szok::-Dco te głupie ludzie nie wymyślą

ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnika:szok:mnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie:szok::-D:szok::-Dco te głupie ludzie nie wymyślą

ja krecilam kotka do okola wlasnej osi za ogonek...ale kotek przezyl z nami do dzis dnia...stary podczciwy,podejrzewam ze Alex jeszcze bedzie mial z niego pozytek:-D
brata corka tez go teraz szkoli:-D

dziewczyny, ja mam dla was KONKURS w związku z naszym wyjazdem....

na tyle godzin drogi potrzebujemy zapełnić naszego 2gigowego pena:tak:
no i ja bardzo bardzo proszę was o jakies propozycje jakiejs fajnej muzy, co słuchacie, tytuły, żebyśmy mieli czego słuchać, ja ściągnąłam może ze 20 ale to conajmniej ze 150-180potrzebujemy:szok::tak:pomysły się skończyły.
głównie chodzi o taką muzyke klubową co się fajnie w aucie słucha, i jakies r&b...itp. z góry dziękuję za pomoc:tak:ale jak macie jakies inne co myślicie, ż ebędzie ok to bardzo chętnie, ja jestem na wszystkie nowości i starocie fajne otwarta:tak:

no i ja bardzo bardzo proszę was o jakies propozycje jakiejs fajnej muzy, co słuchacie, tytuły, żebyśmy mieli czego słuchać, ja ściągnąłam może ze 20 ale to conajmniej ze 150-180potrzebujemy:szok::tak:pomysły się skończyły.
głównie chodzi o taką muzyke klubową co się fajnie w aucie słucha, i jakies r&b...itp. z góry dziękuję za pomoc:tak:ale jak macie jakies inne co myślicie, ż ebędzie ok to bardzo chętnie, ja jestem na wszystkie nowości i starocie fajne otwarta:tak:

beciak pozniej,teraz leckam na poczte

Beciaczku a słuchałas płyty Pinnawela - Soulahili 2008 to jest plytka jednej z siostr Sistars ja bardzo ją lubię w samochodzie...lubię także słuchać Sygnowano Fabryka Trzciny - 3 części:tak::tak:

ja cheba nie pomogę bo u nas to lata 80te lecą, abba, strachy na lachy czasem, manam i takie tam.

:szok::szok::szok::szok: Ale czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?:crazy::dry::dry::dry:
no od jutramogę spróbować ewentualnie , bo dziś już jajeczniczkę kończę.
koleżanka jadła różne czekolady i gorzkie, i mleczne, i z orzechami, i z rodzynkami:tak::tak::tak:
w takim razie trzymamy sie razem jak kuchenka z gazem:-D
:szok::szok::szok::szok:
Jeny Pyciol teraz to ja cie normalnie AJ LOWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
o matko:szok::-D:-D:-D
dzień doberek,

Mamusia udziel jakis rad bo Ty sie ostatnio pakowałaś z Karolinką, masakra, a musimy się zmieścić wszyscy troje w dwóch torbach:tak::tak:bo jeszcze kojec, wózek, i 20kg torba teściowej:baffled:i pozostawione rzeczy brata:dry:masakra, była wczoraj o to sprzeczka, no to usłyszałam:nie bądź taka zawistna suka:szok:ok, będę pokorne cielę, tylko kur....zaczyna mnie wkurzać, że ja zawsze muszę komus ustępować, i moje potrzeby zawsze są na końcu, bo komus trzeba pomóc...kurna na swoim jestem...chce w końcu robic jak mi sie podoba, chce w końcu byc egoistka i nie myśleć o sobie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czy naprawde jestem taka zła? a zresztą gdzie sto mam, moge byc, ale chce miec w końcu święty spokój....
oj kochaniutka, nawet nie pytaj, bo ja juz mysle jak ja bede spowrotem wracac, jedyne szczescie ze mezul odwizl swoje ciuchy i zostaje lozeczko u rodzicow
ale mielismy 4 torby, lozeczko, wozek, stojaczek i to wszytsko w toyocie nie kombi!!!!!!!

reklama

Z tym ,ze kot biegnie prosto to prawda.. moi "debilowaci" koledzy z podwórka kiedys sprawdzali...

Beciaczku co do muzy to ja jestem zagorzała fanka czarnego r&b, soul i takie tam....ale po tym jak padł mi komp jakis czas temu nie mam na nim nic....i zła jestem jak osa,bo wszystkich tytułow nie pamietam.....a muzy mialam do koloru do wyboru.....

Do góry