reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no dobra, ja juz jestem, opowiadać gdzie były i co robiły?
Landrynka, Ty jesteś, jak urlop?
Kaja, gdzie sie chowasz po kątach?
Pyciolek, Ty głupot nie opowiadaj, najważniejsze juz wiesz, nic złego się nie stało, reszta się ułoży?
gdzie te wesołe uśmiechnięte dziewczyny?ja nie wiem, na wszystkie jakaś klątwa spadła czy jak?nie dajcie się dziewczyny

O jejkuuuu:szok::szok:nie mam co nadrabiac...:szok::szok:
Chyba trzeba zaczac sie martwic:szok:!!

A widzisz Kochniutka, nic nie piszesz, Mamusi nie ma, Pyciolek tez unika BB i produkcja marna:-:)-:)-(
Ale takie dni też czasami musza być;-);-)

Hej kochane,
wpadłam się przywitac, byłyśmy z Bianusia w szpitalu od zeszłego piątku z powodu wysokiej goraczki,ale juz jest ok (tak mysle) :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wpadne do Was pozniej i napisze co i jak,bo teraz jestesmy u babci -odebrala nas ze szpitala, a ze maja net to od razu do was zajrzalam i się tlumaczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorki za nie polskie slownictwo,ale u siory cos klawiaturka szwnakuje, buziaki i do pozniej;-)

Zdrowka dla Bianeczki!!!

My juz naszykowani...jutro rano jedziemy na basenik, pozniej mamusia na pazurki, odebrac fotelik i na dzialeczke na caly weekend, mój P ma jutro wolne:tak::tak::tak:wiec pojedziemy wczesniej...

Milego weekendu, zajrze do was w niedziele wieczorem, mam nadzieje ze Elvis przekaże mi już same dobre wiadomości...i wszystko sie jakoś wyjaśni:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Milego weekendu, zajrze do was w niedziele wieczorem, mam nadzieje ze Elvis przekaże mi już same dobre wiadomości...i wszystko sie jakoś wyjaśni:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

ja tez mam taką nadzieję, Madzieńko udanego weekendu, a niunia twoja super sobie radzi na baseniku, te zbym tak chciała, ale za bardzo nie wiem jak to tu zorganizować.

Ja tez już uciekam, bo tylko mi się smutno zrobiło przez te wszystkie problemy, dziewczynki kochane główki do góry, silne jesteście, wszystko sie ułoży i na pewno wyjdzie dla was słoneczko,

buziaczki i dobranoc, a ja trzymam kciukaski, żeby wszystko sie w końcu ułożyło

Witajcie kochane. Podczytuję Was od środy ale kompletnie nie mam ochoty na pisanie no i nie chcę też Wam tu smęcic. Dziękuję Wam wszystkim za kondolencje. Jak zwykle jesteście kochane i niezastąpione. Niedługo zbieramy się na pogrzeb i okropnie boję się o moją siostrę bo z tego co wiem to narazie trzymała się tylko dlatego że robiła to wszystko dla Niego. Ach dobra znikam już żeby nie psuc Wam humorów z samego rana w długi weekend.
A tak wogóle to my dzisiaj mamy piątą rocznicę ślubu ale jej obchodzenie postanowiliśmy przełożyc na przyszły tydzień.
Miłego dnia i udanego weekendu kochane mamuśki.

No i jeszcze
Tysięce buziaków, tuzin pluszaków, milony uścisków i uśmiechu na pyszczku dla Filipka i Lilianki:-D:tak::tak:
ps. przepraszam za ten pyszczek ale nic mi się innego nie rymowało do uścisków:tak:

reklama
Witajcie kochane. Podczytuję Was od środy ale kompletnie nie mam ochoty na pisanie no i nie chcę też Wam tu smęcic. Dziękuję Wam wszystkim za kondolencje. Jak zwykle jesteście kochane i niezastąpione. Niedługo zbieramy się na pogrzeb i okropnie boję się o moją siostrę bo z tego co wiem to narazie trzymała się tylko dlatego że robiła to wszystko dla Niego. Ach dobra znikam już żeby nie psuc Wam humorów z samego rana w długi weekend.
A tak wogóle to my dzisiaj mamy piątą rocznicę ślubu ale jej obchodzenie postanowiliśmy przełożyc na przyszły tydzień.
Miłego dnia i udanego weekendu kochane mamuśki.

No i jeszcze
Tysięce buziaków, tuzin pluszaków, milony uścisków i uśmiechu na pyszczku dla Filipka i Lilianki:-D:tak::tak:

ps. przepraszam za ten pyszczek ale nic mi się innego nie rymowało do uścisków:tak:
Witam i ja o poranku. Hey, Hi, Hallo!

Kokusiu myślami będę chyba z tobą. Ciężki dzień cię czeka więc bądź silna, i uściski dla siostry. A tobie/wam - wszystkiego dobrego i słodkiego - tak cichutko skoro przekładacie rocznicę. Niech wam się wiedzie jak najlepiej. I dużo dużo miłości i mniej trudnych chwil.
A przy okazji przyłączam się do twoich życzeń dla maluszków. !00 latek kochani milusińscy!

Dokładnie o taką huśtawkę mi chodzi. U nas też zawsze było ich pełno a teraz jak na złość nigdzie nie ma. Buuuu!

Do góry