reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja na temat spania Alexa juz nie mam sil sie wypowiadac..........................nigdy!!!!!!!!!!!!!!! ale to nigdy!!!!!!!!! nie przespal dluzej niz 5 h.............a juz nie mowiac o przespaniu calej:no::no:
nie wiem co to znaczy nieprzerwalny sen:no::no:
a pozatym mimo tego ze budzi sie na mleko w nocy dzisiaj az 2 razy:no::no:
to i tak budzi sie od tak ooooo:no::no::wściekła/y::wściekła/y:
a ja juz naprawde opadam z sil...dzisiaj spal ze mna w lozeczku bo zrobil taki cyrk o 22.00 ze wyl 30 min ale to tak przerazliwie jak by go ze skory obdzierali i o 24.00 to samo...zjadl mleko i spal dalej...:no::no:
o 5 to samo...a potem juz budzil sie co chwile czyt 10-15 min:no::no:
potrafi budzic sie po 30 razy w :wściekła/y::wściekła/y:nocy

szczerze Ci współczuje Pyciolku, u nas chyba znów ok, Wiki spał od 20 , o 6 dostał tylko mleczko na pół śpiąco, bo już się wybudzał, że głodny, no i o 8 wstał na dobre

reklama
Zgadzam sie z tym, ja też uwielbiam moje dzieciaki, ale wyjścia do pracy dużo mi dają, z chłopakami siedziałam do 3 lat i myślałam ze zwariuję. Wiadomo narzekam czasem, ze mam dosc pracy i wolałabym byc w domku, ale szczerze mówiac jak idę do pracy to jestem barzdiej zorganizowana i na wiele więcej rzezcy mam czas.
kurcze tak was czytam i widzę że to tylko ja taka porąbana jestem:baffled: jakby u mnie sytuacja nie była tak bardzo skaplikowana to na pewno nie poszłabym do pracy:no: naprawde oddałabym duzo zeby byc z nusia w domu... ciagle mam wrazenie ze cos waznego mnie omija... jak wróce z pracy to nikomu nie daję dojśc do Małej, do konca dnia tylko ze mna...

reklama
Do góry