reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja to mam szczescie do bycia trzecia:-D:-D:-D
Dziewczyny,noc fatalna:szok::szok::szok:Od godz 22 zaczely sie jeki,noszenie i tak do 5 rano:cool:O odlozeniu Marianka do lozeczka mozna zapomniec,bo pojawia sie taka histeria jak w najgorszych snach tylko mozliwa:dry:No to do lozka,ale tez nie bardzo pomoglo..Jestem padnieta jak mops,kolejna nieprzespana noc...i co to?Zeby chyba gorne:szok:Bo to przeciez nawet posmarowac sobie dentinoxem nie dala, wrzask jakby ja ze skory obdzierali...

reklama
Witajcie kochane. Podczytuję Was od środy ale kompletnie nie mam ochoty na pisanie no i nie chcę też Wam tu smęcic. Dziękuję Wam wszystkim za kondolencje. Jak zwykle jesteście kochane i niezastąpione. Niedługo zbieramy się na pogrzeb i okropnie boję się o moją siostrę bo z tego co wiem to narazie trzymała się tylko dlatego że robiła to wszystko dla Niego. Ach dobra znikam już żeby nie psuc Wam humorów z samego rana w długi weekend.
A tak wogóle to my dzisiaj mamy piątą rocznicę ślubu ale jej obchodzenie postanowiliśmy przełożyc na przyszły tydzień.
Miłego dnia i udanego weekendu kochane mamuśki.

No i jeszcze
Tysięce buziaków, tuzin pluszaków, milony uścisków i uśmiechu na pyszczku dla Filipka i Lilianki:-D:tak::tak:
ps. przepraszam za ten pyszczek ale nic mi się innego nie rymowało do uścisków:tak:
Kokusiu,trzymaj sie dzielnie...jestesmy z Toba....

Witajcie z rana....mi mały usnął jak D odwozilam do pracy i ciekawe teraz jak dalej pojdzie dzień...wczoraj przyjechal do Maksia kolega,ale on sobie smacznie spał..takie mam gościnne dziecko :-p no i dzis sa obchodzimy pierwsze imieniny Maksia :-D

Witajcie kochane. Podczytuję Was od środy ale kompletnie nie mam ochoty na pisanie no i nie chcę też Wam tu smęcic. Dziękuję Wam wszystkim za kondolencje. Jak zwykle jesteście kochane i niezastąpione. Niedługo zbieramy się na pogrzeb i okropnie boję się o moją siostrę bo z tego co wiem to narazie trzymała się tylko dlatego że robiła to wszystko dla Niego. Ach dobra znikam już żeby nie psuc Wam humorów z samego rana w długi weekend.
A tak wogóle to my dzisiaj mamy piątą rocznicę ślubu ale jej obchodzenie postanowiliśmy przełożyc na przyszły tydzień.
Miłego dnia i udanego weekendu kochane mamuśki.

No i jeszcze
Tysięce buziaków, tuzin pluszaków, milony uścisków i uśmiechu na pyszczku dla Filipka i Lilianki:-D:tak::tak:
ps. przepraszam za ten pyszczek ale nic mi się innego nie rymowało do uścisków:tak:

Witajcie z rana....mi mały usnął jak D odwozilam do pracy i ciekawe teraz jak dalej pojdzie dzień...wczoraj przyjechal do Maksia kolega,ale on sobie smacznie spał..takie mam gościnne dziecko :-p no i dzis sa obchodzimy pierwsze imieniny Maksia :-D
Ciesz sie,bo moja juz chyba postanowila nie sypiac,i koncert od rana....
A do Kokusiowych zyczen sie przylaczamy:))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,noc fatalna:szok::szok::szok:Od godz 22 zaczely sie jeki,noszenie i tak do 5 rano:cool:O odlozeniu Marianka do lozeczka mozna zapomniec,bo pojawia sie taka histeria jak w najgorszych snach tylko mozliwa:dry:No to do lozka,ale tez nie bardzo pomoglo..Jestem padnieta jak mops,kolejna nieprzespana noc...i co to?Zeby chyba gorne:szok:Bo to przeciez nawet posmarowac sobie dentinoxem nie dala, wrzask jakby ja ze skory obdzierali...
u nas pdobnie. pół nocy kubul spał z nami bo już inaczej nie dało rady. a teraz bajke ogląda bo ja musze chwile odetchnąć od jeczenia.
wsztstkiego dobrego dla Maksia i dużo słonka i uśmiechu na buziaczku.

Hej

Kaja, lilac kurde ale Wam współczuje nocki ... masakra.

Ja zaraz lece wypucowac domek, bo esciowa jutro przyjedzie. A w niedziele jedziemy na urodzinki do mojego chrzesniaka, a juz nie wspomne, że teściówka tez ma w niedziele urodziny :dry:.

Wczoraj jak jechałam samochodem to przede mną jechało auto z wielkim napisem KAJA. Smieje się do siebie ze juz wszędzie Kaje widze podjeżdżam bliżej a tam "Kaja - salon meblowy" :-D

Kokusia trzymaj się , jesteś silna kobietą. Boże biedna Twoja siostra, co ona teraz przezywa.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!

Hej

Ja zaraz lece wypucowac domek, bo esciowa jutro przyjedzie. A w niedziele jedziemy na urodzinki do mojego chrzesniaka, a juz nie wspomne, że teściówka tez ma w niedziele urodziny :dry:.

Wczoraj jak jechałam samochodem to przede mną jechało auto z wielkim napisem KAJA. Smieje się do siebie ze juz wszędzie Kaje widze podjeżdżam bliżej a tam "Kaja - salon meblowy" :-D

Kokusia trzymaj się , jesteś silna kobietą. Boże biedna Twoja siostra, co ona teraz przezywa.

niezle to z salonem meblowym:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

puszczek słodziutki, a my się dołaczmy do życzonek

Kokusiu narazie cichutko wszystkiego dla was najpiękniejszego z okazji rocznicy, a za tydzień będzie powtórka zyczeń tylko głośniej:tak:

A co teraz najważniejsze wytrwałości i siły dla całej rodzinki.

Kajusia współczuje nocki, i żeby tylko lepiej juz było.
A jak Ty sie czujesz?wszystko ok?

no to moga sobie podać ręce z Wiktorkiem, twój niegościnny, mój wczoraj Zuzię zdradził:-D:-D:-Da matka go jeszcze wydała przy teściowej:-D:-D:-D

no i buzialki z okazji imieninek,Maksiu jakie ciasto dzis pieczesz?;-)

u nas nocka normalna jak zawsze i mama nadzieję, że się to nie zmieni, bo....
Jest już pierwszy ząbek:tak:
Malusi jeszcze, ale kreseczkę śliczną juz widać, ufff, a ja juz myślałam, że to moje dziecko na całe życie bezzębne zostanie:-D

a po za tym, zaraz będzie kaszka dla Wikusia, wstał dziś o 8, a potem robimy kompocik z truskawek, mniam

miłego dzionka​

reklama
Hej

dobre,dobre:-D:-D:-Dobym Ci sie tylko snic nie zaczela,bo to na jakies przesladowanie zakrawa:-D:-D:-D

niezle to z salonem meblowym:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cuks,wracaj juz z tych Alp:szok::szok:!!!
puszczek słodziutki, a my się dołaczmy do życzonek

Kokusiu narazie cichutko wszystkiego dla was najpiękniejszego z okazji rocznicy, a za tydzień będzie powtórka zyczeń tylko głośniej:tak:

A co teraz najważniejsze wytrwałości i siły dla całej rodzinki.

Kajusia współczuje nocki, i żeby tylko lepiej juz było.
A jak Ty sie czujesz?wszystko ok?

no to moga sobie podać ręce z Wiktorkiem, twój niegościnny, mój wczoraj Zuzię zdradził:-D:-D:-Da matka go jeszcze wydała przy teściowej:-D:-D:-D

no i buzialki z okazji imieninek,Maksiu jakie ciasto dzis pieczesz?;-)

u nas nocka normalna jak zawsze i mama nadzieję, że się to nie zmieni, bo....
Jest już pierwszy ząbek:tak:
Malusi jeszcze, ale kreseczkę śliczną juz widać, ufff, a ja juz myślałam, że to moje dziecko na całe życie bezzębne zostanie:-D

a po za tym, zaraz będzie kaszka dla Wikusia, wstał dziś o 8, a potem robimy kompocik z truskawek, mniam

miłego dzionka​
Nie jest zle;-)
Gratulujemy kreseczki:-)

Do góry