reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka Babolki
wiele nie napisze bo nam obie górne dwójki w pisaniu mocno przeszkadzają :-p:rofl2:
Ani spać, ani jeść wczoraj w połowie flachy dziki ryk (to nie do pomyślenia u Pati :szok:) dopiero Bobodent pomógł i konsumpcję dokończyla
Trzymajcie sie miłego dzionka
buziaki dla Solenizantów, podczytuje oczywiscie jak tylko jakas chwilka wolna sie znajdzie :tak:

reklama
I ja się witam :-):tak:

od razu życznka
1000 uśmiechów i 100 latek dla dzisiejszych solenizantów :tak:

później będę, teraz uciekam bo zaraz zaczyna się Brygada ratunkowa na axn, którą uwielbiam :tak:

Witam mamuśki

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ, ŻYJĄ NAM, Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów

Kankiya, zdrówka dla Bianeczki, żeby szybko te wasze zdrowotne problemy sie zakończyły.

Pytia, powodzonka w walce z katarami.

Agaciu, pewnie ze o Tobie pamiętamy, ściskam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i sprawnie i roznoszenie zaproszeń i zakupy butów i inne ważne sprawy.

Tygrysku, nie stresuj sie chrzcinami, zobaczysz że to pikuś, co to będzie jak Fifi będzie szedł do komunii albo brał ślub:szok:

Reniu, dobrze ze już po zabiegu, teraz tylko niech dziadzio szybko wraca do pełni sił.

Mopku, życzę szybkiego wyścia zęboli i powrotu dawnej Patusi, która dawała mamci popisać na bb;-).

Mamusia, ciesz sie rodzinką, nie rozmyślaj o tęsknocie, szybko zleci i będziesz z mężusiem, ale wtedy bedziesz tęsknić za rodzinką:confused:. Gratuluję samozaparcia, u mnie nadal nici z diety gryczanej:zawstydzona/y:, nie dość że leń ze mnie to jeszce łakomczuch:zawstydzona/y:

Olcia, historia z allegro świetna:-D,

Witam mamuśki

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJĄ, ŻYJĄ NAM, Wszystkiego naj, naj dla naszych kochanych solenizantów

Kankiya, zdrówka dla Bianeczki, żeby szybko te wasze zdrowotne problemy sie zakończyły.

Pytia, powodzonka w walce z katarami.

Agaciu, pewnie ze o Tobie pamiętamy, ściskam kciuki, żeby wszystko poszło gładko i sprawnie i roznoszenie zaproszeń i zakupy butów i inne ważne sprawy.

Tygrysku, nie stresuj sie chrzcinami, zobaczysz że to pikuś, co to będzie jak Fifi będzie szedł do komunii albo brał ślub:szok:

Reniu, dobrze ze już po zabiegu, teraz tylko niech dziadzio szybko wraca do pełni sił.

Mopku, życzę szybkiego wyścia zęboli i powrotu dawnej Patusi, która dawała mamci popisać na bb;-).

Mamusia, ciesz sie rodzinką, nie rozmyślaj o tęsknocie, szybko zleci i będziesz z mężusiem, ale wtedy bedziesz tęsknić za rodzinką:confused:. Gratuluję samozaparcia, u mnie nadal nici z diety gryczanej:zawstydzona/y:, nie dość że leń ze mnie to jeszce łakomczuch:zawstydzona/y:

Olcia, historia z allegro świetna:-D,
Jakiej diety gryczanej???przeoczylam cos:szok:??ja tez kcem:sorry2::sorry2:!!

Witam
Kana, lilac, bliźniaki i Madzienka dzięki dziewczyny za dobre słowa, dziadzio miał dzisiaj zabieg na to biodro, będzie w szpitalu jeszcze 2 tygodnie, teraz to już musi byc tylko lepiej:tak:
napewno będzi edobrze Reniu.
Hejka Babolki
wiele nie napisze bo nam obie górne dwójki w pisaniu mocno przeszkadzają :-p:rofl2:
Ani spać, ani jeść wczoraj w połowie flachy dziki ryk (to nie do pomyślenia u Pati :szok:) dopiero Bobodent pomógł i konsumpcję dokończyla
Trzymajcie sie miłego dzionka
buziaki dla Solenizantów, podczytuje oczywiscie jak tylko jakas chwilka wolna sie znajdzie :tak:
Oby wyszły tę zębole jak najszybciej i dały wam odetchnąć.
A bo ciebie nie było jak mamusia tu nową dietę wprowadzała. Ale wszystko jest na zdrowiu. W każdym razie mamusia postanowiła żywić się wyłącznie kaszą gryczaną co przynosi fantastyczne efekty i już nawet Karolinkę karmi kaszą:-D:-D:-D. A ja ciągle nie mogę się przekonać do tej diety. Jakoś za bardzo czekoladę lubię. O! Gdyby taka czekoladowa dieta była, to ja wtedy bardzo chętnie się podejmę:-D:-D:tak::tak::-D:-D

ja sie musze pochwalic ze w ciagu niecalych dwoch tygodni schudlam 4 kilo :szok: jak tak dalej pujdzie to moze zostane jeszcze modelka :-D:-D wszytkie spodnie mnie juz opadaja i sa za luzne:tak:no i w pasku do spodni musialam o 2 dziurki przestawic :szok::szok: a apetycik mam niezly ale za to duzo bardzo duzo chodze no i pchac malego w wozku to tez niezly wysilek... ale sie ciesze ze naturalnie schudlam nie spodziewalam sie :-D

:-D,[/QUOTE]
wiem, wiem blizniaczku, ze z ta tesknota i tak zle i tak nie dobrze:-D:-D:-D

no bo trzeba siedziec na bb, anie gdzies tam sobie lazic:-D:-D:-D
A bo ciebie nie było jak mamusia tu nową dietę wprowadzała. Ale wszystko jest na zdrowiu. W każdym razie mamusia postanowiła żywić się wyłącznie kaszą gryczaną co przynosi fantastyczne efekty i już nawet Karolinkę karmi kaszą:-D:-D:-D. A ja ciągle nie mogę się przekonać do tej diety. Jakoś za bardzo czekoladę lubię. O! Gdyby taka czekoladowa dieta była, to ja wtedy bardzo chętnie się podejmę:-D:-D:tak::tak::-D:-D
ooooooo widze ze lilac juz wszytsko powiedzila:tak::tak::tak:
mma dla ciebie diete czekoladowa
dziennie mozna zjesc 200gr czekolady i wiecej nic, moja kolezanka tak schudla i to bardzo szybko, ale nie podjadac;-);-);-)mozna pic herbatki bez cukru, zielona, czerwona jaka chcesz

reklama
Lilac,co Ty,spac nie mozesz:-D??
Czesc dziewczynki!
Alez mialam do nadrobienia:szok::szok:..:-)
a tY lasencjo gdzie wczoraj zabładziłas co????? gdzie byłas jak Cie nie było????

A ja sie witam całuśnie :-)

Słoneczko swieci,ale u nas strasznie wieje i jakos nie bardzo mi ta pogoda podchodzi.... zaraz lece po zdjąteczka,bo podobno już powinny byc wywyołane..

Reniu nadal trzymam kciuki :) wiemy,ze bedzie juz tylko lepiej :-)
Mamusiu kochana ciesz sie rodzinka kochana.....mężowego jeszcze toeszku i zobaczysz :-)

Uciekam raz dwa poki malutka spi....a musze sie pochwalic moj jeszcze niemezowy dał mi dizisja pospac do 9...ja wstawalam do malutkiej okolo 1:30 i 5 ,a mis wstal o 6 dac butle i potem jak sie obudziła o 7 to mi dali polulac do 9 :) achhhhhhhhh

Do góry