reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc:confused:

W sklepach z agd sprzedają taki płyn do pralek ( nie pamiętam nazwy:zawstydzona/y:) jak kupowałam pralkę to mówili że raz na pół roku trzeba wlać go do pralki i na krótki program puścić, odgrzybia i czyści pralkę:tak:
pozdrowionka

moja bratowa ma to samo...ale to wina pralki...nie wiem jaka firma ale maja taka co pranie wrzuca sie od gory...
i nie wiem szczezrze jak sobie ztym poradzili...na poczatku bylo ok a potem miala ciuchy w plamach:confused:
Dokladnie ja tez mam ladowana od gory candy

Kigna ja mialam ten plyn jak kupilam pralke, musze go chyba znowu kupic

A moje dzieci jak codzien usnelo na 40 minut a teraz broi. Wsciekne sie zaraz:angry::angry::angry:

My tez nie mielismy zadnych pamiatek do swiecenia:dry:

Kankiya super ze przebilyscie uszka. Wstaw jakies zdjecia Bianeczki a tak w ogole to czy ja Cie mam na nk:confused:
jutro coś wstawię;-) a no właśnie nie mamy siebie na Nk, jak zacznie działać portal to biegiem Cię zacznę szukać:-D:-D:tak:

niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy:-D(mój B tak mówi na Biankę:-D) o ile to nie będzie związek na odległosć:-p:-)

jutro coś wstawię;-) a no właśnie nie mamy siebie na Nk, jak zacznie działać portal to biegiem Cię zacznę szukać:-D:-D:tak:

niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy:-D(mój B tak mówi na Biankę:-D) o ile to nie będzie związek na odległosć:-p:-)
A masz kogos na bb na nk? Napisz mi na pw kogo mam poszukac:tak:

reklama
Cyprysiowa jak długo zamierzasz karmić cycem i jak z Twoim cyklem m, bo ja też jeszcze karmię (mimo że Tomek ma już 6 sporych ziąbali a teraz mu jeszcze 4 idą i trochę boli:-() i okresu jeszcze nie miałam:zawstydzona/y: , moje siorki nie karmiły a Ty masz już doświadczenie:tak:

Do góry