reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A no i mega buziaczki i całuski dla naszych najcudowniesjzych solenizantów:
BIG dziewczynki Oliwki :)
rośni zdrowo mamusi kochana:* i troszku młodszych,ale równie cudownych
Igorka
i Gabrysi:*:*:* :-):-):-)

reklama
niom Tygrysku Twój Fifi to idealny partner dla mojej Carycy:-D(mój B tak mówi na Biankę:-D) o ile to nie będzie związek na odległosć:-p:-)

heheh zaklepane Caryca jest Filipa!!!!:-D:-D:-D

Witam wszystkie grudniowe mamusie :)
Jestem mamą dwóch córeczek - bliżniaczek :) Urodziły się przez cc w 36 tyg . Jedna ważyła 2430, a druga 2480. Teraz skończyły 8 miesięcy ważą ponad 9 kg. Raczkują sobie trochę do przodu, trochę do tyłu. I zaczynają ich interesować piloty od telewizora, wszelakie kable, kontakty itp :-):-)
A jak tam u was dziewczyny?? Jak tam wasze grudniowe bobaski??

Witaj goniu :tak:

Tygrysku, nie stresuj sie chrzcinami, zobaczysz że to pikuś, co to będzie jak Fifi będzie szedł do komunii albo brał ślub:szok:
:-D,

jak to ???? to Filip bedzie bral ślub??????????:szok::szok::szok: i zostawi mnie sama na starość??????:szok::szok::szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

dziewczyny dziewczyny dziewczyny od 1 w nocy do 4 wstawalam do Fifa doslownie co pare minut jestem padnieta , niewyspana a panciunio teraz odsypia nocke cwaniak:wściekła/y::wściekła/y: maz mi mowi zebym go obudzila a co se bedzie spal jak my juz nie spimy:-D:-D:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok: jak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka :-D:-D wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne:tak:no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic :szok::szok: a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie :-D
gratulujemy kochana!!!tak trzymac...moglabym tak w sumie napisac,ale napisze iz nie wiem z czego Ty sie tak odchudzasz...:szok::-)

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic:-D:-D:-D

ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila:tak::tak::tak:
mma dla ciebie diete czekoladowa
dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz

no,lajza jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
i za to mi nie opowiecie o tej magicznej diecie:-D??
a tY lasencjo gdzie wczoraj zabładziłas co????? gdzie byłas jak Cie nie było????

A ja sie witam całuśnie :-)

Słoneczko swieci,ale u nas strasznie wieje i jakos nie bardzo mi ta pogoda podchodzi.... zaraz lece po zdjąteczka,bo podobno już powinny byc wywyołane..

Reniu nadal trzymam kciuki :) wiemy,ze bedzie juz tylko lepiej :-)
Mamusiu kochana ciesz sie rodzinka kochana.....mężowego jeszcze toeszku i zobaczysz :-)

Uciekam raz dwa poki malutka spi....a musze sie pochwalic moj jeszcze niemezowy dał mi dizisja pospac do 9...ja wstawalam do malutkiej okolo 1:30 i 5 ,a mis wstal o 6 dac butle i potem jak sie obudziła o 7 to mi dali polulac do 9 :) achhhhhhhhh

Ja Was wczoraj regularnie co godzine czytalam,ale nie pisalam bo mowilam Wam,babcia moja przyleciala,co prawda do rodzicow,ale wczoraj byla caly dzien u nas;-);-)

dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz
:szok::szok::szok::szok: Ale czy w tym nie ma jakiego podstępu? Coś drobnym druczkiem, że tylno gorzka itp?:crazy::dry::dry::dry:
no od jutramogę spróbować ewentualnie , bo dziś już jajeczniczkę kończę.

reklama
siedemnasta:rofl2:
raz jedyny kopnal mnie zaszczyt bycia w pierwszej trojce w niedziele ..hmmm...hmmmm 4 tyg temu:rofl2::-p
nocka jako taka...dziec poszedl lulac o 20.00(sam w lozeczku tuz tuz po kolacyjce:-)) i pierwsza pobudka o 2.30 zrykiem ale mleka niewydebil od mamuniu...pociumlam herbatke i kazalam spac i sama wrocilam do wyrka i zasnal:szok: potem przed 4 dalam smoka i kazalam spac...i zasnal:szok: a potem na pol przytomny o 5.30 rabal mleczko...i kazalam spac i spal do 7.40:-p

powiedzcie ze jestem wyrodna....:-D:-D

a z tym telefonem to przypadek czysty...karta dziala ale telefon nie bardzo...:no:
ale lsni sie jak psu jajko:szok::-D

Witajcie kochane,
w końcu skończyłyśmy brać antybiotyk teraz tylko witaminki i żelazo, po którym strasznie kupkamy:baffled::-( ale jak nie będziemy mieszać z a ntybiotykiem,może będzie lepiej, Bianka coś marudna ostatnio nie wysiedzi (choć sama nie siedzi) w jednym miejscu muszę cały czas ją zabawiać:-(
aaa i od miesiąca tak śmiesznie się kołysze na boki jak słyszy muzykę(pewnie wasze dzieciaczki tez tak robią)-uwielbiam to:-D

Wszystkiego Najsłodszego dla Oliwci-Nikolki,Igorka,Gabrysi

i my sie dolaczamy do zyczonek...buziaczki w pysiaczki kachani:-D:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok: jak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka :-D:-D wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne:tak:no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic :szok::szok: a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie :-D

landryna no to ja do Ciebie tam dojade do tych Alp i bedziemy razem zdobywac szczyty:-D

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic:-D:-D:-D

ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila:tak::tak::tak:

:szok::szok::szok:

o matko jajecznica!!!!!!!!!!!!! ide do kuchni!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p

mi tez juz niemezowy zaserwowal:-p

Do góry