reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?

Bidulek, zdrowka dla Alusia...a kysz gorączko wstrena idx sobie od mojego zięciunia:tak::tak::tak:

Mamy nadzieje,ze wypadzik na basenik sie udał :)

Udal się udal....dzisiaj maluszki uczyly sie wpadania do wody np. z materaca czy pomostu.....i nieźle radziły sobie:tak::tak::tak:

Ja troszku posprzatalam, krzeselko do amu poskladalismy jutro zrobie fotki z modelka i wam pokaże...ale jutro, więc Tygrysku dzisiaj nie czekaj!!!!:-):-):-)
I powoli zmykam spać

pożegnam się, dobranoc!!!!!

reklama
Hej

Kupiłąm buty !!!!! Ze skórki za 29 zł !!!! Taka przecena , z 249 zł pokolei je przeceniali i osatecznie za 29 zł :szok:

Troche kasy dzisiaj straciłam , kurde a miałam oszczedzac, ja nie mogę !

Kokusia całe szczescie nie ma takiego zwyczaju, ale no u kazdego trzeba trochę posiedziec i juz mnie to męczy.

Kaja a z czego ty chcesz się odchudzac? Jesz 300g kaszy na dzien, mozesz owoce, oprócz winogron i bananów (chyba), kaszy nie solisz i nie mozna do niej zadnego sosu, mozesz zjesc pomidora albo ogórka. :tak:

Wy tak o tych zwierzakach dzisiaj, a mi się przypomniało jak ja chomika na słoncu ugotowałam, a chciałam tylko zeby było mu cieplutko, a jak przyszłam to był juz sztywny :szok:

Pindusie male...;-):-D:-D
A TY to niby nie Pindusia???:-D

Aluś ma 39 st gorączki...dałam czopka i nie wiem czy Go kąpać...jak myślicie?
Trzymam kciuki, zeby szybko poszła, i zeby Biduleniek mały sie nie meczył

chyba spadam do wyra, Bianka najdłużej śpi zawsze po kąpieli a pózniej budzi się standardowo co 2 godz, więc chyba skorzystam i się kimnę :tak:o ile zasnę normalnie:baffled:, bo odkąd zalożyłam jej kolczyki cały czas zaglądam do łóżeczka czy jej któryś nie wypadł:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:schizo normalnie :no:
Spoko, nie stresuj się, kolczyki raczej mocno siedzą, ja sie naszarpałam i nie mogę sciągnąć, wiec same z siebie napewno nie wypadną

Udal się udal....dzisiaj maluszki uczyly sie wpadania do wody np. z materaca czy pomostu.....i nieźle radziły sobie:tak::tak::tak:
Ale super macie z tymi zajęciami, szkoda ze u nas nic takiego nie ma, a do Kołobrzegu nie usmiecha mi sie jeździć, bo wiecznie korki

Kupiłąm buty !!!!! Ze skórki za 29 zł !!!! Taka przecena , z 249 zł pokolei je przeceniali i osatecznie za 29 zł :szok:

Kokusia całe szczescie nie ma takiego zwyczaju, ale no u kazdego trzeba trochę posiedziec i juz mnie to męczy.

Wy tak o tych zwierzakach dzisiaj, a mi się przypomniało jak ja chomika na słoncu ugotowałam, a chciałam tylko zeby było mu cieplutko, a jak przyszłam to był juz sztywny :szok:
Super, z tymi butami, prawdziwa okazja, tez tak chcę.
Ten zwyczaj Kokusi, to niezły jest, w nałóg można wpaść jak się ma duzo zaproszeń do rozdania:szok::-D,
Tez miała kilka chomików jak byłam mała i jak widziałam, ze cos z nimi nie bardzo to ratowałam je aspiryną, kilka razy sie udało.

Jejku jak ten czas leci......
Moja księżniczka kończy dzisiaj 8 miesiecy.... jejku juz jest taka duzia i tyle umie...oszaleje.... a niedługo przedskzole, szkodął ,studia i wyfrunie z jakims kawalerem a ja zostane sama..... :-:)-:)-(
Zartuje,ale naprawde nie cche,zeby to tak szybko leciało..... jak ogladam pierwsze ciuszki to nie wierze,ze ona taka little była....szok :sorry2::rofl2:

A u nas nocka git.....malutka padła przed 21 i obudziła sie o 5 na herbatke potem o 6:40 na mleczko i teraz buszuje w zabawkach.....która ciekawią je tylko z rana....

Agacia
zazdroszcze kupna bucikow...ja tez musze,a jeszcze nie zaczełam się rozgladdac....
Pyciolek mam nadzieje,ze malutki dizisaj juz lepiej co????
Bliźniaki kochana ja sie za Toba tak stęskniłam...... :elvis: niech mi elvis powie jak bedziesz maiła czasik jak tam z mężowym.....:tak:

No i wszystkiego naj naj naj
dla słodziuchnego Tomcia i naszej przeuroczej, przecudownej Emilci :*:*
Buziaczki szkrabusie:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry