Agacia82
Mami :)
Hej
Dorłam wreszcie do kompa. Mój ma urlop i latamy załatwiac wszystko. Dzisiaj bylismy u ksiedza spisac protokół i na tym nie koniec ... jeszcze musimy isc do niego w połowie wrzesnia na ... UWAGA ... "pogadankę"
na temat, czym dla nas jest małżeństwo
.
Szukałam dzisiaj po sklepach butów na poprawiny i nic mi się nie podobało
.
Mały juz mi ćwiczy wstawanie
, a ubrac go na leżąco to nielada wyczyn. Tak juz sobie wycwiczył siadanie samemu, że nawet pampersa nie moge mu załozyc, bo sie wygina, przekręca na brzuszek i juz siedzi
, no masakra, tak mu sie spodobało siadanie samemu. Nawet mleko chce pić na siedząco
.
Jutro jedziemy do siostry i szukam dalej butów.. Rozwozimy juz zaproszenia i jest to bardzo męczące :-(.
Byliśmy tez dzisiaj zobaczyc maleństwo naszych przyjaciół. Jaka ona jest maleńka, te rączki, nózki ... jejku kiedy Mateuszek był taki malutki
.
Olcia niezła historia z tym allegro.
Bliźniaki gratuluję wyczekanej jedyneczki
.
Pyciol teraz iemężowy ma super czysty telefon
.
Lilac gratulację dla Kubusia, super ze sam usiadł.
Beciaczek no mój juz tez zaczyna raczkować, ale jeszcze się nie wprawił do konca , pozycja jak piesek, buja się i zrobi moze dwa posunięcia.
Pytia zdrówka dla Hani i Jasia.
Cyprysiowa współczuje nocek, kurde takie zarwane nocki to masakra. Moze rzeczywiście to ząbki.
jeszcze miałam cos napisać
, ale juz nie pamietam 
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów.
No i teraz to juz dobranoc... pamietajcie o mnie

.
Dorłam wreszcie do kompa. Mój ma urlop i latamy załatwiac wszystko. Dzisiaj bylismy u ksiedza spisac protokół i na tym nie koniec ... jeszcze musimy isc do niego w połowie wrzesnia na ... UWAGA ... "pogadankę"

Szukałam dzisiaj po sklepach butów na poprawiny i nic mi się nie podobało

Mały juz mi ćwiczy wstawanie

Jutro jedziemy do siostry i szukam dalej butów.. Rozwozimy juz zaproszenia i jest to bardzo męczące :-(.
Byliśmy tez dzisiaj zobaczyc maleństwo naszych przyjaciół. Jaka ona jest maleńka, te rączki, nózki ... jejku kiedy Mateuszek był taki malutki

Olcia niezła historia z tym allegro.
Bliźniaki gratuluję wyczekanej jedyneczki

Pyciol teraz iemężowy ma super czysty telefon

Lilac gratulację dla Kubusia, super ze sam usiadł.
Beciaczek no mój juz tez zaczyna raczkować, ale jeszcze się nie wprawił do konca , pozycja jak piesek, buja się i zrobi moze dwa posunięcia.

Pytia zdrówka dla Hani i Jasia.
Cyprysiowa współczuje nocek, kurde takie zarwane nocki to masakra. Moze rzeczywiście to ząbki.
jeszcze miałam cos napisać

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów.
No i teraz to juz dobranoc... pamietajcie o mnie