reklama
Cześć 
sto latek dla dzisiaj świętujących
a ja co wejdę na to nasze forum to widzę że nikogo nie ma i rzadko się odzywacie
Co do nocki, to Bartek też dziś spał z nami, a to dlatego że wczoraj koło 23 jak miałam się kłaść to dzieć obudził się bardzo wyspany
( nie płakał, po prostu chciał się bawić ) , nigdy mu się to nie zdarzało
i tylko przy mnie w łóżku zasypiał, a jak po zaśnięciu chcialam go odłożyć do łóżeczka od razu się budził, więc w efekcie do rana spał z nami 

sto latek dla dzisiaj świętujących

a ja co wejdę na to nasze forum to widzę że nikogo nie ma i rzadko się odzywacie

Co do nocki, to Bartek też dziś spał z nami, a to dlatego że wczoraj koło 23 jak miałam się kłaść to dzieć obudził się bardzo wyspany

renia200
mama Victorki :)
Witam
pewnie przyjmiecie mnie do klubu jak Wam coś opisze
okazuje się że za mało dawałam jeść Victorce na noc i temu co 3 godziny się budziła
:-(, wczoraj dałam jej o jeden posiłek więcej i efekt był taki że spała do 4:30:-), do głowy by mi nie przyszło że jak zjadła kaszke o 8 i wypiła mleczko że jeszcze bedzie głodna i prawie przed 10 wiecxzór zjadła znowu kaszke, potem cyc i spanie
, zawsze dawałam jej kaszke tak koło 8 potem butelka ewentualnie cyc i było ok - wstyd mi że się wcześniej nie kapłam
Kokusia bede z tobą myślami
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich!!!!!!!
pewnie przyjmiecie mnie do klubu jak Wam coś opisze

okazuje się że za mało dawałam jeść Victorce na noc i temu co 3 godziny się budziła

Kokusia bede z tobą myślami
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich!!!!!!!
mamusia2008
mamusia Karolinki
witajcie kochane

puchy

100 latek dla dzisiejszych solenizantow
beciaczku gratulujemy zabka
a my nadal czekamy i marudzimy
my juz dzisiaj w nocy wracamy z nad morza:-(wiec przed nami 1000km:-(
a jutro moje kochanie konczy 35 lat, wiec pol dnia bedziemy jechac
, a wieczorem impra sie szykuja
a w niedziele jedziemy w gory na 2 dni no i nastepnA IMPRA
milego dzionka kochane

puchy

a jutro moje kochanie konczy 35 lat, wiec pol dnia bedziemy jechac

milego dzionka kochane

edee24
Mama Alanka :-)
witajcie kochane
puchy
a jutro moje kochanie konczy 35 lat, wiec pol dnia bedziemy jechac, a wieczorem impra sie szykuja
milego dzionka kochane
No to wszystkiego naj naj naj dla Twojego "kochanie" z okazji urodzinek ;-)

renia200
edee kochana ja jestem
nie mam dzisia dobrego humorku bo dowiedziałam się że mój dziadio się wywrucił dwa razy , wczoraj i dzisiaj:-(, podobno tylko się obił - mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, ach ta pieprzona odległość miedzy Polską a USA, nie mam szans na szybki przyjazd do kraju, mam tylko nadzieje że jak wszystko się ułoży to zobacze jeszcze babcie i dziadzia:-(
nie mam dzisia dobrego humorku bo dowiedziałam się że mój dziadio się wywrucił dwa razy , wczoraj i dzisiaj:-(, podobno tylko się obił - mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, ach ta pieprzona odległość miedzy Polską a USA, nie mam szans na szybki przyjazd do kraju, mam tylko nadzieje że jak wszystko się ułoży to zobacze jeszcze babcie i dziadzia:-(
edee24
Mama Alanka :-)
edee kochana ja jestem
To Dużo zdrówka dla dziadzia życzę, oby szybciutko doszedł do formy i chodził ostrożniej ;-), a co do odległości to racja ... jest ogromna :-(
reklama
renia200
dzxięki EdeeTo Dużo zdrówka dla dziadzia życzę, oby szybciutko doszedł do formy i chodził ostrożniej ;-), a co do odległości to racja ... jest ogromna :-(