reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzięki dziewczynki, juz sie doczekać nie mogę kiedy ten zębolek wyjdzie całkiem, ale będzie śmiesznie wyglądał z takim jednym u dołu:-D

a ile trwa wychodzenie takiego zębolka,wiem, że pisałyście, ale juz nie pamiętam?czy po tygodniu może być już na wierzchu?czy dłużej?

reklama
Witajcie kochane.
Ja mam za sobą kolejną nieprzespaną nockę. Nie wiem co się ostatnio dzieje. Iggy budzi się nawet co 40 min. :-(
Nawet nie wiem, czy meldowałam się po powrocie z wakacji.
Postaram się nadrobić co u was.

Witajcie z rana....mi mały usnął jak D odwozilam do pracy i ciekawe teraz jak dalej pojdzie dzień...wczoraj przyjechal do Maksia kolega,ale on sobie smacznie spał..takie mam gościnne dziecko :-p no i dzis sa obchodzimy pierwsze imieniny Maksia :-D

Cześć :-) ja też dodam tak na marginesie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, że i my dziś obchodzimy pierwsze imieninki Alana :tak::tak::-):-)

Cześć :-) ja też dodam tak na marginesie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, że i my dziś obchodzimy pierwsze imieninki Alana :tak::tak::-):-)
Wszystkiego naj, naj dla Alanka

Dziewczyny,noc fatalna:szok::szok::szok:Od godz 22 zaczely sie jeki,noszenie i tak do 5 rano:cool:O odlozeniu Marianka do lozeczka mozna zapomniec,bo pojawia sie taka histeria jak w najgorszych snach tylko mozliwa:dry:No to do lozka,ale tez nie bardzo pomoglo..Jestem padnieta jak mops,kolejna nieprzespana noc...i co to?Zeby chyba gorne:szok:Bo to przeciez nawet posmarowac sobie dentinoxem nie dala, wrzask jakby ja ze skory obdzierali...
Masakra jakaś:szok:

Hej
Wczoraj jak jechałam samochodem to przede mną jechało auto z wielkim napisem KAJA. Smieje się do siebie ze juz wszędzie Kaje widze podjeżdżam bliżej a tam "Kaja - salon meblowy" :-D
:-D:-D:-D:-D, to już chyba mania prześladowcza

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !!!

BECIACZKU - gratuluje ząbka! Podobno pierwszy zawsze najłagodniej wychodzi ale mam nadzieję że u was będzie oki.

Sto latek dla Alanka!
Witajcie kochane.
Ja mam za sobą kolejną nieprzespaną nockę. Nie wiem co się ostatnio dzieje. Iggy budzi się nawet co 40 min. :-(
Nawet nie wiem, czy meldowałam się po powrocie z wakacji.
Postaram się nadrobić co u was.
To witaj w klubie niewyspanych:-D

BECIACZKU - gratuluje ząbka! Podobno pierwszy zawsze najłagodniej wychodzi ale mam nadzieję że u was będzie oki.

no to mnie ładnie pocieszyłaś:tak::-D jak narazie to zauważyłam kilka razy rzadsza kupkę, ale ja wiem czy to akurat z ząbkiem związane?narazie w miare ok, do zniesienia, nic strasznego sie nie dzieje, ale jak mówisz, że później może byc gorzej to ja juz sie boję...a jak znam nasze szczęście to pewnie wszystko na urlopie się rozwinie....i będzie katastrofa nie urlop....ojej...mam nadzieję, że nie

no to mnie ładnie pocieszyłaś:tak::-D jak narazie to zauważyłam kilka razy rzadsza kupkę, ale ja wiem czy to akurat z ząbkiem związane?narazie w miare ok, do zniesienia, nic strasznego sie nie dzieje, ale jak mówisz, że później może byc gorzej to ja juz sie boję...a jak znam nasze szczęście to pewnie wszystko na urlopie się rozwinie....i będzie katastrofa nie urlop....ojej...mam nadzieję, że nie
no ja też mam nadzieje Że nie.............

f c ,,,,,,,,,,,,,,,,,n nmgfcx y5e4 rtfggvf,ytf cvjm, vv vyjvf mvvghvbn
- a to pozdrowienia od Kubusia, bardzo chciał chłopak coś od siebie dodać aż sie poślinił:-D:-D:-D

reklama
Do góry