pyciolek87
Mama Alexa:*
CHOMIKA ?????????? do magnetofonu!!!!!!!!!!!????????????oszalał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
a ciagnełyście kiedyś kota za ogon i krecilyscie sie z nim w kolko?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CHOMIKA ?????????? do magnetofonu!!!!!!!!!!!????????????oszalał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
a ciagnełyście kiedyś kota za ogon i krecilyscie sie z nim w kolko?![]()
jessssuuu, co za bratul z Ciebie
ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnikamnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie
co te głupie ludzie nie wymyślą
dziewczyny, ja mam dla was KONKURS w związku z naszym wyjazdem....
na tyle godzin drogi potrzebujemy zapełnić naszego 2gigowego pena
no i ja bardzo bardzo proszę was o jakies propozycje jakiejs fajnej muzy, co słuchacie, tytuły, żebyśmy mieli czego słuchać, ja ściągnąłam może ze 20 ale to conajmniej ze 150-180potrzebujemypomysły się skończyły.
głównie chodzi o taką muzyke klubową co się fajnie w aucie słucha, i jakies r&b...itp. z góry dziękuję za pomocale jak macie jakies inne co myślicie, ż ebędzie ok to bardzo chętnie, ja jestem na wszystkie nowości i starocie fajne otwarta
![]()
dziewczyny, ja mam dla was KONKURS w związku z naszym wyjazdem....
no i ja bardzo bardzo proszę was o jakies propozycje jakiejs fajnej muzy, co słuchacie, tytuły, żebyśmy mieli czego słuchać, ja ściągnąłam może ze 20 ale to conajmniej ze 150-180potrzebujemypomysły się skończyły.
głównie chodzi o taką muzyke klubową co się fajnie w aucie słucha, i jakies r&b...itp. z góry dziękuję za pomocale jak macie jakies inne co myślicie, ż ebędzie ok to bardzo chętnie, ja jestem na wszystkie nowości i starocie fajne otwarta
![]()
Beciaczku a słuchałas płyty Pinnawela - Soulahili 2008 to jest plytka jednej z siostr Sistars ja bardzo ją lubię w samochodzie...lubię także słuchać Sygnowano Fabryka Trzciny - 3 części![]()
ja cheba nie pomogę bo u nas to lata 80te lecą, abba, strachy na lachy czasem, manam i takie tam.dziewczyny, ja mam dla was KONKURS w związku z naszym wyjazdem....
![]()
koleżanka jadła różne czekolady i gorzkie, i mleczne, i z orzechami, i z rodzynkamiAle czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?
no od jutramogę spróbować ewentualnie , bo dziś już jajeczniczkę kończę.
w takim razie trzymamy sie razem jak kuchenka z gazem![]()
o matkoJeny Pyciol teraz to ja cie normalnie AJ LOWIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
oj kochaniutka, nawet nie pytaj, bo ja juz mysle jak ja bede spowrotem wracac, jedyne szczescie ze mezul odwizl swoje ciuchy i zostaje lozeczko u rodzicowdzień doberek,
Mamusia udziel jakis rad bo Ty sie ostatnio pakowałaś z Karolinką, masakra, a musimy się zmieścić wszyscy troje w dwóch torbachbo jeszcze kojec, wózek, i 20kg torba teściowej
i pozostawione rzeczy brata
masakra, była wczoraj o to sprzeczka, no to usłyszałam:nie bądź taka zawistna suka
ok, będę pokorne cielę, tylko kur....zaczyna mnie wkurzać, że ja zawsze muszę komus ustępować, i moje potrzeby zawsze są na końcu, bo komus trzeba pomóc...kurna na swoim jestem...chce w końcu robic jak mi sie podoba, chce w końcu byc egoistka i nie myśleć o sobie.
czy naprawde jestem taka zła? a zresztą gdzie sto mam, moge byc, ale chce miec w końcu święty spokój....
Z tym ,ze kot biegnie prosto to prawda.. moi "debilowaci" koledzy z podwórka kiedys sprawdzali...jessssuuu, co za bratul z Ciebie
ja tylko słyszałam jak ktoś dokładnie brat koleżanki wsadził kota do zamrażalnikamnie to na bujdy wygląda, i jeszcze ze jak sie kota za ogon pociagnie to cos mu w kregosłupie strzyka, ze idzie prosto, prosto, a jak trafi na przeszkodę...to po kocie
co te głupie ludzie nie wymyślą