beciaczku, powiem tobie ze moja mama urodzila blizniakow jak miała 38 lat i wyglada i czuje sie super, jak wygladala w 38 lat tak samo wyglada teraz majac 55, ja rowniez planuje druge dziecko jak bede miala okolo 40 no chyba ze nie bede mogla lub zalicze szybciej wpadke malzenska
wiec spoko nie martw sie bedziesz super laska

wyprałam niemezowemu telefon![]()

yyyyyyyyyy to na chrzest trzeba miec jakies krzyzyki i medaliki do swiecenia?????????ja myslalam ze tylko szatka i swieca jesli chodzi o asortyment
![]()
nie trzeba, my akurat mieliśmy krzyżyk, tylko dlatego, że Wiki dostał od chrzestnej, ale nikt nam wcześniej o tym nie mówił, sami wpadliśmy na to, żeby księdza poprosić, żeby poświęcił

Dziewczyny wiecie co od jakiegos czasu jak wyjmuje pranie z pralki to ma mega plamy ciemne. Niewiem od czego to moze farbowac bo juz naprawde wszystko sprawdzalam. Napewno nie od jakiegos ubrania bo juz uwazam jak moge. Moja kolezanka ma to samo. Moze ktoras z Was tak miala i wie co to moze byc![]()
ja pamiętam to już dawno dawno było...ale to od wilgoci w pralce trzeba było orzeczyścić, ale to takie drobne kropeczki czarne były, a plamy takie, to pewnie z jakiegos mechanizmu w pralce...jakies smary czy coś takiego, przeczyść i będzie ok

dzięc już śpi...a ja musze ogarnąć wszystko i...jakiś głupi nastrój mnie złapał