reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć :tak:

sto latek dla dzisiaj świętujących :tak:

a ja co wejdę na to nasze forum to widzę że nikogo nie ma i rzadko się odzywacie :confused2:

Co do nocki, to Bartek też dziś spał z nami, a to dlatego że wczoraj koło 23 jak miałam się kłaść to dzieć obudził się bardzo wyspany :szok: ( nie płakał, po prostu chciał się bawić ) , nigdy mu się to nie zdarzało :no: i tylko przy mnie w łóżku zasypiał, a jak po zaśnięciu chcialam go odłożyć do łóżeczka od razu się budził, więc w efekcie do rana spał z nami :dry:

Witam

pewnie przyjmiecie mnie do klubu jak Wam coś opisze:zawstydzona/y:

okazuje się że za mało dawałam jeść Victorce na noc i temu co 3 godziny się budziła:zawstydzona/y::-(, wczoraj dałam jej o jeden posiłek więcej i efekt był taki że spała do 4:30:-), do głowy by mi nie przyszło że jak zjadła kaszke o 8 i wypiła mleczko że jeszcze bedzie głodna i prawie przed 10 wiecxzór zjadła znowu kaszke, potem cyc i spanie:zawstydzona/y:, zawsze dawałam jej kaszke tak koło 8 potem butelka ewentualnie cyc i było ok - wstyd mi że się wcześniej nie kapłam:no:

Kokusia bede z tobą myślami

Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich!!!!!!!

witajcie kochane:tak::tak::tak::tak:
puchy:szok::szok::szok::szok::szok:
100 latek dla dzisiejszych solenizantow
beciaczku gratulujemy zabka
a my nadal czekamy i marudzimy
my juz dzisiaj w nocy wracamy z nad morza:-(wiec przed nami 1000km:-(
a jutro moje kochanie konczy 35 lat, wiec pol dnia bedziemy jechac:-D, a wieczorem impra sie szykuja:-D
a w niedziele jedziemy w gory na 2 dni no i nastepnA IMPRA
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

witajcie kochane:tak::tak::tak::tak:
puchy:szok::szok::szok::szok::szok:
100 latek dla dzisiejszych solenizantow
beciaczku gratulujemy zabka
a my nadal czekamy i marudzimy
my juz dzisiaj w nocy wracamy z nad morza:-(wiec przed nami 1000km:-(
a jutro moje kochanie konczy 35 lat, wiec pol dnia bedziemy jechac:-D, a wieczorem impra sie szykuja:-D
a w niedziele jedziemy w gory na 2 dni no i nastepnA IMPRA
milego dzionka kochane:tak::tak::tak::tak::tak:

No to wszystkiego naj naj naj dla Twojego "kochanie" z okazji urodzinek ;-):tak::-p:-D:-D:-D i zazdroszczę tyle imprezek pod rząd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok: dziewuszki, widzicie ile mi pościaków stukneło :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-p:-D:-D:-D:-D:-D DOPIERO !!!!:-D:-D:-D:-D:-D I chyba się nie zapowiada na więcej jak wszystkie mamki się pochowały na amen :shocked2::sorry::confused::no::szok::szok::szok:

Ja jestem, ale zaraz muszę uciekać odebrać autko od mechanika, przerabialiśmy na gaz i jest już gotowe, a mąż w pracy więc ja muszę po nie iść

edee kochana ja jestem
nie mam dzisia dobrego humorku bo dowiedziałam się że mój dziadio się wywrucił dwa razy , wczoraj i dzisiaj:-(, podobno tylko się obił - mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, ach ta pieprzona odległość miedzy Polską a USA, nie mam szans na szybki przyjazd do kraju, mam tylko nadzieje że jak wszystko się ułoży to zobacze jeszcze babcie i dziadzia:-(

edee kochana ja jestem
nie mam dzisia dobrego humorku bo dowiedziałam się że mój dziadio się wywrucił dwa razy , wczoraj i dzisiaj:-(, podobno tylko się obił - mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, ach ta pieprzona odległość miedzy Polską a USA, nie mam szans na szybki przyjazd do kraju, mam tylko nadzieje że jak wszystko się ułoży to zobacze jeszcze babcie i dziadzia:-(

To Dużo zdrówka dla dziadzia życzę, oby szybciutko doszedł do formy i chodził ostrożniej ;-), a co do odległości to racja ... jest ogromna :-(

reklama
Do góry